SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?  (Zobrazeno 14677 x)
Mara232
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 24. Listopad 2011, 07:10 »

Tak to me vubec nenapadlo, ze by to mohla byt Amerika. Jak se Vas tak ptam, a jak to posleze ctu, tak mi pripada ze SE udelal neskutecne dobry model.
Kdyz srovnam rychlost x10 s 2.3.3 a Xpro s 2.3.4 tak tak moje x10 se vubec nechyta. I kdyz mam na ni udelanych spoustu uprav, tak se to ani nepriblizi. A uz jsem se 100% rozhodl stou barvou. Moje budouci xperia Pro bude cerna. Jen se bojim toho, ze kdyz je i ta HW klavestnice cerna, ze nepujdou moc videt znaky. Jak je to stemi tlacitky, napr. na primem svetle nebo naopak ve tme? A kvalita fotek je dobra? Co se tyce wifi pripojeni, ma dobry dosah i na dalku? Dekuji.
« Poslední úprava: 24. Listopad 2011, 07:17 od Mara232 » uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 24. Listopad 2011, 08:06 »

znaku se opravdu neboj - na svetle neni zadny problem, a kdyz je tma, no tak se zapne podsvetleni klaves a je vse krasne videt. Kvalita fotek je takova, no... Na to, ze to ma mit super senzor Exmor, tak necekej zadny velky zazraky.
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 24. Listopad 2011, 10:14 »

No prave kvuli tomu Exmor R jsem si myslel, ze fotky budou opravdu dobre,ale jak psali uz jinde tak nic moc. Eerna je tedy moje, pockam jeste chvilenku az zlevni tak na ji beru, kdyby byla tak na 6000 tak uz je moje, jenze dneska to je s tou praci- nic neni k pohledani.
uložena
inferno
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 24. Listopad 2011, 11:43 »

No...myslim ze s tim zlevnenim si jeste pockas... Zrovna vcera jsem koukal, ze v krame, kde jsem tu mou kupoval, opet podrazila.. Asi kvuli vanocnim prodejum.. Elektronika jde nahoru pred vanocema snad vzdycky..:-)
Na netu snad sezenes lip a levneji, ale bacha na sedivky...
Jinak se pridam k hodnoceni kvality fotek. Taky jsem to cekal o fous lepsi...ale nejsem zadnej mobilni extremni fotograf.. Na moje mobilni foceni je kvalita super.
uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 24. Listopad 2011, 13:56 »

Zdravim Vas po dlouhe dobe,a klasicky zacnu dotazem. Jak jste se svoji xperii s vydrzi baterky? A jak je tedka ten novy andreje market, tak sekaji se animace? A kdyz tak uvazim,tak doufam ze neprohloupim s koupi x pro. Napiste mi prosim jak je to sory baterku a nejake ty nove poznatky, treba jestli se vydrz baterie lepsi nebo horsi,jestli je stale porad plynuly i kdyz tam mate spoustu aplikaci,a jestli tech 512 MB dram staci. Moje x10 ma 320 a kdyz ma spustit nejake slozitejsi ukony,tak dochazi k casteji lagovani. Dekuji za odpovedi.
« Poslední úprava: 28. Listopad 2011, 22:55 od Mara232 » uložena
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 29. Listopad 2011, 18:13 »

Prosim Vas, napiste mi, jak je to stou vydrzi baterie, a jak je to stou plynulosti na tom android marketu, viz horni prispevek.
uložena
Strelmistr
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 30. Listopad 2011, 18:05 »

O vydrzi baterie se tu uz psalo, v mem pripade 1-2 dny, podle toho co vsechno s founem delas a jak moc volas. Pokud myslis stahovani aplikaci z Android marketu, tak to je uplne v pohode ( stahuji pres wifi ).
uložena

Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost  vidim  v Androidu :  Sony Ericsson Xperia Pro
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 30. Listopad 2011, 20:19 »

