SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 21:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: J6 jak se vam libila kdyz byla na trhu?
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: J6 jak se vam libila kdyz byla na trhu?  (Zobrazeno 21988 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 10. Listopad 2006, 20:43 »

Podle me jeho asi nejvetsi nevyhodou je vydrz baterii, strasne malo drzi treba v porovnani s dobou 3310 a nebo Philipsem Azalisem, kterej mi drzel kolem 10 dnu...
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #16 v: 10. Listopad 2006, 20:47 »

Jo jo .. je tam slaba baterie to je jedna z nevyhod.. Taky jsem rano nabil a uz je skoro vybita baterka.. No a myslim ze taky neni odolny jako 3310.. Grin
uložena
SBDer
Uzivatel
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 10. Listopad 2006, 23:20 »

SBDer: Jak to bylo Z5 byla stribrna a mela antenu a pak byla Z7 a ta byla bez anteny?
jj, Z5 stribrna s antenou, modrym oramovanim displeje, cernymi tlacitky a cernymi listickami na boku, Z7 jakoby kovove stribrna, s antenou, lepsimi tlacitky a oranzovym odsvicenim.

S nahravanim jsem si take uzil, bavilo mne nahrat si oblibenou pisnicku z radia - to byla snad prvni realna vyzvaneni v mobilech  Cheesy A nebo nahrat nekoho, treba sestrin krik, to pak bylo pozdvizeni, kdyz mi volala a jako vyzvaneni rvala z mobilu  Grin

je tam slaba baterie to je jedna z nevyhod..
Slabou baterku ani jako nevyhodu uz neberu, protoze soucasne mobily stejne dele nez 2-4 dny kvuli velkym displejum nevydrzi, takze kdyz jsem prechazel z J6 na K700i, nebyl to pro mne zadny rozdil  Smajlík
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #18 v: 10. Listopad 2006, 23:26 »

SBDer : joo byla to novinka a kazdej to hodne zral...  Grin
No tak ja u sve M600 nabijim kazdej druhej den radsi nerad bych aby me nekde se vypla.. A J6 kazdy vecer.
uložena
Redeemert
Uzivatel
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 04. Únor 2007, 22:56 »

Ja si jenom vzpominam, jak jsme kdysi na sachovem treninku poprve slyseli zvonit spoluhracovu J7. Vetsina z nas tenkrat poprve slysela polyfonni zvoneni nebo co to bylo a strasne jsme se tomu nasmali  Grin
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Panoramix
Uzivatel
Telefon: K610i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 15. Listopad 2007, 13:06 »

Jo J6 mel muj kamarad. Pokud si dobre vzpominam, tak ten telefon umel zobrazit i nejaky dva, nebo tri odstiny sedi. V dobe, kdy vetsina telefonu mela displey jen "cernobilej" to byla bomba a ja sem ho kamaradovi strasne zavidel Grin
uložena

Kdyby Siemens nezkrachoval, nikdy bych nepoznal krasy Sony Ericssonu...
ForFunCZech
Uzivatel
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 26. Listopad 2007, 20:40 »

byl to muj prvni mobil  Cheesy a megaluxus, vsichni mi ho v ty dobe zavidely ...
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 26. Listopad 2007, 20:47 »

Kamos na zakladce ho mel taky a vsichni mu zavidely ptz mel polyfoni zvoneni a luxusni displej i s hrou jak tam hazes bananem  Grin
uložena
POPcorn
Anonym
« Odpověď #23 v: 02. Leden 2009, 21:32 »

jo tie banany Cheesy to nemalo chybu, najlepsia hra mojho detstva, moja teta mala J7, to bol vtedy strasny prevrat, polyfonia, stupne sedej, nahravac Roll Eyes
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 03. Leden 2009, 12:54 »

prevrat mozna ale nebyl to prvni telefon s polyfonim zvonenim, pokud mne pamet nemyli tak to byl tusim Alcatel komu zvonily mobily polyfone prvni
uložena

POPcorn
Anonym
« Odpověď #25 v: 03. Leden 2009, 13:48 »

no to je mozne
uložena
GoodMusicForever
Anonym
« Odpověď #26 v: 03. Srpen 2009, 08:37 »

Budeme radi, pokud nam napisete, jak se vam libi nebo nelibi tento web.

Jsme pristupni kritice, mame radi i pochvalu a uplne nejradeji dobre napady  A pokud byste nam s timto webem radi pomahali, pisnete taky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: J6 jak se vam libila kdyz byla na trhu?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.