SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Leden 2025, 06:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142485 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu  (Zobrazeno 4748 x)
alzheimer
Uživatel

Zobrazit profil
« v: 12. Srpen 2005, 15:06 »

caute, mam tento telefon asi 3 dni ale zistil som zatial jednu vadu ktoru chcem zistit ci mate aj vy. ked zapnem radio, minimalizujem ho, idem do pohotovostneho rezimu a v nom stlacim to tlacitko nad joystickom (oblubene ci co to je) tak mi telefon zamrzne, zacne blikat cierna obrazovka pomaly a po asi 10s sa znova rozbehne. Mate s tymto skusenosti?
uložena
MarekHajn
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 12. Srpen 2005, 15:17 »

MÏ to nedÏlå. Napiš jaký måš model a verzi firmware.
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dåvno... Ale jå u toho byl a jsem za to vdÏèný.
xtj
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2005, 15:20 »

mne dela presne tohle taky Smajlík.. tak 4x za tejden Smajlík.. ale v ruznejch situacich...
a mam tu uplne prvni verzi FW
uložena
alzheimer
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2005, 15:28 »

mam R1J002 . Je to ten z Orangeu.
uložena
MarekHajn
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 12. Srpen 2005, 15:35 »

ObÏma bych våm doporuèil nechat si telefon buï pøeflashnout stejnou verzí FW, ale lepší bude upgradovat na novÏjší...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dåvno... Ale jå u toho byl a jsem za to vdÏèný.
alzheimer
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Srpen 2005, 15:39 »

upgradovat na novsiu verziu firmwaru viem aj ja sam nejako cez internet? Je niekde popisany postup? Alebo musim ist do servisu a nechat im mobil na 3 dni kym urobia 5 minutovu robotu? aku mas verziu ty?
uložena
MarekHajn
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 12. Srpen 2005, 15:48 »

2alzheimer: FW si mڞeš pøehråt såm, z internetu. Na SEManii je v jednom èlånku pøesný nåvod jak na to. PøípadnÏ mڞeš i do servisu, kde jim popíšeš, co telefon dÏlå špatnÏ a oni ti ho flashnou na zåruku. A mÏli by to udÏlat na poèkåní.

JĂĄ mĂĄm v D750i verzi R1K001 pro W800i
uložena

alzheimer
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Srpen 2005, 15:52 »

dik. neviete mi niekto dat link na navod ako upgradnut ten FW? nieze by sa mi to nechcelo hladat ale nechce sa mi  Smajlík ked si takto updatnem FW tak nestratim zaruku?
uložena
MarekHajn
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 12. Srpen 2005, 16:02 »

No... mĂŹ se to taky nechce hledat Cheesy Je to na www.semania.cz, sekce K750i...Mrknutí Zbytek už zvlĂĄdnete...Mrknutí
Když si takto updatnete FW, tak zåruku netratíte, nebojte. Je to SE podporovanå oficiålní operace.
uložena

alzheimer
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 12. Srpen 2005, 18:16 »

aktualizoval som fon na tu istu verziu FW a nevyriesilo sa to  Sad
uložena
MarekHajn
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 12. Srpen 2005, 18:26 »

Pøedpoklådåm, že novÏjší verze tam není. Tak buï je to chyba tÊto verze FW a nebo je nÏco špatnÏ z HW telefonu. Možnå by nebylo od vÏci zaskoèit do autorizovanÊho servisu a popsat jim celý problÊm. A a se starají, když je teleron v zåruce.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: chvilkova nevolnost - zmrznutie telefonu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.011 sekund, 17 dotazů.