SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 13:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konstrukcni odlisnosti K750i a D750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Konstrukcni odlisnosti K750i a D750i  (Zobrazeno 6122 x)
Victor
Anonym
« v: 07. Srpen 2005, 11:16 »

Chtel bych si jednoho z techto mobilku koupit, ale porad se nemuzu rozhodnout ktery. Dival jsem se na http://galerie.k750i.net/ na streva a jestli jsem to z tech fotek pochopil spravne, je v blizkosti objektivu reproduktorek a mikrofon. Jenze u "K" je mrizka pouze pro reproduktor a mikrofon je zakryty stribrnou krytkou. Naopak u "D" je mikrofon zretelne videt, ale reproduktorek je zcela pod zadnim krytem. Tak nevim, co je konstrukcne lepsi varianta. Jestli je to ale uplne jinak, tak me opravte, v ruce jsem ho jeste nemel. Taky bych se chtel zeptat, jak je to s tou krytkou objektivu. U "K" vypada dost nejiste, mam z ni trochu obavy. Jak je to resene u "D", ma vubec nejakou krytku? Jinak jsou to oba moc pekne founky, takze vzhled u me tolik nerozhoduje.
uložena
Victor
Anonym
« Odpověď #1 v: 07. Srpen 2005, 22:51 »

Tak jsem vysÂťoural dalsi fotky a zjistil, ze i u "D" je pod stribrnym kruhem sterbina pro reproduktor (na fotkach neni hned patrna) a to, co jsem naivne povazoval za mikrofon pro kameru, je krytka konektoru pro ext. antenu. Podle ohlasu ma "D" lepsi tlacitka a kryt objetivu je vyreseny lip, takze asi je uz rozhodnuto.
Tak diky za odpovedi.  Mrknutí
uložena
Luk
Anonym
« Odpověď #2 v: 08. Srpen 2005, 06:58 »

Jo stim soulasim tento hybridni foun  Smajlík design ma z w800i a fw. z k750i a myslim ze se povedl asi nejlepe.Uz ho mam mesic a dela mi jenom radost takze vrele doporucuji  Grin a verte ze ve skutecnosti vypada mnohem lepe nez na fotkach.  Mrknutí Preju pekny den vsem. Grin
uložena
Stanmax
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Srpen 2005, 07:04 »

Jo stim soulasim tento hybridni foun  Smajlík design ma z w800i a fw. z k750i a myslim ze se povedl asi nejlepe.Uz ho mam mesic a dela mi jenom radost takze vrele doporucuji  Grin a verte ze ve skutecnosti vypada mnohem lepe nez na fotkach.  Mrknutí Preju pekny den vsem. Grin

100% souhlas, mam ho taky  Mrknutí
uložena

SE D750i
VaRo
Anonym
« Odpověď #4 v: 08. Srpen 2005, 07:35 »

Mam oba kousky uz par tydnu a tak par mych poznatku (v D750-ce mam firm z W800 R1K001 a v K-cku R1J002):

1. D-cko ma viditelne lepsi display (bila je belejsi a barvy jsou celkove ostrejsi a jasnejsi - u obou mam nastaven jas na 100%).

2. Kontrukce D-cka mi prijde pevnejsi nez u Kcka (tim nechci rict, ze by mi K-cko nejak vrzalo...).

3. Funkcni tlacitka mam radeji v provedeni z D-cka, joystick z K-cka a klavesy jsou nastejno. U W800 bude asi joystick nejlepsi (dik oranzove-protiskluzove hmote zasazene doprostred joysticku).

4. Nevim, je-li to diky firmu z W-cka, ktery pulzuje v mem D-cku, ale vcera jsem provedl maly test hlasitosti. D-cko s hlasitosti na urovni 4 prehrava hlasiteji nez K-cko s hlasitosti na urovni 5...

5. Datove prenosy a celkova stabilita obou jsou srovnatelne a az necekane stabilni.

6. Empiricky - vice lidem se ale zatim libila cerna verze (a to i zenam!), ja sam jsem rozpolcen a musim uznat, ze cerna ma neco do sebe, na druhou stranu, tecky kolem displaye D-cka jsou paradni a stribrno-modrosedivy vzhled ma tez sve...

