SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Leden 2025, 06:36

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142485 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB kabel a nabíjení K750i?
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: USB kabel a nabíjení K750i?  (Zobrazeno 17275 x)
Tirol
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 19. Èervenec 2005, 09:08 »

Vcera jsem zkusil spojeni kabelem, telefon napsal optimalizovane nabijeni, mel jsem cca 17% baterky. Asi po deseti minutach co byl mobil pripojenej byla uroven baterky 1%, takze bych to videl spis na optimalizovane vybijeni  Cheesy
Ovladace kabelu jsem stahnul z ofic. stranek SE. Skoda ze to nabijeni, vlastne vybijeni nelze vypnout. Ale mozna, kdybych byl vytrvalej, tak by se treba mobil nejdriv pres ten kabel uplne vybil a pak by se zacal nabijet  Grin
ulo¾ena

"HALOOO, co chcete?"                                           K750i Roll Eyes tuned by Tirol
Tirol
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 19. Èervenec 2005, 09:10 »

Jo a jeste poznamka, v dobe pripojeni telefonu pres kabel jsem s mobilem nedelal vubec nic. Jen lezel na stole, zadne radio, spojeni BT, atd...
ulo¾ena

"HALOOO, co chcete?"                                           K750i Roll Eyes tuned by Tirol
Black
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 163

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 19. Èervenec 2005, 09:23 »

4 Tirol:   A nezkou¹el jsi odpojit PC od sítì? Tøeba by ho telefon utáhl. SE by tak byl první, kdo by pou¾íval mobilní telefon jako zálohu zdroje.    Roll Eyes

Ale trochu vá¾nì. Konektor nemá mo¾nost pøipojení nabíjeèky, tak jak tomu bylo u 610ky. Tak ¾e asi pøedpokládají, ¾e by se foun nabíjet mìl. Kde získáme informace, co do nìj nacpat, aby to bylo dobøe? Nebo vyjádøení výrobce? V návodu moc sdílní nejsou.
ulo¾ena

Mám K750i a zelenej puntík!
naex
Anonym
« Odpovìï #18 v: 20. Èervenec 2005, 08:37 »

Zajimave: vcera jsem nainstaloval drivery z SE serveru a vybijeni ustalo, nyni se Kcko normalne pomaloucku, lec jiste nabiji... Mate nekdo podobnou zkusenost?
ulo¾ena
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 20. Èervenec 2005, 09:06 »

K750 by po pripojeni na USB kabel nahlasit "Jen se nabiji" !!! Nabijeni trva cca 3x dele nez pres nabijecku.

Milda
ulo¾ena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
Tirol
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 20. Èervenec 2005, 09:23 »

Tak jsem dle rady Filipa Ludvíka odinstaloval kabel a k tomu vymazal vsechny soubory ze slozky windows/inf tykajici se kabelu. Pak jsem ho dal znovu instalovat, pouzil jsem ovladace z CD a zda se, ze to pomohlo. Sice nabijeni trva hodne dlouho, ale hlavni je, ze se telefon nevybiji.
Skoda, ze se to nabijeni neda uplne vypnout  Undecided
ulo¾ena

VaRo
Anonym
« Odpovìï #21 v: 20. Èervenec 2005, 09:40 »

K750 by po pripojeni na USB kabel nahlasit "Jen se nabiji" !!! Nabijeni trva cca 3x dele nez pres nabijecku.

Milda

Ahoj Mildo, jak jste s Filipem pokroèili s ovladaèem pro W800i? Nìco nového? Na webu SE bude asi a¾ nìkdy v záøí, co?...  Undecided
« Poslední úprava: 20. Èervenec 2005, 10:21 od VaRo » ulo¾ena
gomeZZZ
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 76

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 20. Èervenec 2005, 13:29 »

