SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:23

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: DiscToPhone
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: DiscToPhone  (Zobrazeno 4774 x)
j
Anonym
« v: 20. Leden 2006, 02:58 »

Cool nikde vo fore som nenasiel nieco o  tomto softe.... sluzi na prenos mp3 z pc do telefonu..ja som doteraz pouzival total commander,,ale subory sa mi stracali....
uložena
Jajar
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Leden 2006, 03:08 »

Teda bud jsem uz prepracovanej, nebo spim a tohle se mi jen zda, ale smysl zalozeni tohohle threadu je mi opravdu zahadou.

BTW: asi jsi spatne hledal. Zkus to napsat spravne Disc2Phone
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
bobesh
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 20. Leden 2006, 11:41 »

No a este k tomu Disk2phone bych na pretahovani muziky moc nepouzival,je pomalej...jinak ti reknu to sami hledej Mrknutí Smajlík
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
VitekŠobr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson W850i precious black

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 20. Leden 2006, 17:32 »

disk2phone neni nijak uzasnej,vyjde to nastejno jako kdyz to delas pres dokumenty Cool
uložena

Moje SE cesta: T610i - K750i - M600i - W850i
HPM-65, HPM-70
Sony PSP white, FW 3.52 M33 - 4, Logitech PGP, 4GB MS

Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Leden 2006, 17:52 »

disk2phone neni nijak uzasnej,vyjde to nastejno jako kdyz to delas pres dokumenty Cool

Disc2Phone je podle mne vhodny nastroj, pokud nemas hudbu ulozenou v PC, ale jen na CD, protoze soubory zpracovava interaktivne - jakmile jednu skladbu zkomprimuje, okamzite ji prenasi do telefonu a soucasne zacne komprimovat dalsi skladbu (skladby) atd... Proste je to idealni reseni, kdyz (aÂť uz z jakehokoli duvodu) nechces mit v PC zadne mp3 a chces si jen nahrat CD do telefonu. Jinak na samotny prenos uz hotovych mp3 pouzivam (asi jako vetsina) Total Commander, ale samozrejme da se pouzit i klasicky explorer.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
VitekŠobr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson W850i precious black

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Leden 2006, 19:34 »

hmm...asi mas teda pravdu Mrknutí
uložena

Moje SE cesta: T610i - K750i - M600i - W850i
HPM-65, HPM-70
Sony PSP white, FW 3.52 M33 - 4, Logitech PGP, 4GB MS

datinko
Uzivatel
Telefon: P1i + K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Leden 2006, 20:32 »

A navyse disc2phone dokaze meniÂť bitrate?.
skladby mam 192kb/s alebo 320 kb/s na disku,
a kedze mam len 64 MB kartu  Angry tak to dosÂť vyuzivam na zmenu na 128.  Mrknutí
Super je, ze ukaze pri kazdej aj nahœad, koœko mega bude ma».
uložena

Koniec zeme pride vtedy, ked sa na modrej oblohe objavi napis:
Aplikace Zem provedla neplatnou operaci a bude ukoncena... :-)

Mobile Blog: http://datinko.blogspot.com
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 23. Leden 2006, 22:44 »

disk2phone neni nijak uœasnej,vyjde to nastejno jako kdyœ to dela‘ pres dokumenty Cool

Ted uz to fachci i na MPE - zacina zvladat jak pameÂť founu, tak karty.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 13. Duben 2006, 22:07 »

Zajimavost - Stahl jsem si z webu SE novou verzi Disc2Phone (1.3 tusim) a z niceho nic nahrava hudbu do slozky "music" a ne "MP3" jako predchozi verze. Soubory ve slozce MP3 uz ted D2P vubec nevidi, zvlastni ale je, ze muj W800 se soubory ve slozce "music" pracuje uplne stejne jako se slozkou "MP3." Takze aplikace Walkman je bez problemu najde a prehraje. Takze ted mam na karte 2 slozky pro hudbu a jelikoz jsem si na tuhle verzi D2P zvykl (stara mi sem tam padala+pribylo neco malo vylepseni) zvykl, zustanu u pouzivani slozky "music." Slozku MP3 ale nesmazu, protoze si ji telefon vzdycky vytvori sam. Tak to jen tak pro zajimavost Mrknutí
uložena

DJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Duben 2006, 11:01 »

Zajimavost - Stahl jsem si z webu SE novou verzi Disc2Phone (1.3 tusim) a z niceho nic nahrava hudbu do slozky "music" a ne "MP3" jako predchozi verze. Soubory ve slozce MP3 uz ted D2P vubec nevidi, zvlastni ale je, ze muj W800 se soubory ve slozce "music" pracuje uplne stejne jako se slozkou "MP3." Takze aplikace Walkman je bez problemu najde a prehraje. Takze ted mam na karte 2 slozky pro hudbu a jelikoz jsem si na tuhle verzi D2P zvykl (stara mi sem tam padala+pribylo neco malo vylepseni) zvykl, zustanu u pouzivani slozky "music." Slozku MP3 ale nesmazu, protoze si ji telefon vzdycky vytvori sam. Tak to jen tak pro zajimavost Mrknutí

Ale slozka MP3 i slozka Music tam vzdycky byly. Kdyz prohlizis mobilem slozky, tak tam mas sice jenom slozku Music, ale v ni vidis i veci co mas ve slozce MP3. Je to trochu difny a tak se asi u SE rozhodli to cpat vsechno do jedny slozky a slozku MP3 nepouzivat.

Jinak pokud mas soubory ve slozce MP3 tak Walkman pouzije nazev prvni slozky jako nazev interpreta a te druhe jako jeho album, ale jenom v menu. Jestli me teda chapete. Kdyz pak pustis vlastni mptrosku tak uz tyhle udaje nacita z ID3 Tagu.
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 14. Duben 2006, 14:59 »

Praveze ja tam slozku "music" nikdy nemel. Jen mp3. A to jak v telefonu, tak ve ctecce na pocitaci. Sice mi unika smysl 2 slozek, ale hlavni je, ze to funguje Cheesy
uložena

DJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 15. Duben 2006, 08:14 »

Srandy kopec. Ja mam na karte taky jenom MP3 a pak ve slozce MSSEMC/Media files/ slozku "Audio". Ale nikde zadna Music. Cheesy
Difny. Kdyz sem pred tim rikal Music, myslel sem tuhlectu slozku Audio. Tu tam mas taky? Jestli jo, tak mas na karte vlastne 3 slozky pro hudbu Grin
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 15. Duben 2006, 14:23 »

Srandy kopec. Ja mam na karte taky jenom MP3 a pak ve slozce MSSEMC/Media files/ slozku "Audio". Ale nikde zadna Music. Cheesy
Difny. Kdyz sem pred tim rikal Music, myslel sem tuhlectu slozku Audio. Tu tam mas taky? Jestli jo, tak mas na karte vlastne 3 slozky pro hudbu Grin

Jojo, tu mam taky. Budu vyuzivat vsechny 3 podle nalady Grin
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: DiscToPhone
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 18 dotazů.