7. Pri definitivnim vyberu mobilu si dej pozor na par veci, zejmena doporucuji neodbit kontrolu joysticku a vsech klaves, zazil jsem u par kousku problemy v tomto smeru... U K-cka nechod do kousku s N-kovym firmem (nepletu-li se, kdyztak me opravi Filip nebo nekdo jiny zdatnejsi v tomto smeru), miva az moc casto problemy s nechtenym automatickym prepinanim hovoru (prichozich i odchozich) do reproduktoru s tim, ze te neslysi protistrana... tez jsem to u jednoho K-cka zazil... nic moc prijemneho. Ale mela by to byt sw-zalezitost = staci prehrat firmware.
« Poslední úprava: 08. Srpen 2005, 07:38 od VaRo » uložena
Luk
Anonym
« Odpověď #5 v: 08. Srpen 2005, 08:07 »

3. Funkcni tlacitka mam radeji v provedeni z D-cka, joystick z K-cka a klavesy jsou nastejno. U W800 bude asi joystick nejlepsi (dik oranzove-protiskluzove hmote zasazene doprostred joysticku).

Cituji
U D750i je take joystick s protiskluzovou hmotou a uplna spokojenost  Grin jsem myslel ze je u vsech i Kcka ale asi ne jak to ctu. Sad
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 08. Srpen 2005, 08:27 »

U D750i je take joystick s protiskluzovou hmotou a uplna spokojenost  Grin jsem myslel ze je u vsech i Kcka ale asi ne jak to ctu. Sad

No, nevim, ja ty, ale ja uprostred joysticku na D-cku ani na K-cku zadnou protiskluzovou hmotu nemam... na W-cku uz bude - viz prilozeny screen....  Mrknutí mam na mysli to oranzovy uprostred joysticku, vice se o teto hmote doctes v recenzi W800i na mobilmanii...  Mrknutí
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 08. Srpen 2005, 17:04 »

2VaRo: Nerikej mi, ze nemas uprostred joysticku cire gumove kolecko. Vcera jsem mel vedle sebe Dcko a Wcko. Na obou je to uplne stejne, jen Wcko ma to kolecko oranzove a Dcko cire.
Uprimne pochybuju, ze by na Dcku nebylo. Co si budeme povidat, Dcko je konstrukcne stejne jako Wcko, jen v jine barve a s jinym FW.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Srpen 2005, 18:33 »

D750i a W800i jsou naprosto konstrukcne stejne a to gumove kolecko na yoysticku je na D750i samozrejme taky!
uložena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
VaRo
Anonym
« Odpověď #9 v: 08. Srpen 2005, 19:50 »

2VaRo: Nerikej mi, ze nemas uprostred joysticku cire gumove kolecko. Vcera jsem mel vedle sebe Dcko a Wcko. Na obou je to uplne stejne, jen Wcko ma to kolecko oranzove a Dcko cire.
Uprimne pochybuju, ze by na Dcku nebylo. Co si budeme povidat, Dcko je konstrukcne stejne jako Wcko, jen v jine barve a s jinym FW.

Tak me ho nekdo sezral...  Angry a vo tom nepochybuj... uz zas jsi kral mobilu...  Mrknutí
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 08. Srpen 2005, 20:09 »

Pri vsi ucte: podle me jsou displaye K a D naprosto stejne...schvalne jsem to pred chvili s kamosem porovnaval. No a ta hmota na joysticku...me to treba naopak vadi, rozhodne doporucuji vyzkouset oba, to se ostatne tyka i klaves. Jinak jsou ale oba super!!!
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 08. Srpen 2005, 20:13 »

2Varo: Tak to se u tebe v brzke dobe stavim a podivam se, protoze to je vazne dost divny. Ja ho tam mam a asi nebudu sam...
Offtopic: Kral mobilu jsem porad, co jsem dosahl urciteho poctu prispevku. O co jde?
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konstrukcni odlisnosti K750i a D750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.