SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 21:02
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Mobilni tuning
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zjisteni CID na mojem telefonu - mam problem
Strana: [
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zjisteni CID na mojem telefonu - mam problem (Zobrazeno 22794 x)
Tube
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W800i
«
v:
19. Listopad 2006, 16:27 »
Zdravim vsechny, urcite to tu nekde je, ale nenasel jsem to a pokud tak odkaz na jine forum a tam je to to same.
Takze, chtel jsem zjistit jaky CID mam v telefonu ja. Stahnul jsem si DavinciFlasher a ten se mi updatoval. Zapnul program a podle pokynu vypnul telefon. Pripojil kabel k PC a spustil na programu Read CID/Test cable - na telefonu zmacknul a drzel "C" a pripojil kabel k telefonu. po chvili se mi jen nabijel a pc po me chtel nejaky ovladac (coz nevim proc a jaky protoze zadny z CD mu nevyhovoval. A na telefon mam normalne nainstalovany drivery pro kopirovani a podobne...
Takze jsem nakonec nic nezjistil. Poradte mi, prosim, kde delam chybu a taqky bych chtel vysvetlit co znamenaji ty barvy za jednotlivymi CID (nekdo tu pise CID 49 Brown a red).
uložena
Alcatel OT Wiev db w@p -> Alcatel OT 501 -> SE T630 -> SE W800i -> SE W595 + M2 4GB
Eurotel Go -> Vodafone Rozjezd naplno 50
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Re: Zjisteni CID na mojem telefonu - mam problem
«
Odpověď #1 v:
19. Listopad 2006, 21:53 »
Hledal jsi HODNI spatne! Ovladac to chce pro USB Flash. Ten se instaluje spolu s aktualizacni sluzbou SEUS II. Najdes na strankach Sony Ericssonu. Nainstaluj si napred to. Pak budes mit v systemu i potrebne ovladace.
Ted k barvam:
RED - retail telefon; urcen pro koncovy prodej zakaznikovi. Funguje SEUS II, Wotan, atd.....
BROWN - na brown se prebarvi pro servisni zasahy v servise. potom ti ho zase zbarvi na RED. (resp. meli by). SEUS apod nefunguje. Nekteri chytri operatori prodavaji brown telefony, aby se jim v tom lidi nevrtali.
CID:
36 - slabsi ochrana - jde se v nem celkem jednoduse hrabat (treba pres FAR - nutna RED barva, ale BROWN jde prebarvit na RED, takze no problem)
49 - pro neoficialni zasahy zatim velmi velmi velmi ... velmi tuhy orisek. Bez servisniho vybaveni (hlavne softu) prakticky bez sance. Teoreticky sice mozne prolomit, ale sila algoritmu to casove temer znemoznuje (resp. cini znacne neretabilni). Red nebo brown celkem jedno (RED ovsem muzes SEUSem normalne updatovat).
Jeste dodam, ze Filip tady nekde psal, ze nektery BROWN uz na RED nejdou
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Tube
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W800i
«
Odpověď #2 v:
19. Listopad 2006, 23:26 »
Dekuji moc, uz mi to fara a vim co a jak.
Takze mam CID36 RED
uložena
Alcatel OT Wiev db w@p -> Alcatel OT 501 -> SE T630 -> SE W800i -> SE W595 + M2 4GB
Eurotel Go -> Vodafone Rozjezd naplno 50
vagy
Anonym
«
Odpověď #3 v:
26. Listopad 2006, 13:16 »
Ja jsem si pres DaVinci zjistil, ze mam CID49 brown. Takze kdyby byli panove z technicke podpory frajeri, zverejnili by tady, jak na tyto customizace od ruzoveho. Kdyz to zvladnou oni a na nekolika mistech zde to konstatuji, aÂť se podeli i s nami ostatnimi a neprovadeji to jen oni sami za uplatu. Je nas tady hodne lam ale i hodne tech, co by s tim taky vedelo rady, kdyby meli dobry navod how do it.
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
26. Listopad 2006, 13:21 »
To bys chtel co? Cizi know-how zadarmo... Krome toho, ze pokud nemas servisni hardware a hlavne software, je ti veskery know-how uplne k nicemu. Pomoci dodavaneho kabelu to nejde.
uložena
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
Sony Ericsson MW600
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #5 v:
26. Listopad 2006, 13:26 »
vagy: Proc nehledas na netu? Taky me to zajimalo a vygooglil jsem spousty peknych veci a i vim kde co a za kolik koupit...
Ale po konzultaci s Filipem Ludvikem jsem zjistil , ze to nema smysl , protoze bych nestihal vsechno co to obnasi a taky je to docela draha legrace..
