SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
11. Duben 2025, 15:39
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky? (Zobrazeno 14869 x)
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i
Re: Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?
«
Odpověď #15 v:
19. Listopad 2011, 17:11 »
Navigaci pouzivat nekdy budu,ale spis jsem zamereny na pripojeni k siti. Hlavne potrebuji slusnou HW klavestnici, protoze za den napisu opravdu hodne zprav.
Taky je pro me dulezite pouzivani internetu (proto nejdu do xperia mini pro). Exchange nevim ani co znamena. Svoji x10 mam rad,ale diky tomu, ze za den napisi obrovske mnozstvi zprav,emailu atd. tak jsem se rozhodl pro novou xperii pro. Moc me laka jeji rychlost (podle videi, nevim jak je to ve skutecnosti) a hardverove parametry, konektor HDMI + kabel v prislusenstvi,8 MegaPixelovy fotoaparat se mi taky moc libi (fotim velmi casto, kone atd.). Jeste prosim Vas, napsal by jste mi jake upravy pouzivate, popripade jake to jsou? Dekuji za ochotu.
uložena
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia Pro Black
«
Odpověď #16 v:
20. Listopad 2011, 18:00 »
Exchange je aplikace pro prijimani e-mailu ( je soucasti Xperie Pro ), pokud ji aktivujes a nastavis, provadi to synchronizaci e-mailu ktere ti prijdou ( v mem pripade do sluzeniho PC ) spolecne s mobilem, ses stale online a muzes resit spoustu veci mimo kancelar, coz je nekdy vyhoda
a nekdy taky otrava
!
Co se tyka uprav, precti si sekci " Navody", tam je popsano co a jak se da s founem udelat. Ja se tady na foru pohybuji teprve chvilku, procitam vsechno mozne, a zatim jsem provedl svemu "Erikovi" pouze Root ( uspesne podle navodu ).
uložena
Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost vidim v Androidu : Sony Ericsson Xperia Pro
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #17 v:
21. Listopad 2011, 16:36 »
tak,tedka pisi na xperii pro , moc se mi libi a asi do ni pujdu.
uložena
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro
«
Odpověď #18 v:
21. Listopad 2011, 22:41 »
Jenom doupresnim ten popis Exchange.
Exchange je postovni server od Microsoftu. Kdo ma na nem postovni schranku, pak na pocitaci pouziva zpravidla Outlook. V Outlooku jsou slozky Dorucena posta, Odeslana posta, jsou tam kontakty, kalendar a ukoly atd. A pokud takovy Outlook ma uzivatel na PC v praci, v notebooku, nebo na PC doma, vzdy ma vsude VŠECHNY!! polozky shodne. Takze i odeslanou postu ma vsude stejnou, kontakty, ukoly....vsechno vsude stejne. A tak je to i s postou v mobilu, je-li tam Exchange klient. Odeslu-li zpravu z mobilu, mam ji i v odeslane poste v Outlooku v PC. Kontakty jsou jenom jedny, muzu je editovat v mobilu, nebo Outlooku ve kteremkoliv PC. Kalendar v mobilu vzdy ukazuje to same, co kalendar v Outlooku na kteremkoliv PC. Vsechny polozky jsou vsude stejne. Takze to neni jenom posta, ale i agenda.
Exchange nabizi i WWW pro pristup do vsech polozek schranky pres prohlizec.
Kdyz si poridite novy telefon, staci se jen pripojit na svoji schranku a razem mate v telefonu vsechny svoje kontakty, emaily, ukoly a cely kalendar.
