SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 07:11

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konstrukèní odli¹nosti K750i a D750i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Konstrukèní odli¹nosti K750i a D750i  (Zobrazeno 5992 x)
Victor
Anonym
« v: 07. Srpen 2005, 11:16 »

Chtìl bych si jednoho z tìchto mobilkù koupit, ale poøád se nemù¾u rozhodnout který. Díval jsem se na http://galerie.k750i.net/ na støeva a jestli jsem to z tìch fotek pochopil správnì, je v blízkosti objektivu reproduktorek a mikrofon. Jen¾e u "K" je møí¾ka pouze pro reproduktor a mikrofon je zakrytý støíbrnou krytkou. Naopak u "D" je mikrofon zøetelnì vidìt, ale reproduktorek je zcela pod zadním krytem. Tak nevím, co je konstrukènì lep¹í varianta. Jestli je to ale úplnì jinak, tak mì opravte, v ruce jsem ho je¹tì nemìl. Taky bych se chtìl zeptat, jak je to s tou krytkou objektivu. U "K" vypadá dost nejistì, mám z ní trochu obavy. Jak je to øe¹ené u "D", má vùbec nìjakou krytku? Jinak jsou to oba moc pìkné founky, tak¾e vzhled u mì tolik nerozhoduje.
ulo¾ena
Victor
Anonym
« Odpovìï #1 v: 07. Srpen 2005, 22:51 »

Tak jsem vy¹»oural dal¹í fotky a zjistil, ¾e i u "D" je pod støíbrným kruhem stìrbina pro reproduktor (na fotkách není hned patrná) a to, co jsem naivnì pova¾oval za mikrofon pro kameru, je krytka konektoru pro ext. anténu. Podle ohlasù má "D" lep¹í tlaèítka a kryt objetivu je vyøe¹ený líp, tak¾e asi je u¾ rozhodnuto.
Tak díky za odpovìdi.  Mrknutí
ulo¾ena
Luk
Anonym
« Odpovìï #2 v: 08. Srpen 2005, 06:58 »

Jo stím soulasím tento hybridní foun  Smajlík design má z w800i a fw. z k750i a myslím ¾e se povedl asi nejlépe.U¾ ho mám mìsíc a dìlá mi jenom radost tak¾e vøele doporuèuji  Grin a vìøte ¾e ve skuteènosti vypadá mnohem lépe ne¾ na fotkách.  Mrknutí Pøeju pìkný den v¹em. Grin
ulo¾ena
Stanmax
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 08. Srpen 2005, 07:04 »

Jo stím soulasím tento hybridní foun  Smajlík design má z w800i a fw. z k750i a myslím ¾e se povedl asi nejlépe.U¾ ho mám mìsíc a dìlá mi jenom radost tak¾e vøele doporuèuji  Grin a vìøte ¾e ve skuteènosti vypadá mnohem lépe ne¾ na fotkách.  Mrknutí Pøeju pìkný den v¹em. Grin

100% souhlas, mám ho taky  Mrknutí
ulo¾ena

SE D750i
VaRo
Anonym
« Odpovìï #4 v: 08. Srpen 2005, 07:35 »

Mám oba kousky u¾ pár týdnù a tak pár mých poznatkù (v D750-ce mám firm z W800 R1K001 a v K-èku R1J002):

1. D-èko má viditelnì lep¹í display (bílá je bìlej¹í a barvy jsou celkovì ostøej¹í a jasnìj¹í - u obou mám nastaven jas na 100%).

2. Kontrukce D-èka mi pøijde pevnìj¹í ne¾ u Kèka (tím nechci øíct, ¾e by mi K-èko nìjak vrzalo...).

3. Funkèní tlaèítka mám radìji v provedení z D-èka, joystick z K-èka a klávesy jsou nastejno. U W800 bude asi joystick nejlep¹í (dík oran¾ové-protiskluzové hmotì zasazené doprostøed joysticku).

4. Nevím, je-li to díky firmu z W-èka, který pulzuje v mém D-èku, ale vèera jsem provedl malý test hlasitosti. D-èko s hlasitostí na úrovni 4 pøehrává hlasitìji ne¾ K-èko s hlasitostí na úrovni 5...

5. Datové pøenosy a celková stabilita obou jsou srovnatelné a a¾ neèekanì stabilní.

6. Empiricky - více lidem se ale zatím líbila èerná verze (a to i ¾enám!), já sám jsem rozpolcen a musím uznat, ¾e èerná má nìco do sebe, na druhou stranu, teèky kolem displaye D-èka jsou parádní a støíbrno-modro¹edivý vzhled má té¾ své...

