SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 06:06

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøednastavení od operátora
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pøednastavení od operátora  (Zobrazeno 3521 x)
Markus
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 25

Zobrazit profil
« v: 26. Èervenec 2005, 06:28 »

Minulý týden v Plzni jsem se informoval o 750i po v¹ech mo¾ných obchodech, stejnì jsem koupil u Oskara, ale v tìch obchodem se mi sna¾ili nakukat, ¾e z celkové velikosti telefonu Oskar asi 40% procent pou¾ije na svoje potøeby a u¾ivatel je potom nemù¾e vyu¾ívat. Pídil jsem se po tom, ale ¾ádný telefon to zatím nemìl. Stalo se to u¾ nìkomu nebo to byl jen trik prodejce, k èemu¾ se pøikláním i já! A co je pravda na tom, ¾e a¾ tu bude VODFONE, tak si bude dìlat svoje vlastní FIRMWARE, které není v¾dy úplnì best... Doufám, ¾e se to tady u¾ neprobíralo, proto¾e to proèítám docela pilne... DIKY
ulo¾ena

SE k750i s vlastním logem :-)
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #1 v: 26. Èervenec 2005, 08:42 »

Zase tak poctivì nás neète¹, nebo» jeden èláneèek tu o tom byl  Mrknutí

Odkaz zde:
http://semania.cz/content/view/1053/2/

A ji¾ brzy se doèkáme menu, které bude plné odkazu na Vodafone Live! a nepìkných ikonek...viz.obrázek

ulo¾ena
Gil
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 26. Èervenec 2005, 13:06 »

Minulý týden v Plzni jsem se informoval o 750i po v¹ech mo¾ných obchodech, stejnì jsem koupil u Oskara, ale v tìch obchodem se mi sna¾ili nakukat, ¾e z celkové velikosti telefonu Oskar asi 40% procent pou¾ije na svoje potøeby a u¾ivatel je potom nemù¾e vyu¾ívat. Pídil jsem se po tom, ale ¾ádný telefon to zatím nemìl. Stalo se to u¾ nìkomu nebo to byl jen trik prodejce, k èemu¾ se pøikláním i já! A co je pravda na tom, ¾e a¾ tu bude VODFONE, tak si bude dìlat svoje vlastní FIRMWARE, které není v¾dy úplnì best... Doufám, ¾e se to tady u¾ neprobíralo, proto¾e to proèítám docela pilne... DIKY

Vzhledem k tomu, ¾e Oskar "zatím" prodává telefony "èisté" tak tì prodejce buï chtìl zblbnout a nebo tomu prd rozumìl. A¾ bude Oskar úplnej Vodafone tak budem stejnì v prd.li jako u T-mobilu, ale v této dobì je¹tì jsou telefony o.k.
Firmware u operátorskejch telefonù (ne Oskar) je stejný co se týká stability jako u èistých telefonù, ale má utility pro daného operátora
ulo¾ena

K750 Oskar
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 26. Èervenec 2005, 21:24 »

2Markus: Prodejce ti chtìl pravdìpodobn namuvit pohádky, aby si telefon koupil u nìj. To je normální... Oskar zatím prodává telefony bez customizace a do plného pøíchodu Vodafone se to mìnit nebude. Jakmile pøijde Vodafone, nastanou te¾ké èasy, proto¾e v¹echny telefony budou tvrdì customizované, vèetnì exteriéru...Sad
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Markus
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 25

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 27. Èervenec 2005, 15:58 »

Dìkuji za postøehy, u¾ telefon mám a díky Bohu je opravdy èistý, v balíku nám pøi¹el V3 Razr a K750i, tak jsme porovnali, co k nim davaji... RAZR mel pouzdro v kuzi, USB kabel, bondovky, takovy VIP privesek, ruzne spony... No, u SE bych to pouzdro rad uvital, ale hlavne ze jsem tam nasel memory card, stereo sluchatka a hlavne to zabaleny miminko Shocked) Doufam, ze mi bude slouzit...
ulo¾ena

SE k750i s vlastním logem :-)
Smith
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 24. Srpen 2005, 00:24 »

prosim vás nevíte kde se dá (pokud je mo¾no) vypnout logo operátora.díky prosim vás odepi¹te mi na [email protected]
ulo¾ena
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #6 v: 24. Srpen 2005, 05:22 »

prosim vás nevíte kde se dá (pokud je mo¾no) vypnout logo operátora.díky prosim vás odepi¹te mi na [email protected]

U Sony Ericssonù bohu¾el nelze
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pøednastavení od operátora
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.