Nazdar kluci,moje déèko se pøes USB nabíjí....
co tady prosímvás pí¹ete za hlouposti... ?! vám jde zapnout rádio pøi pøipojeném USBkabelu??? mnì teda ne,ale myslím ¾e tohle lidi z SE nedomysleli a dal¹í FW to vyøe¹í a rádio pojede,...nebo u¾ to nowìj¹í FW vyøe¹il?
Mnì jede rádio pouze se sluchátkama....
Dík
ulo¾ena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad první mobil s infraportem:)....nyní:SonyEricssonD750i512MB
milda2000
Guru SEMania.cz
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 20. Èervenec 2005, 15:52 »

Milda

Ahoj Mildo, jak jste s Filipem pokroèili s ovladaèem pro W800i? Nìco nového? Na webu SE bude asi a¾ nìkdy v záøí, co?...  Undecided

Zatim jsme na mrtvem bode. A asi to ani nepujde, W800 pouziva podstatne zmenenou verzi OBEX. Otazkou je, jestli je to verzi FW kterou mame, nebo W800 bude mit jiny  Sync Station.

Milda
« Poslední úprava: 20. Èervenec 2005, 15:54 od milda2000 » ulo¾ena

SE P1i, SE Xperia X1 a W995
VaRo
Anonym
« Odpovìï #24 v: 20. Èervenec 2005, 16:02 »

Cituji
Zatim jsme na mrtvem bode. A asi to ani nepujde, W800 pouziva podstatne zmenenou verzi OBEX. Otazkou je, jestli je to verzi FW kterou mame, nebo W800 bude mit jiny  Sync Station.

Milda
Cituji

Hm, hm, no nic... dík za info a pevný nervy...  Mrknutí
ulo¾ena
ja
Anonym
« Odpovìï #25 v: 07. Leden 2006, 16:05 »

4 f¹ichni, co maj 750ku. Má tedy USB dobíjet foun, nebo ne-e? Podle mne by tomu nic bránit nemìlo. Ikona batt bliká, foun krátce informuje, ¾e se jen nabíjí batt, ale pøi kontrole stavu kapacita akumulátoru klesá. Prostì ptákovina.
ulo¾ena
Roman
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 19

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 07. Leden 2006, 19:07 »

Pokud je telefon zastrèenej v PC be driverù, tak se prostì vybije (a to hodnì rychle)! Pokud se nahraje driver, tak se zase nabíje. Mám v práci PC a tam ten driver prostì nemù¾u dostat a nevím proè.... a kdy¾ pøipojím mobil, tak je za 3-5 hodin po nìm!
ulo¾ena
pede
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 16. Kvìten 2006, 11:30 »

Pokud je telefon zastrèenej v PC be driverù, tak se prostì vybije (a to hodnì rychle)! Pokud se nahraje driver, tak se zase nabíje. Mám v práci PC a tam ten driver prostì nemù¾u dostat a nevím proè.... a kdy¾ pøipojím mobil, tak je za 3-5 hodin po nìm!

Zdravim vsetkych citatelov.mne to cez usb kabel nikdy nedobije na 100 % a mobil je v klude.A nedavno som zistil ze mi nepozna pamat.kartu pri nabijani
ulo¾ena
dayslypper
U¾ivatel
Telefon: SE K750i -> W800i
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 01. Únor 2009, 05:17 »

Sám mám stejný promlém
Hlá¹ka "Provádí se jen nabíjení baterie ..." a nenabíjí.

Nìkde jsem èetl, ¾e to mù¾e být i ovladaèi

Zaèal bych oèi¹tìním kontaktù na mobilu.

Pak v¹echny datové kabely, myslím, nejsou vhodné pro nabíjení. Zeptal jsem se na to ZDE.

I kabel bez dobíjení má svùj úèel - je levnìj¹í, a i u Li-Ion baterií existuje pamì»ový efekt, sice je mnimální, ale za nìjaký ten rok pou¾ívání je pak úèinek formátování znát.

Navíc v MPE si údaj o kapacitì skáèe, jak chce - alespoò v øádu jednotek.
Pokud vám MPE ukazuje nenulovou hodnotu Power input, tak vám vìøím, ¾e to dobíjí.
« Poslední úprava: 01. Únor 2009, 05:45 od dayslypper » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: USB kabel a nabíjení K750i?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 17 dotazù.