Byt tebou necham to zkusenejsim.....
uložena
vagy
Anonym
«
Odpověď #6 v:
26. Listopad 2006, 13:48 »
To, co pise Davesman je sice pravda, ale napriklad Linux je zalozen prave na tom, ze lidi zarlive nestrezi sve kody jako napriklad firma Billa G., na ktere jsme bohuzel vsichni zavisli, ale sdileji sve know-how s ostatnimi uzivateli. Myslim si, ze o tom by mely byt veskere internetove komunity. Ale nech si sve know-how, kdyz myslis. Pro me je z tveho sdeleni nejdulezitejsi info, ze na to dodavany kabel nestaci. Holt se nejak s tou customizaci od ruzoveho nejak naucim zit, stejne mi slo jen o smazani te nesmyslne demo hry a themes. A Martinovi dik za radu.
uložena
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #7 v:
26. Listopad 2006, 13:52 »
Nemas zac...
Ale jak rikam fakt to nema smysl.. Vlastne pak treba riskujes s telefonem za 10 tisic .. A rozbijes ho.. Uz nepujde rozbehnout.
Majitel bude chtit zaplatit a pak te takova legrace kdy sis myslel , ze si vydelas rychle treba na to jit do kina te vyjde na 10 tisic ...
Dost neprijemne.. Nemyslis?
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
26. Listopad 2006, 14:17 »
Uživatel: vagy 26. Listopad 2006, 13:48
To, co pise Davesman je sice pravda, ale napriklad Linux je zalozen prave na tom, ze lidi zarlive nestrezi sve kody jako napriklad firma Billa G., na ktere jsme bohuzel vsichni zavisli, ale sdileji sve know-how s ostatnimi uzivateli. Myslim si, ze o tom by mely byt veskere internetove komunity. Ale nech si sve know-how, kdyz myslis. Pro me je z tveho sdeleni nejdulezitejsi info, ze na to dodavany kabel nestaci. Holt se nejak s tou customizaci od ruzoveho nejak naucim zit, stejne mi slo jen o smazani te nesmyslne demo hry a themes. A Martinovi dik za radu.
S tim servisnim vybavenim v podstate ani zadne zazracne know-how nepotrebujes. Proste tam nahrajes necustomizovanej software a je to. To, ze mas 49 a brown te pak uz trapit nemusi. A jak psal Martin, kdyz budes hledat, najdes i spoustu postupu a screenshotu z tech softwaru, cili si udelas jakous takous predstavu. Ale jak jsem psal, bez toho to nelze a cena vybaveni je pro jednorazove pouziti nesmysl. Ale kdybys ho koupil ve prospech "open-source", lidi ti budou vdecny - uvidime, jak moc rad budes zadarmo flashovat X telefonu denne/tydne (protoze verim, ze se k tobe lidi pohrnou, aby nemuseli vytahnout desetnik za srajtofle...)
uložena
/
www.cyber-shot.cz
Sony Ericsson MW600
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #9 v:
26. Listopad 2006, 14:22 »
No podle toho co jsem slysel kolik to stoji tak, ze by to delal zadarmo ?
Tak to bys byl docela typek.. Protoze az si najdes na netu ceny atd... Myslim , ze si to hodne rychle rozmyslis..
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
26. Listopad 2006, 14:46 »
Ale vzdyÂť to sam pise. Cit.: "napriklad Linux je zalozen prave na tom, ze lidi zarlive nestrezi sve kody jako napriklad firma Billa G., na ktere jsme bohuzel vsichni zavisli, ale sdileji sve know-how s ostatnimi uzivateli. Myslim si, ze o tom by mely byt veskere internetove komunity."
uložena
/
www.cyber-shot.cz
Sony Ericsson MW600
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #11 v:
26. Listopad 2006, 16:26 »
No dobre tak at se do toho pusti preju dobre porizeni...
uložena
vagy
Anonym
«
Odpověď #12 v:
29. Listopad 2006, 14:19 »
Tak jo kluci (DavesMane a Martine), hezky jste si zavtipkovali na muj ucet a ted zpatky do reality. Bohuzel vas zklamu, skutecne pro jednorazove vyuziti nebudu servisni kabel kupovat
Je jasny jak jsem top s tim know-how myslel - tj. ze sdileni se tyka dusevniho know-how ne fyzickeho
Az budu mit opravdu pocit, ze mi ta customizace od ruzoveho fakt vadi natolik, ze s tim nemohu uz dele zit, ozvu se klukum se servisni podpory, ale samozrejme nebudu rikat, ze jsem vagy, abych se nenadal nejakeho zertiku
uložena
Martin Hajn
Anonym
«
Odpověď #13 v:
29. Listopad 2006, 15:56 »
vagy: Nikdo si nechtel delat legraci z tebe jen jsme proste ti to vysvetlili jak to je....
ÂŽe to neni jen tak proste koupit kabel a jit na to....
uložena
Birda
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
13. Únor 2007, 10:15 »
S DCU-60 to podle
TOHOHLE
navodu udelas....presti si celej thread....
uložena
d750i na w800i,sirsi sprava souboru,zvuk w810i,camdriver 2.441,lepsi displyadriver,odstranen napis T-mobile na krytu,crystal case,redukce 3,5mm jack,zelene podsviceni klavesnice,zelene svitici diody na zadni strane telefonu,cekam na pametovku
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
|
Mobilni tuning
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 19 dotazů.