SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Únor 2025, 06:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142487 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Upload SMS z FMA do K750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Upload SMS z FMA do K750i  (Zobrazeno 2232 x)
Duck
Uživatel

Zobrazit profil
« v: 29. Srpen 2005, 08:50 »

Koupil jsem si k750tku a chtel jsem si prenest kontakty a sms ze sve stare t610tky. Kontakty jsou vpohode, ale se SMS je problem. Zkusil jsem FMA, tam je mozne stahnout SMS a exportovat je. Vytvoril jsem si novy profil na K750 a importoval sms do FMA . Jenomze nejdou nahrat zpet do telefonu. Na foru FMA jsem nasel zpusob, nicmene pokud dam pravym tlacitkem na zpravu tak upload je zasedly. Zkousel jsem se pripojit jak pres USB tak pres BT. Mate s tim nekdo zkusenosti ??
uložena
Duck
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 29. Srpen 2005, 10:55 »

Tak jsem to zjistil sam  Mrknutí Staci ty SMSky nejdrive presunout do archivu a tam pak je moznost upload to phone. Jo a funga to jenom pres BT . Pres USB se to neodeslalo .
uložena
neddy
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Srpen 2005, 06:02 »

Když jsme u toho FMA, tady je moje zkušenost. Na K750i jsem pøešel z T630. S tou jsem používal FMA støídavÏ s MobilEditem. MnÏ jde hlavnÏ o zålohu kontaktÚ a tam oba programy pracovaly uspokojivÏ. U K750i nastaly s FMA hned ze zaèåtku problÊmy. Nejdou mi ståhnou kontakty. Pøi asi 20kB sažených dat se upload pøerušil a v FMA se mnÏ zobrazilo nÏjakých šest prvních kontaktÚ a ještÏ se zmršenou èeštinou. Zkusil jsen ståhnout nejnovÏjší verzi pøímo z jejich serveru ale bylo to ståle to stejnÊ. Dål jsem FMA pøestal zkoušet. MobilEdit mi zase ståhl do kontaktÚ jen jmÊno a výchozí èíslo a dål už nic. NaštÏstí jsem nÏkde ståhl program MyPhoneExplorer a ten mÏ vyhovuje a hlavnÏ funguje napoprvÊ, i když by mohl být ještÏ lepší, nehledÏ na prostøedí programu, kterÊ mnohem pøívÏtivÏjší jak ve FMA. Doma používåm Bluethoot a v pråci USB kabel, který jsem dostal s telefonem.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Upload SMS z FMA do K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 17 dotazů.