SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 10:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Upload SMS z FMA do K750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Upload SMS z FMA do K750i  (Zobrazeno 2251 x)
Duck
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Srpen 2005, 08:50 »

Koupil jsem si k750tku a chtel jsem si prenest kontakty a sms ze sve stare t610tky. Kontakty jsou vpohode, ale se SMS je problem. Zkusil jsem FMA, tam je mozne stahnout SMS a exportovat je. Vytvoril jsem si novy profil na K750 a importoval sms do FMA . Jenomze nejdou nahrat zpet do telefonu. Na foru FMA jsem nasel zpusob, nicmene pokud dam pravym tlacitkem na zpravu tak upload je zasedly. Zkousel jsem se pripojit jak pres USB tak pres BT. Mate s tim nekdo zkusenosti ??
uložena
Duck
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Srpen 2005, 10:55 »

Tak jsem to zjistil sam  Mrknutí Staci ty SMSky nejdrive presunout do archivu a tam pak je moznost upload to phone. Jo a funga to jenom pres BT . Pres USB se to neodeslalo .
uložena
neddy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Srpen 2005, 06:02 »

Kdyz jsme u toho FMA, tady je moje zkusenost. Na K750i jsem presel z T630. S tou jsem pouzival FMA stridave s MobilEditem. Mne jde hlavne o zalohu kontaktu a tam oba programy pracovaly uspokojive. U K750i nastaly s FMA hned ze zacatku problemy. Nejdou mi stahnou kontakty. Pri asi 20kB sazenych dat se upload prerusil a v FMA se mne zobrazilo nejakych sest prvnich kontaktu a jeste se zmrsenou cestinou. Zkusil jsen stahnout nejnovejsi verzi primo z jejich serveru ale bylo to stale to stejne. Dal jsem FMA prestal zkouset. MobilEdit mi zase stahl do kontaktu jen jmeno a vychozi cislo a dal uz nic. Nastesti jsem nekde stahl program MyPhoneExplorer a ten me vyhovuje a hlavne funguje napoprve, i kdyz by mohl byt jeste lepsi, nehlede na prostredi programu, ktere mnohem privetivejsi jak ve FMA. Doma pouzivam Bluethoot a v praci USB kabel, ktery jsem dostal s telefonem.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Upload SMS z FMA do K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.