Jasne tedy je, ze telefon si provadi po internetu synchronizaci sveho obsahu, takze datovy tarif od operatora je vhodny.
uložena
Xperia Pro
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #19 v:
22. Listopad 2011, 06:51 »
Aha,
no tak to by se mi taky libilo. Vcera jsem se a xperii pro byl divat, zkousel jsem jeji rychlost, fotoaparat, hlasitost hudby, a reknu Vam, ze ten mobil vypada v ruce jako nejaky kus drahoceneho plastu. Eekat chci proto, protoze zatim nemam penize. Ale kdyz se podivu na ostatni modely, tak velikost displeje mi absolutne vyhovuje, klavestnice je jako stavena pro moje ruce, takze jen pockam nez se naskytnou penize, a jdu do ni. Jen mi jeste poradte, jakou si mam vybrat barvu. Mam si koupit tu cernou nebo stribrnou. Eerny mobil je kazdy, stribrny je unikatni, ale cerna se mi libi vic. Jinac Vam moc dekuji za Vasi ochotu, a kdyby jste meli chvilenku cas, tak mi prosim Vas napiste jeste nejake ty poznatky+ jeste tu barvu. Dekuji
«
Poslední úprava: 22. Listopad 2011, 06:57 od Mara232
»
uložena
inferno
Uzivatel
«
Odpověď #20 v:
22. Listopad 2011, 08:02 »
Zdar, uz nejakou dobu tenhle topic sleduju a napisu Ti teda taky par svych postrehu. Prechazel jsem z X10 mini pro, hlavne z duvodu, ze mi uz nestacila velikost displeje a pokulhavala vydrz baterie. Xperii pro jsem chvilku okukoval v krame a taky jsem chtel cekat az cena klesne... nevydrzel jsem..:-) Uprime priznam, ze me ten telefon tolik nebral, kdyz jsem si ho zkousel na prodejne.. Na X10 mini pro jsem mel udelanej ROOT, android 2.3.7, vsechno odladeny.. Tak mi Xperia Pro prisla takova nic moc... Ale nakonec jsem si rekl, ze si proste udelam radost a koupim si ji.. Bylo to velice dobre rozhodnuti..:-) Tem mobil je super.. Po prechodu z toho prcka jsem z velikosti displeje nadsenej.. A nejen z toho. Telefon je fakt dobre odladenej, je rychlej, skvele funkcni, spolehlivej.. A prijde mi fakt elegantni. Mam cernou variantu. V ruce jsem mel cervenou i stribrnou.. Cerna mi prisla nejhezci. Na svetlych mi hlavne vadilo to, ze jsou moc vyrazne videt senzory a predni fotak. V crne to nebije do oci a hlavne se mi libi, jak je cerna leskla.. Na me to rozhodne levne nepusobi.
Jinak jsem uz telefon Root-nul (jednoducha verze bez odemknuti bootloaderu), vyhazel nepotrebne aplikace a nemam ted co resit. Telefon slusne vydrzi (pri stridmem vyuziti vydrzi 3 dny, kdyz ho drtim, behem dne je samozrejme vycuclej), funguje jak ma, nahodil jsem si moje oblibeny aplikace a jsem spokojenej..
Fix GPS je super rychlej, wifi taky nabiha rychleji nez na X10 mini pro, videa prehraje bez komprese (po nahrani vhodnych kodeku z marketu), hudebni vystup je pro mne idealni... zkratka nemam moc co kritizovat ( i kdyz samozrejme by se neco naslo). Pro me je to ale prechodu z maleho predchudce fakt velkej pokrok a nadseni.
