SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 11:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB kabel a nabijeni K750i?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: USB kabel a nabijeni K750i?  (Zobrazeno 17535 x)
Tirol
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Červenec 2005, 09:08 »

Vcera jsem zkusil spojeni kabelem, telefon napsal optimalizovane nabijeni, mel jsem cca 17% baterky. Asi po deseti minutach co byl mobil pripojenej byla uroven baterky 1%, takze bych to videl spis na optimalizovane vybijeni  Cheesy
Ovladace kabelu jsem stahnul z ofic. stranek SE. Skoda ze to nabijeni, vlastne vybijeni nelze vypnout. Ale mozna, kdybych byl vytrvalej, tak by se treba mobil nejdriv pres ten kabel uplne vybil a pak by se zacal nabijet  Grin
uložena

"HALOOO, co chcete?"                                           K750i Roll Eyes tuned by Tirol
Tirol
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 19. Červenec 2005, 09:10 »

Jo a jeste poznamka, v dobe pripojeni telefonu pres kabel jsem s mobilem nedelal vubec nic. Jen lezel na stole, zadne radio, spojeni BT, atd...
uložena

"HALOOO, co chcete?"                                           K750i Roll Eyes tuned by Tirol
Black
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 19. Červenec 2005, 09:23 »

4 Tirol:   A nezkousel jsi odpojit PC od site? Treba by ho telefon utahl. SE by tak byl prvni, kdo by pouzival mobilni telefon jako zalohu zdroje.    Roll Eyes

Ale trochu vazne. Konektor nema moznost pripojeni nabijecky, tak jak tomu bylo u 610ky. Tak ze asi predpokladaji, ze by se foun nabijet mel. Kde ziskame informace, co do nej nacpat, aby to bylo dobre? Nebo vyjadreni vyrobce? V navodu moc sdilni nejsou.
uložena

Mam K750i a zelenej puntik!
naex
Anonym
« Odpověď #18 v: 20. Červenec 2005, 08:37 »

Zajimave: vcera jsem nainstaloval drivery z SE serveru a vybijeni ustalo, nyni se Kcko normalne pomaloucku, lec jiste nabiji... Mate nekdo podobnou zkusenost?
uložena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 20. Červenec 2005, 09:06 »

K750 by po pripojeni na USB kabel nahlasit "Jen se nabiji" !!! Nabijeni trva cca 3x dele nez pres nabijecku.

Milda
uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Tirol
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 20. Červenec 2005, 09:23 »

Tak jsem dle rady Filipa Ludvika odinstaloval kabel a k tomu vymazal vsechny soubory ze slozky windows/inf tykajici se kabelu. Pak jsem ho dal znovu instalovat, pouzil jsem ovladace z CD a zda se, ze to pomohlo. Sice nabijeni trva hodne dlouho, ale hlavni je, ze se telefon nevybiji.
Skoda, ze se to nabijeni neda uplne vypnout  Undecided
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #21 v: 20. Červenec 2005, 09:40 »

K750 by po pripojeni na USB kabel nahlasit "Jen se nabiji" !!! Nabijeni trva cca 3x dele nez pres nabijecku.

Milda

Ahoj Mildo, jak jste s Filipem pokrocili s ovladacem pro W800i? Neco noveho? Na webu SE bude asi az nekdy v zari, co?...  Undecided
« Poslední úprava: 20. Červenec 2005, 10:21 od VaRo » uložena
gomeZZZ
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 20. Červenec 2005, 13:29 »

Nazdar kluci,moje decko se pres USB nabiji....
co tady prosimvas pisete za hlouposti... ?! vam jde zapnout radio pri pripojenem USBkabelu??? mne teda ne,ale myslim ze tohle lidi z SE nedomysleli a dalsi FW to vyresi a radio pojede,...nebo uz to nowejsi FW vyresil?
Mne jede radio pouze se sluchatkama....
Dik
uložena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad prvni mobil s infraportem:)....nyni:SonyEricssonD750i512MB
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 20. Červenec 2005, 15:52 »

Milda

Ahoj Mildo, jak jste s Filipem pokrocili s ovladacem pro W800i? Neco noveho? Na webu SE bude asi az nekdy v zari, co?...  Undecided

Zatim jsme na mrtvem bode. A asi to ani nepujde, W800 pouziva podstatne zmenenou verzi OBEX. Otazkou je, jestli je to verzi FW kterou mame, nebo W800 bude mit jiny  Sync Station.

Milda
« Poslední úprava: 20. Červenec 2005, 15:54 od milda2000 » uložena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
VaRo
Anonym
« Odpověď #24 v: 20. Červenec 2005, 16:02 »

Cituji
Zatim jsme na mrtvem bode. A asi to ani nepujde, W800 pouziva podstatne zmenenou verzi OBEX. Otazkou je, jestli je to verzi FW kterou mame, nebo W800 bude mit jiny  Sync Station.

Milda
Cituji

Hm, hm, no nic... dik za info a pevny nervy...  Mrknutí
uložena
ja
Anonym
« Odpověď #25 v: 07. Leden 2006, 16:05 »

4 fsichni, co maj 750ku. Ma tedy USB dobijet foun, nebo ne-e? Podle mne by tomu nic branit nemelo. Ikona batt blika, foun kratce informuje, ze se jen nabiji batt, ale pri kontrole stavu kapacita akumulatoru klesa. Proste ptakovina.
uložena
Roman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 07. Leden 2006, 19:07 »

Pokud je telefon zastrcenej v PC be driveru, tak se proste vybije (a to hodne rychle)! Pokud se nahraje driver, tak se zase nabije. Mam v praci PC a tam ten driver proste nemuzu dostat a nevim proc.... a kdyz pripojim mobil, tak je za 3-5 hodin po nem!
uložena
pede
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 16. Květen 2006, 11:30 »

Pokud je telefon zastrcenej v PC be driveru, tak se proste vybije (a to hodne rychle)! Pokud se nahraje driver, tak se zase nabije. Mam v praci PC a tam ten driver proste nemuzu dostat a nevim proc.... a kdyz pripojim mobil, tak je za 3-5 hodin po nem!

Zdravim vsetkych citatelov.mne to cez usb kabel nikdy nedobije na 100 % a mobil je v klude.A nedavno som zistil ze mi nepozna pamat.kartu pri nabijani
uložena
dayslypper
Uzivatel
Telefon: SE K750i -> W800i

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 01. Únor 2009, 05:17 »

Sam mam stejny promlem
Hlaska "Provadi se jen nabijeni baterie ..." a nenabiji.

Nekde jsem cetl, ze to muze byt i ovladaci

Zacal bych ocistenim kontaktu na mobilu.

Pak vsechny datove kabely, myslim, nejsou vhodne pro nabijeni. Zeptal jsem se na to ZDE.

I kabel bez dobijeni ma svuj ucel - je levnejsi, a i u Li-Ion baterii existuje pameÂťovy efekt, sice je mnimalni, ale za nejaky ten rok pouzivani je pak ucinek formatovani znat.

Navic v MPE si udaj o kapacite skace, jak chce - alespon v radu jednotek.
Pokud vam MPE ukazuje nenulovou hodnotu Power input, tak vam verim, ze to dobiji.
« Poslední úprava: 01. Únor 2009, 05:45 od dayslypper » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB kabel a nabijeni K750i?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 18 dotazů.