Tak to jsem asi nejak prehledl, ale myslel jsem, jak je tedka ta nova verze toho marketu, jestli je to tam vsechno plynule, na x10 moji je to rozsekane jak neco, a taky casto pada. :-(
uložena
Switch
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 07. Prosinec 2011, 10:33 »

Dobry den, jak je to prosim s implementaci Google kalendare? Lze synchronizovat vice kalendaru najednou? Je mozne zobrazit vice nez jednu nejblizsi udalost na hlavni obrazovce (napr. formou widgetu)? Dekuji predem  Smajlík
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 30. Prosinec 2011, 22:35 »

Dobry den, mam ji asi 3 mesice a celkem to jde, ale zas takova slava, jak jsem cekal, neni.
 V 1. rade editor fotek velmi mizerny, skoro zadny, ale to asi sezenu neco v marketu, ale na 8 Mpx a Exmor jsou fotky dost slabe. Srovnavam se svym predchozim modelem P1 (X1 jsem po chvilce vyhodil, totalni propadak ..) a tam, pri 3.2 Mpx jsou fotky stejne, ne  li lepsi. PRO, mj., po lehkem primacknuti spouste kratce zasviti a zhasne, takze nejake ostreni v temnu nelze .. Asi by pomohlo trvale sviceni pri foceni, ale zere to baterku a u P1 to bylo dostatecne dlouho podsvetleno ..
 Nastaveni oznamovaciho tonu pro ruzne funkce nelze, jsem zvykly, ze SMS, MMS, maily i hovory se mi oznami hlasem, oslovi mne, toto u androidu pry nejde, na vse 1 zvuk ..:-(
 Kulaty tvar pristroje je hodne nespravny krok (napodobovani Iphonu, jenze ten nema HW klavesku), protoze pri vysouvani klavesky ma PRO tendenci vypadnout a skoro vzdy, kdyz jsem v rezimu odpovidani na mail, se nejake znaky napisi a musim je pak mazat ..
 Spotreba mi prijde dost zavratna, vetsinou po 6 h jsem bez proudu .. Pravda je, ze mam stahovani mailu co minutu, ale zas nepouzivam (n. malo) net, browser a vlastne ani nic jineho, BT, Wi-Fi vypnuto .. takze jak pisete, ze vam vydrzi 2 dny, to by bylo skvele ..
 Opera Mobile, Opera Mini moc nefunguji, nacitaji se velmi pomalu ..
 Zatim vse, musim jit ..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 31. Prosinec 2011, 13:17 »

alterego:: skoro v nicem s tebou nemuzu souhlasit:
foÂťak neni zazrak, editor jsem nezkousel, ale - nastaveni oznameni - za to nemuze SE, ale system android, kulaty tvar pristroje se mi zprvu nezdal, ale nyni si nemuzu stezovat - kde mas napodobovani iphonu??? Tohle se nepodoba iphone ani naznakem... pri vysouvani klavesy a spravnem uchopeni se mi ani jednou nestalo, ze by mel tendenci upadnout, naopak zadni zaobleny kryt je na drzeni pri psani naprosto idealni. Spotreba je naprosto v norme ostatnich android zarizeni - me vydrzi necele dva dny - data zapnuta porad, obcas nejaka wifi, nejaka hra - pokud mas nastavenou synchronizaci mailu, na minimalni cas, tak se pak neni cemu divit. To mi pripomina to co jsem zaslechl u pohlreicha - koupil jsem si cednik, ale on tece...
Opera mini funguje naprosto bez problemu, jeste doporucuju dolphine browser hd.
Ty jsi asi predtim nemel zadny android, vid?
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Mara232
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 31. Prosinec 2011, 14:29 »

Tak diky, ze jste mi sem napsaly nejake ty poznatky, pockam po novem roce a uvedeni novych mobilu, a jak tam nebude zadny s qwerty, tak jdu do xperie pro.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.