7. Pøi definitivním výbìru mobilù si dej pozor na pár vìcí, zejména doporuèuji neodbít kontrolu joysticku a v¹ech kláves, za¾il jsem u pár kouskù problémy v tomto smìru... U K-èka nechoï do kousku s N-kovým firmem (nepletu-li se, kdy¾tak mì opraví Filip nebo nìkdo jiný zdatnìj¹í v tomto smìru), mívá a¾ moc èasto problémy s nechtìným automatickým pøepínáním hovorù (pøíchozích i odchozích) do reproduktoru s tím, ¾e tì nesly¹í protistrana... té¾ jsem to u jednoho K-èka za¾il... nic moc pøíjemného. Ale mìla by to být sw-zále¾itost = staèí pøehrát firmware.
« Poslední úprava: 08. Srpen 2005, 07:38 od VaRo » ulo¾ena
Luk
Anonym
« Odpovìï #5 v: 08. Srpen 2005, 08:07 »

3. Funkèní tlaèítka mám radìji v provedení z D-èka, joystick z K-èka a klávesy jsou nastejno. U W800 bude asi joystick nejlep¹í (dík oran¾ové-protiskluzové hmotì zasazené doprostøed joysticku).

Cituji
U D750i je také joystick s protiskluzovou hmotou a uplná spokojenost  Grin jsem myslel ¾e je u v¹ech i Kèka ale asi né jak to ètu. Sad
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #6 v: 08. Srpen 2005, 08:27 »

U D750i je také joystick s protiskluzovou hmotou a uplná spokojenost  Grin jsem myslel ¾e je u v¹ech i Kèka ale asi né jak to ètu. Sad

No, nevím, ja ty, ale já uprostøed joysticku na D-èku ani na K-èku ¾ádnou protiskluzovou hmotu nemám... na W-èku u¾ bude - viz pøilo¾ený screen....  Mrknutí mám na mysli to oran¾ový uprostøed joysticku, více se o této hmotì doète¹ v recenzi W800i na mobilmanii...  Mrknutí
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 08. Srpen 2005, 17:04 »

2VaRo: Neøíkej mi, ¾e nemá¹ uprostøed joysticku èiré gumové koleèko. Vèera jsem mìl vedle sebe Dèko a Wèko. Na obou je to úplnì stejné, jen Wèko má to koleèko oran¾ové a Dèko èiré.
Upøímnì pochybuju, ¾e by na Dèku nebylo. Co si budeme povídat, Dèko je konstrukènì stejné jako Wèko, jen v jiné barvì a s jiným FW.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Mark
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 44

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 08. Srpen 2005, 18:33 »

D750i a W800i jsou naprosto konstrukènì stejné a to gumové koleèko na yoysticku je na D750i samozrejme taky!
ulo¾ena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
VaRo
Anonym
« Odpovìï #9 v: 08. Srpen 2005, 19:50 »

2VaRo: Neøíkej mi, ¾e nemá¹ uprostøed joysticku èiré gumové koleèko. Vèera jsem mìl vedle sebe Dèko a Wèko. Na obou je to úplnì stejné, jen Wèko má to koleèko oran¾ové a Dèko èiré.
Upøímnì pochybuju, ¾e by na Dèku nebylo. Co si budeme povídat, Dèko je konstrukènì stejné jako Wèko, jen v jiné barvì a s jiným FW.

Tak mì ho nìkdo se¾ral...  Angry a vo tom nepochybuj... u¾ zas jsi král mobilù...  Mrknutí
ulo¾ena
YAMATO
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 538

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #10 v: 08. Srpen 2005, 20:09 »

Pøi v¹í úctì: podle mì jsou displaye K a D naprosto stejné...schválnì jsem to pøed chvíli s kámo¹em porovnával. No a ta hmota na joysticku...mì to tøeba naopak vadí, rozhodnì doporuèuji vyzkou¹et oba, to se ostatnì týká i kláves. Jinak jsou ale oba super!!!
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 08. Srpen 2005, 20:13 »

2Varo: Tak to se u tebe v brzké dobì stavím a podívám se, proto¾e to je vá¾nì dost divný. Já ho tam mám a asi nebudu sám...
Offtopic: Král mobilù jsem poøád, co jsem dosáhl urèitého poètu pøíspìvkù. O co jde?
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Konstrukèní odli¹nosti K750i a D750i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.