SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 08:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po vice nez roce s P1i
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Po vice nez roce s P1i  (Zobrazeno 37289 x)
FenyAMG
Anonym
« Odpověď #45 v: 18. Únor 2009, 08:01 »

Mike- Diky  Mrknutí
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 18. Únor 2009, 09:37 »

Tak jsem se po neprilis dlouhem premlouvani ze strany 3m3 stal majitelem P1i. Pouzivam P1i patym dnem a jsem nadsen. Jediny, co zatim jeste nezvladam, je psani na qwerty klavesnici. V tomto smeru mi prechod z P990i dela trosku problemy, protoze tam je kazde pismeno zakempovano na svym tlacitku, kdezto tady sqatteri dve psimena na jednom. Nicmene jde o zvyk, takze predpokladam, ze prekliky ubudou.
uložena

Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju Smajlík
VaRo
Anonym
« Odpověď #47 v: 18. Únor 2009, 10:08 »

Te pekne vitam, exkantore  Mrknutí mezi nami dlouholetymi majiteli.  Smajlík Zmen si founy v podpisu...  Mrknutí
« Poslední úprava: 18. Únor 2009, 10:17 od VaRo » uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 18. Únor 2009, 12:17 »

Doufam, ze na me nezanevrete, kdyz jsem zbehl k WM.  Mrknutí. P1i bych si rad nechal, ale je mi lito, jak se jen tak vali. Takze doufam, ze bude u noveho majitele v dobrych rukou. Škoda, ze SE takto zavira dvere... Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
omebe
Anonym
« Odpověď #49 v: 31. Březen 2009, 11:27 »

MIKER-BIKER: no taky asi utecu. Mam P1 od 11/2007 a zatim slape v poho, neseka se, nepada, vydrz dobra, jedou mi tam dve navi s ext. GPS modulem...ale co dal? UIQ 3 nejak upada... X1 je fajn, ale vadi mi, ze nema pohyb. sensor (hry na HTC me nadchly)...HTC taky slusny founy, ale co ta cena??? Shocked Uvidim...je to dilema... Undecided
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 07. Březen 2011, 19:12 »

Chtelo by to zvyraznit takova ta hlavni temata k jednotlivym modelum, blbe se to hleda a hlavne se muze jmenovat jakkoliv. Tak snad je tohle to univerzalni:

Tak jsem nasel Operu 9.5, jede rychleji nez OM 5.1. Chtel bych zkusit tohle http://semania.cz/opera-fingertouch-pro-uiq-pozde-ale-prece.html (odkaz jsem nasel setuningu) ale proc to nejde?

Nicmene jsem nesmirne zklaman tim, ze telefon priradi kazde java aplikaci jen 2128kB z RAM. No a co z toho plyne? ÂŽe se hry zacukavaji. Pozor, ne sekaji (grafika jede plynule, az se divim vzhledem k CPU), ale zacukavaji, tzn. v nepravidelnych intervalech se hra na chvilku cukne a ve vysledku se to neda hrat. Napriklad jsem zkousel hru High Speed, jede famozne plynule, ale zacukava se. Vetsinou prvni zavod jede dobre, ale pak se nejspis vyhranenej heap zaplni a je to v pytli. To same KORa.

Dost mozna proto i ta Opera Mini nejede uplne slavne.

Škoda, tohle vidim jako zatim nejvetsi nedostatek tohohle telefonu.

Pak je taky blby, ze u java her nejsou zadnym klavesam (typicky u symbianovych portu to jsou Q pro levou sk a P pro pravou sk) prirazena kontextova tlacitka, takze se v nekterych nedostanete treba pres dotaz na zvuky atd. No a nektere nejdou preventivne ovladat vubec...skoda no, jsem uvazoval, ze bych si ho poridil, ale i aplikace se uz na to blbe hledaji a kupodivu tech moznosti vylepseni na internetu moc k nalezeni neni. Prictu-li k tomu nemoznost zmenit na qwertz klavesnici, ma to uz hodne nevyhod. Taky spatne chyta wifi (v porovnani s W705).
uložena

roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #51 v: 07. Březen 2011, 19:34 »

ja som s P1i spokojny :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 08. Březen 2011, 12:16 »

No to ti preju.

Zkusil jsem prohlizec Bolt, ale opet se to neda moc pouzivat. Imho za to muze ta omezenost vyhrazene pameti pro java aplikace :-(
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po vice nez roce s P1i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.