SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Duben 2025, 22:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu  (Zobrazeno 4837 x)
alzheimer
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Srpen 2005, 15:06 »

caute, mam tento telefon asi 3 dni ale zistil som zatial jednu vadu ktoru chcem zistit ci mate aj vy. ked zapnem radio, minimalizujem ho, idem do pohotovostneho rezimu a v nom stlacim to tlacitko nad joystickom (oblubene ci co to je) tak mi telefon zamrzne, zacne blikat cierna obrazovka pomaly a po asi 10s sa znova rozbehne. Mate s tymto skusenosti?
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Srpen 2005, 15:17 »

Me to nedela. Napis jaky mas model a verzi firmware.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
xtj
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2005, 15:20 »

mne dela presne tohle taky Smajlík.. tak 4x za tejden Smajlík.. ale v ruznejch situacich...
a mam tu uplne prvni verzi FW
uložena
alzheimer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2005, 15:28 »

mam R1J002 . Je to ten z Orangeu.
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 12. Srpen 2005, 15:35 »

Obema bych vam doporucil nechat si telefon bud preflashnout stejnou verzi FW, ale lepsi bude upgradovat na novejsi...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
alzheimer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Srpen 2005, 15:39 »

upgradovat na novsiu verziu firmwaru viem aj ja sam nejako cez internet? Je niekde popisany postup? Alebo musim ist do servisu a nechat im mobil na 3 dni kym urobia 5 minutovu robotu? aku mas verziu ty?
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Srpen 2005, 15:48 »

2alzheimer: FW si muzes prehrat sam, z internetu. Na SEManii je v jednom clanku presny navod jak na to. Pripadne muzes i do servisu, kde jim popises, co telefon dela spatne a oni ti ho flashnou na zaruku. A meli by to udelat na pockani.

Ja mam v D750i verzi R1K001 pro W800i
uložena

alzheimer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Srpen 2005, 15:52 »

dik. neviete mi niekto dat link na navod ako upgradnut ten FW? nieze by sa mi to nechcelo hladat ale nechce sa mi  Smajlík ked si takto updatnem FW tak nestratim zaruku?
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 12. Srpen 2005, 16:02 »

No... me se to taky nechce hledat Cheesy Je to na www.semania.cz, sekce K750i...Mrknutí Zbytek uz zvladnete...Mrknutí
Kdyz si takto updatnete FW, tak zaruku netratite, nebojte. Je to SE podporovana oficialni operace.
uložena

alzheimer
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 12. Srpen 2005, 18:16 »

aktualizoval som fon na tu istu verziu FW a nevyriesilo sa to  Sad
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 12. Srpen 2005, 18:26 »

Predpokladam, ze novejsi verze tam neni. Tak bud je to chyba teto verze FW a nebo je neco spatne z HW telefonu. Mozna by nebylo od veci zaskocit do autorizovaneho servisu a popsat jim cely problem. A aÂť se staraji, kdyz je teleron v zaruce.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.