SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Březen 2025, 01:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dost velky problem
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dost velky problem  (Zobrazeno 10416 x)
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 27. Duben 2005, 09:25 »

Mam uplne stejny problem u sve jinak super K700i.Nejprve jsem mel pocit,ze nezobrazovani jmena je u kontaktu,kde velikost obrazku je vetsi nez 10kB,pak jsem zjistil,ze bohuzel tak snadne to neni.Testoval jsem tento problem a zjistil jsem nasledujici:
Nekdy byvaji dva kontakty jakoby "prekrizene",nevim jak to nazvat lepe. Mam v seznamu Dasu a Marcelu.Volam Dasu a v seznamu hovoru se mi objevi jmeno Marcela s Dasi cislem. Pokud Dasu zedituji (staci umaznout posledni cislicko z tel.cisla,napsat ho znovu a kontakt ulozit) tak se mi sice Dasa objevi dobre i s fotkou,dobre cislo v hovorech,ale u Marcely se mi objevi jen cislo,ne jmeno ani foto....Pokud jeden z techto kontaktu smaznu,druhy funguje v pohode.Naprosto to nechapu,funguje ci spise nefunguje to obousmerne... Undecided
U syna se mi zobrazi jen cislo,pokud zedituji kontakt(opet musim upravit jeho cislo,ani mail ani jmeno nepomaha)zacne to fungovat jak ma t.j.objevuje se jmeno i foto,ale po vypnuti a zapnuti founu je to zase v pr.... Cry
Novy FW ani master reset nepomohl,drti mne to a fakt uz nevim co s tim.Zkousel jsem si i u kontaktu menit preferovana cisla,odmazavat cisla,proste kde co ale vse je na nic.Tak uz fakt nevim... Embarrassed

jeste me napadnul jeden pokus, ale to byl spis problem starsich nokii, pokud mas tel. cisla na sim karte, zkus ji uplne vymazat. nokie zobrazovaly oba seznami zaroven a hned byla duplicita. u SE to sice tak neni, ale nikdy nevis. jinak ti nezbyde, nez prehrat firmware (stabilita a pproblemy s funkcnosti  jsou vetsinou problemy sedeho dovozu) Mrknutí
uložena
Petulinek
Anonym
« Odpověď #16 v: 27. Duben 2005, 09:28 »

To znam,bohuzel ani tato varianta nepomuze....A sedy dovoz nemam,novy FW mi nahraval Seth  Smajlík
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #17 v: 27. Duben 2005, 10:25 »

Mam uplne stejny problem u sve jinak super K700i.Nejprve jsem mel pocit,ze nezobrazovani jmena je u kontaktu,kde velikost obrazku je vetsi nez 10kB,pak jsem zjistil,ze bohuzel tak snadne to neni.Testoval jsem tento problem a zjistil jsem nasledujici:
Nekdy byvaji dva kontakty jakoby "prekrizene",nevim jak to nazvat lepe. Mam v seznamu Dasu a Marcelu.Volam Dasu a v seznamu hovoru se mi objevi jmeno Marcela s Dasi cislem. Pokud Dasu zedituji (staci umaznout posledni cislicko z tel.cisla,napsat ho znovu a kontakt ulozit) tak se mi sice Dasa objevi dobre i s fotkou,dobre cislo v hovorech,ale u Marcely se mi objevi jen cislo,ne jmeno ani foto....Pokud jeden z techto kontaktu smaznu,druhy funguje v pohode.Naprosto to nechapu,funguje ci spise nefunguje to obousmerne... Undecided
U syna se mi zobrazi jen cislo,pokud zedituji kontakt(opet musim upravit jeho cislo,ani mail ani jmeno nepomaha)zacne to fungovat jak ma t.j.objevuje se jmeno i foto,ale po vypnuti a zapnuti founu je to zase v pr.... Cry
Novy FW ani master reset nepomohl,drti mne to a fakt uz nevim co s tim.Zkousel jsem si i u kontaktu menit preferovana cisla,odmazavat cisla,proste kde co ale vse je na nic.Tak uz fakt nevim... Embarrassed