Takze asi tak. Za sebe ti ho muzu jen doporucit. Urcite nebudes litovat. Zvlast pokud budes prechazet na lepsi, tak jako ja..:-)
uložena
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #21 v:
22. Listopad 2011, 10:38 »
No, mobil se mi naramne libi, jen jak jsem se dival ta fotky, tak mi pripadalo ze cerna varianta ma jakoby pogumovane zada (
http://www.google.cz/imgres?q=xperia+pro&um=1&hl=cs&biw=1366&bih=651&tbm=isch&tbnid=puNMyjObIyj7mM:&imgrefurl=http://obchod.sonyericsson.cz/sony-ericsson-xperia-pro-skladem&docid=T7O-KXW5-j9_HM&imgurl=http://obchod.sonyericsson.cz/textadmin/images/recenze/se_xperia_pro_02.jpg&w=600&h=568&ei=dXDLTtKcMpG7hAf6vYymDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=179&vpy=293&dur=8&hovh=218&hovw=231&tx=94&ty=125&sig=101393445268895529583&page=1&tbnh=147&tbnw=153&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:6,s:0
)´zdroj google) no pripadami jakoby to melo pogumovany zada. Ma je pogumovane? Drzel jsem jen cervenou variantu, ta je sice pekna, ale k cerne tahnu vice a vice. Predem dekuji za odpoved.
uložena
Dinop
Uzivatel
Telefon: Xperia pro
«
Odpověď #22 v:
22. Listopad 2011, 15:47 »
Musim zkalmat, le zada jsou leskla.
uložena
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #23 v:
22. Listopad 2011, 17:31 »
Mara232:
Je to tak, zada jsou leskla, na nekterych fotkach co najdes na netu to vypada presne jak popisujes tj.matne - pogumovane. Take jsem si to mylsel, o to vice jsem byl prekvapen po vybaleni z krabice " lesk jak blesk " ! Mne se z nabizenych barev nejvice libi cerna, dost tam vynikne to chromove lemovani a tlacitka, na stribrne to neni tak vyrazne, no a cerveny telefon nemusim
.
vita2 :
diky za doplneni a vysvetleni toho "Exchange serveru" ja jsem to napsal jen velice strucne, mam to presne jak popisujes, stolni PC, notebook a foun
, stale je vse aktualizovano - dle nastaveni, datovy tarif je nutnosti !
uložena
Historie : Philips Savvy - Siemens S25 - Siemens S45i - Nokia 3110 - Nokia 6230i - Nokia N82 - Nokia E71 / ÂŽivotni omyl bylo BlackBerry / Budoucnost vidim v Androidu : Sony Ericsson Xperia Pro
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #24 v:
22. Listopad 2011, 18:55 »
Aha, tak to me trosku zklamalo, ale to jsou jen detajly. Jen tedka musim pockat, nez mi dojdou penize a beru ji. Jak jsem si ji zkousel, tak muzu vam rict, ze oproti xperii x10 je zde videt opravdu velky pokrok jak ve funkcnosti tak v displey. I kdyz jsem mel mobil asi 1hodinu, tak jdyz jsem porovnaval displeje moji x10 a prodejni xperie pro, tak to bylo jako 100 a 1. Kontrast barev, hlasitost reproduktoru, ale ta HW klavestnice, ta je jako lusk. Presne mi padne. Jeste se vas zeptam, vim, ze ji asi zas tak moc dlouho nemate, protoze sla do prodeje pomerne pozde, ale jde na vysuvnem mechanizmu znat nejake opotrebeni? A jak jste se vyporadali se spousti fotoaparatu? Kdyz jsem si chtel zmacknout, tak se me zacala vysouvat klavestnice a trvalo me dlouho, nez jsem prisel kde mam chytnout mobil. Vite nejak nebo jak to mam chytnout popripade udelat? A uz jsem se rozhodlu co se tyce barvy. Premyslel jsem na stribrnou (kvuli otiskum a takove vyjimecnosti) a mezi cernou. Eerna me tahla od zacatku moc, a taky jsem se pro ni rozhodl. Tech pogumovanych, respektivne matnych zad me je lito, ale jak jsem uz psal vyse, je to jen detail a na telefon se preci divat zezadu nebudu, popripade nejaky hadrik. Co vy na to opotrebeni toho vysouvaciho mechanizmu, popripade vznikani nejake vule ktere nebyly? Jeste, nevite jaky je rozdil mezi MK16i a MK16a?Dekuji za odpoved.
