SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 05:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CMT-60
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: CMT-60  (Zobrazeno 5544 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« v: 07. Říjen 2008, 15:08 »

Poridil jsem si tuto nabijecku jelikos se obcas pohybuju mimo dostupne zdroje energie a muj SE potrebuje taky nakrmit hlavne potrebuju mit porad zabavu u sebe a to vyzaduje energii, tak ke slovu prisla tato nabijecka. V letnich mesicich jsem byl na Vltave a ve stanu nejak energie chybela a byla docela nuda ted staci mit u sebe par tuzkovych baterek a je vyhrano.

Zatim nabijecku testuji zajima mne za jak dlouho a do jake urovne dovede nabit vybity telefon
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 07. Říjen 2008, 20:24 »

No to me taky zajima do jake urovne se nabije baterka mobilu z tuzkovych monoclanku!Taktez jsem uvazoval o teto nabijecce a hlavne jak vypada mobil ktery ma FastPort ze strany na nabijecce,ktera je v zasuvce
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 07. Říjen 2008, 21:58 »

Jak vypada tak to se radeji neptej  Grin alespon se muzes u zasuvky divat na filmy  Grin
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Říjen 2008, 17:19 »

Tak zkousel jsem tu nabijecku. Cilem byl muj W980 pro informaci ma baterii Li-Pol 930mAh. Telefon byl v rezimu s vypnutou telefoni casti. Dneska jsem prisel po nocni smene dal jsem ho nabijet v 7:30 a z nabijecky vytahl v 13:30 kdy baterie byly uz vybite a nabijeni bylo ukoncene.

Stav baterie W980 pred nabijenim byl 2% a po nabiti byl stav 85% bohuzel jsem spal a tak nevim kdy se nabijeni ukoncilo.

Jinak do nabijecky jsem vlozil 2 uzkove nabijeci baterie z nichz jedna mela kapacitu 2500mAh.

Vidim to tak ze nabijeni budu jeste opakovat. Tak ze dalsi informace jeste doplnim.

Jedno je jiste na Mobilmanii byl test solarni nabijecky a nabijeni do plneho stavu ji trvalo 18hodin pokud se nemylim. Tak nabijeni touto nabijeckou je urcite rychlejsi.
uložena

Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 11. Říjen 2008, 12:11 »

Tak provedl jsem dalsi test W980 se zapnutym telefonim modulem stav baterie 50% nabito do 100% nabijeni zacalo v 10:00 a ukonceno ve 12:45, byly pouzity nabijeci baterie z nichz kazda byla o kapacite 2700mAh
« Poslední úprava: 11. Říjen 2008, 12:13 od Ganimed » uložena

321654
Anonym
« Odpověď #5 v: 13. Duben 2009, 11:29 »

Nepatri to sem ale ja mam k T630 neoriginalni nabijecku. Kdyz ji pripojim k telefonu a je odpojena ze zasuvky tak bere energii z telefonu protoze na mi sviti dioda, tak si myslim ze kdyz si nabijel z baterii a ty uz se vybily tak braly energi z5 z telefonu
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 13. Duben 2009, 12:15 »

To nemusi byt pravda a mi se to nestalo, nemel jsem to rozebrane ale kdyz by v obvodu byly zapojene diody tak ty pokud vim propousti proud jen jednim smerem. Tak ze ten tvuj zminovany efekt se s diodama v obvodu asi tezko projevi
uložena

321654
Anonym
« Odpověď #7 v: 13. Duben 2009, 12:30 »

no pak teda nechapu ja muze dioda svitit, co by ji teda mohlo napajet
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 13. Duben 2009, 13:07 »

Nevybity kondenzatory v nabijecce?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Duben 2009, 13:10 »

Ja nevim jak to ma ta tvoje nabijecka. Jen rikam ze ta moje to tak nema. A diody nejsou jen svitive existuji i nesvitive. Ani nevim co ti ta tvoje dioda signalizuje pokud signalizuje nabiti telefonu tak je jasne ze bude zapojena tak aby brala proud z Baterie telefonu.
uložena

king_of_freedom
Uzivatel
Telefon: SE X1i, HTC Desire S

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Srpen 2009, 11:51 »

Jo, CMT-60 jsem si poridil v me predchozi praci. Potrebovali se jich zbavit, tak jsem ji poridil za 29Kc, coz byl prijatelny vydaj Cheesy Musim rict, ze je to neocenitelny pritel na cestach. Jezdim hodne na motorce, kde jsem si pridelal CL zasuvku, ale preci jen pres noc beru telefon do stanu, kde nema CMT-60 konkurenci. Jediny problem vidim v tom, ze je konektor primo na tele nabijecky, coz je pro meho mobilniho mazlika celkem neprakticke. Preci jen P990i tam az tak nedrzi. Jak bude cas, vyrobim si prodluzovak nabijeni na fastport a bude Smajlík Jinak mi dal slouzi i ted, kdy jsem se prestehoval do UK. Trci mi tu ze zdi a ceka na telefon Cheesy
uložena

Moto M3888 -> Phil Az@lis -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: CMT-60
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 19 dotazů.