Kdepak tento problem je znamy a vzdy pomohl master reset. Po obnoveni nastaveni se pak telefon srovnal, tento problem jsem opravoval jak na K500i, tak K700i i S700i. Doporucuji znovu provest volbu Obnovit vse a pak nahrat zpet konatky a testovat.....

jeste me napadnul jeden pokus, ale to byl spis problem starsich nokii, pokud mas tel. cisla na sim karte, zkus ji uplne vymazat. nokie zobrazovaly oba seznami zaroven a hned byla duplicita. u SE to sice tak neni, ale nikdy nevis. jinak ti nezbyde, nez prehrat firmware (stabilita a pproblemy s funkcnosti  jsou vetsinou problemy sedeho dovozu) Mrknutí
uložena
Juraj73
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 28. Duben 2005, 09:28 »

Po troch dnoch tychto diskusii,  skusani a testovani tohoto vsetkeho, co mi tu (a nielen tu)  polo povedane, som zistil, ze nic nepomohlo !!!

Dovolim si tvrdiÂť, ze je to problem tohoto  telefonu, ktory sa bojime si priznaÂť !!!
uložena

ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 28. Duben 2005, 12:01 »

Po troch dnoch tychto diskusii,  skusani a testovani tohoto vsetkeho, co mi tu (a nielen tu)  polo povedane, som zistil, ze nic nepomohlo !!!

Dovolim si tvrdiÂť, ze je to problem tohoto  telefonu, ktory sa bojime si priznaÂť !!!

telefon je krabicka, problem muze byt leda ve firmware.....tim to nezlehcuji, problem to je......napadlo me jeste neco kacirskeho, u SE ma kazdy kontakt svoje poradove cislo v pameti, co vytvorit fiktivni cislo na nove pozici a pak ta problemova cisla prohodit??? Undecided
uložena
Juraj73
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 28. Duben 2005, 21:39 »

Iakujem, no musim a sklamaÂť (alebo potesiÂť), no uvedena vec ma uz napadla a zrealizoval som ju (zatiaœ nie je problem). Uvidim, ako dlho, dam vedieÂť. No ten clovek, co som ho spominal v uvodnom prispevku, mi povedal, ze sa mi to casom objavi na inom kontakte. Dam vedieÂť, ako to dopadlo, Zatiaœ  Ti (a vsetkym) dakujem a som rad, ze som vas cital !!!
uložena

ph diga/gd30/t310/k700i
X-Ray
Anonym
« Odpověď #21 v: 03. Červen 2005, 22:45 »

Tento problem som risesil, asi pred pol rokom!!!Kupil som phone (EuroTel) a po nejakych 3 tyzdnoch zacal robit tuto chybu!!!Moj postup bol aj zaroven USPESNYM vyriesenim!!!Zaniesol som ho do EuroTelu (vtedy este Smajlík ) s tym, ze nech mi nahraju novy firmware.Poslali ho do Blavy do servisu a bolo po PROBLEME!!!
uložena
Prompa
Anonym
« Odpověď #22 v: 08. Červen 2005, 12:53 »

Taky me to delalo (u K700i), vyresil jsem to tak, ze jsem v PC u problemoveho kontaktu dopsal email a pak poslal do mobilu a problem byl pryc. Treba to byla nahoda ale je to.
uložena
Petulinek
Anonym
« Odpověď #23 v: 09. Červen 2005, 15:40 »

Master reset zabral a mam po problemu a klid  Grin
uložena
Matrix_One
Anonym
« Odpověď #24 v: 26. Červenec 2005, 21:09 »

Mam k700i a dela mi to stejny problem, zajimave je ze mi to delala od Sonyho i CMD-J70... ale jak to odstranit opravdu nevim...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dost velky problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.067 sekund, 19 dotazů.