«
Poslední úprava: 22. Listopad 2011, 19:51 od Mara232
»
uložena
inferno
Uzivatel
«
Odpověď #25 v:
22. Listopad 2011, 21:02 »
Pokud bude mechanismus stejne dobry jako u X10 mini pro, tak se neni ceho bat... Po roce a pul pouzivani v pohode, zadna velka zmena, zadny narust vule, proste fajn. U X Pro se to zatim jevi dostatecne robustne.
Jinak spoust...to je opravdu jeden maly minus.. Resim to jednoduse...pouzivam spoust tuknutim na diplej...:-) Nemam s tim jedinny problem..
uložena
Strelmistr
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #26 v:
22. Listopad 2011, 21:46 »
Xperii Pro mam od 14.10. , sotva prisla na trh, hned jsem ji koupil, cekal jsem od leta a neprohloupil jsem ! Za tak kratky cas zadne opotrebeni klavesnice ani vysouvaciho mechanismu nesleduji. E-maily pisu na HW klavesnici, SMS jak kdy, nekdy dotek, nekdy HW .
Na spousteni foÂťaku tlacitkem jsem si nezvykl, mam to nastavene spustit dotekem a to je v pohode. Sem tam trosku vrzne zadni kryt, ale neni to nic tragickeho, neni to skoro slyset.
Rozdil mezi MK16i a MK16a nevim, neni to MK16a verze pro Americky trh ? Mozna by vysvetlili v prodejne, nebo na webu sonyericsson, mozna to nekdo z clenu vi presne ?
uložena
Mara232
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #27 v:
23. Listopad 2011, 06:49 »
Tak stim Americky trhem - nemam tuseni. Co se tyce mechanizmu tak je tedy v poradku. Ta spousÂť fotoaparatu, tak ta me doopravdy stve, jsem zvykly fotit opravdu hodne, a fotim tymto zpusobem. Ruky od neceho (aby jsem si nezaspinil displej pouzivam spousÂť) tak chytnu mobil, zapnu fotoaparat zmacknu spousÂť a musim fotit(jak je u x10) ale kdyz jsem si zkousel spousÂť na pro, tak jsem zapnul chtel jsem zmacknout a misto namacknuti me zacala vyjizdet HW klavestnice :-( takze uvidime, mozna je to o zvyku.
Jeste se chci zeptat, kdyz nainstalujete hru ANGRY BIRDS z marketu, tak se pri hrani seka nebo ne. Videl jsem jedno video, a tak se pomerne ne nejak moc, ale pripadalo mi ze se mirne sekala. Dekuji za odpoved
«
Poslední úprava: 23. Listopad 2011, 07:02 od Mara232
»
uložena
inferno
Uzivatel
«
Odpověď #28 v:
23. Listopad 2011, 07:08 »
Na HW spoust si zvyknes...aspon podle me jo.. Ja osobne ji nepouzivam, ale svuj "grif" si na to najdes..
Co se tyce angry birds, tak bud v klidu... O sekani se neda vubec mluvit.. S HW, kterej ma X Pro Ti pojedou i mnohem narocnejsi hry nez jsou birds.. Primo v telefonu je napriklad hra Lets golf a ta jede uplne v pohode...a rekl bych, ze je urcite narocnejsi nez ptaci. Takze v tomhle ohledu nemusis mit obavy..
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia PRO
«
Odpověď #29 v:
23. Listopad 2011, 08:09 »
Angry birds jedou naprosto v pohode - schvalne jeste ozkousim na levelech, ktery se na vodafonu 845 nedali skoro hrat.
Co se tyce MK16i x MK16a - rozdil je opravdu a - amerika (mozna jeste nekdo jiny), i - zbytek sveta. Jednodusse v americe maj jiny site, tak je uzpusobena pro ne.
uložena
Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Jak jste spokojeni se svoji xperii pro,popripade jako jsou jeji nedostatky?
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.068 sekund, 17 dotazů.