SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 18:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prednastaveni od operatora
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prednastaveni od operatora  (Zobrazeno 3563 x)
Markus
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Červenec 2005, 06:28 »

Minuly tyden v Plzni jsem se informoval o 750i po vsech moznych obchodech, stejne jsem koupil u Oskara, ale v tech obchodem se mi snazili nakukat, ze z celkove velikosti telefonu Oskar asi 40% procent pouzije na svoje potreby a uzivatel je potom nemuze vyuzivat. Pidil jsem se po tom, ale zadny telefon to zatim nemel. Stalo se to uz nekomu nebo to byl jen trik prodejce, k cemuz se priklanim i ja! A co je pravda na tom, ze az tu bude VODFONE, tak si bude delat svoje vlastni FIRMWARE, ktere neni vzdy uplne best... Doufam, ze se to tady uz neprobiralo, protoze to procitam docela pilne... DIKY
uložena

SE k750i s vlastnim logem :-)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 26. Červenec 2005, 08:42 »

Zase tak poctive nas nectes, neboÂť jeden clanecek tu o tom byl  Mrknutí

Odkaz zde:
http://semania.cz/content/view/1053/2/

A jiz brzy se dockame menu, ktere bude plne odkazu na Vodafone Live! a nepeknych ikonek...viz.obrazek

uložena
Gil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 26. Červenec 2005, 13:06 »

Minuly tyden v Plzni jsem se informoval o 750i po vsech moznych obchodech, stejne jsem koupil u Oskara, ale v tech obchodem se mi snazili nakukat, ze z celkove velikosti telefonu Oskar asi 40% procent pouzije na svoje potreby a uzivatel je potom nemuze vyuzivat. Pidil jsem se po tom, ale zadny telefon to zatim nemel. Stalo se to uz nekomu nebo to byl jen trik prodejce, k cemuz se priklanim i ja! A co je pravda na tom, ze az tu bude VODFONE, tak si bude delat svoje vlastni FIRMWARE, ktere neni vzdy uplne best... Doufam, ze se to tady uz neprobiralo, protoze to procitam docela pilne... DIKY

Vzhledem k tomu, ze Oskar "zatim" prodava telefony "ciste" tak te prodejce bud chtel zblbnout a nebo tomu prd rozumel. Az bude Oskar uplnej Vodafone tak budem stejne v prd.li jako u T-mobilu, ale v teto dobe jeste jsou telefony o.k.
Firmware u operatorskejch telefonu (ne Oskar) je stejny co se tyka stability jako u cistych telefonu, ale ma utility pro daneho operatora
uložena

K750 Oskar
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 26. Červenec 2005, 21:24 »

2Markus: Prodejce ti chtel pravdepodobn namuvit pohadky, aby si telefon koupil u nej. To je normalni... Oskar zatim prodava telefony bez customizace a do plneho prichodu Vodafone se to menit nebude. Jakmile prijde Vodafone, nastanou tezke casy, protoze vsechny telefony budou tvrde customizovane, vcetne exterieru...Sad
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Markus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Červenec 2005, 15:58 »

Dekuji za postrehy, uz telefon mam a diky Bohu je opravdy cisty, v baliku nam prisel V3 Razr a K750i, tak jsme porovnali, co k nim davaji... RAZR mel pouzdro v kuzi, USB kabel, bondovky, takovy VIP privesek, ruzne spony... No, u SE bych to pouzdro rad uvital, ale hlavne ze jsem tam nasel memory card, stereo sluchatka a hlavne to zabaleny miminko Shocked) Doufam, ze mi bude slouzit...
uložena

SE k750i s vlastnim logem :-)
Smith
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 24. Srpen 2005, 00:24 »

prosim vas nevite kde se da (pokud je mozno) vypnout logo operatora.diky prosim vas odepiste mi na [email protected]
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 24. Srpen 2005, 05:22 »

prosim vas nevite kde se da (pokud je mozno) vypnout logo operatora.diky prosim vas odepiste mi na [email protected]

U Sony Ericssonu bohuzel nelze
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prednastaveni od operatora
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.