SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Leden 2025, 06:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142487 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Clock SS
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Clock SS  (Zobrazeno 13469 x)
Mike111
Uživatel

Zobrazit profil
« v: 07. Listopad 2006, 11:10 »

Tak prvnĂ­ vlašovka - spoøiè s hodinama.  Smajlík http://my-symbian.com/uiq3/software/applications.php?fldAuto=82&faq=7
uložena
Mike111
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Listopad 2006, 14:34 »

Tak prvnĂ­ vlašovka - spoøiè s hodinama.  Smajlík http://my-symbian.com/uiq3/software/applications.php?fldAuto=82&faq=7
Na strånkåch softu už je verze 0.2 (jsou tam i analog hodiny a nÏjakå možnost totålního zamknutí - to zatím nevím, co dÏlå).
uložena
DS
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 10. Listopad 2006, 20:38 »

No kdyz uz je tady zalozen thread na clock ss...
Je to sice pekny napad, ale mam s nim nekolik problemu
-pokud si potrebuju odemknout display musim zmacknout # a * z cehoz plyne, ze musim zmacknout alt krizek a alt * a to je dost naprd. Aplikace je asi urcena spis pro FC mode. Ja jsem hned od zacatku flip odmontoval...
-kdyz chci zjistit cas tak musim stejne zmacknout nejakou klavesu a to sem si tam nemusel v tom pripade nic instalovat....
-nadruhou stranu, je to designove pekne zvladnuta aplikace ikdyz s mouchama, ktere nekomu vadit nebudou, jsem zvedavy na dalsi verzi
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
VĂ­Âťa
Uživatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 10. Listopad 2006, 20:56 »

Tak jĂĄ nevĂ­m, mĂŹ to píše nĂŹjakou verzi 0.03  Roll Eyes
« Poslední úprava: 10. Listopad 2006, 21:20 od VĂ­Âťa » uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #4 v: 10. Listopad 2006, 22:06 »

Tak jĂĄ nevĂ­m, mĂŹ to píše nĂŹjakou verzi 0.03  Roll Eyes

Vío to by mohlo být tím, že pråvÏ vyšla novå verze 0.3, zatím jsem si všiml aktivaèního tlaèítka ve spodní lištÏ
uložena
goodoldalexSE
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 10. Listopad 2006, 22:27 »

Volal som minule na infolinku SE a operator mi povedal ze LCD displeje pouzivane v UIQ3 su uplne ine nez co sa bezne pouziva v mobiloch. V praxi - ak je displej zapnuty ale nie je podsvieteny, je uplne cierny. Takze sporic s hodinami ako ho pozname z inych SE nikdy nebude. Osobne som to vyriesil tak ze som vypol setriaci rezim a nechavam displej zapnuty stale, s podsvietenim na minimum (nastavenych 0%). Sice to zere baterku ale den vydrzi aj tak a navyse je vidiet aj v tme.
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 11. Listopad 2006, 05:02 »

Tak uz ho mam aj ja.  Mam verziu 0.03. Pri vybere ze change type mam na vyber zo 4 duhov:digital,analog,nejake gulicky a potom palicky. Posledne dve mi nic nehovoria  a analogove nepoznam ale ajtak som si ich nastavil lebo vyzeraju lepsie. Sucastne ale pouzivam TimeBlob, a ked stlacim hocijake tlacitko tak mi nabehnu analogove hodinky(z CSS) na cely displej a v rohu sa mi este ukazu digitalne hodinky(z TB). Takze uz sa mi nestane ze by som nevedel cas  Cheesy len skoda ze ked stlacim tlacitko tak sa rozsvieti aj klavesnica a nielen displej, tympadom to zere viac baterky.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
trepka
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 14. Listopad 2006, 17:28 »

Cituji
author=KoCuR l. Sucastne ale pouzivam TimeBlob,
WOW, dvÏ aplikace v RAMce jenom kvÚlivå èasu? Jå zkoušel obojí ale pøijde mi to nanic a tak zamykåm klåvesnici a když chci vÏdÏt kolik je hodin tak jen pootoèím JogDialem a vidím...
V èem spatøujete hlavnĂ­ vĂ˝hody tĂŹchto softĂš,  když jak již bylo psĂĄno výše tento typ displaye bez podsvĂ­cenĂ­ nic nezobrazĂ­?
uložena
VĂ­Âťa
Uživatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Listopad 2006, 21:22 »

Ze zaèåtku se mi zdåly tyto hodiny dobrý, ale chvíli je na displeji måm, chvíli zase ne, myslím, že tento program ještÏ není vÚbec poøådnÏ dotaženej do konce.
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 15. Listopad 2006, 03:40 »

WOW, dvÏ aplikace v RAMce jenom kvÚlivå èasu?

Timeblob je uplne o niecom inom ako CSS. A s CSS niesom vobec nadseny sice su tie hodiny velke ale vzdy musim nastavovat analogove lebo default su Digital. Neviem preco si to nemoze zapamatat tie co som pozuival predtym. A casto krat sa ani nespustia.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 15. Listopad 2006, 11:20 »

nepaci sa mi ze mi zamika klavesnicu aj ked telefonujem, ked uz chcem skoncit hovor a ten na druhej strane nepolozi tak musim odoknut klavesnicu a az potom hovor ukoncit, extremne neprakticke, tato aplikacia ma este daleko do magicscreenu
« Poslední úprava: 15. Listopad 2006, 11:34 od .:RONOX:. » uložena

OldøichMlådek
Anonym
« Odpověď #11 v: 15. Listopad 2006, 11:50 »

Chcete pøíliž za krĂĄtkou dobu. Je to zatĂ­m ve verzi 0.3, takže i autor poèítĂĄ s mnohĂ˝m vylepšenĂ­m než se dostane k finĂĄlnĂ­ podobĂŹ. Mrknutí Podle všeho se však hodin kterĂŠ budou stĂĄle zobrazeny nedoèkĂĄme kvĂšli typu displeje  Sad
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 15. Listopad 2006, 12:25 »

to mas pravdu ale vyvojaske kity boli uvolnene davno pred uvedenim uiq3 telefonov, takze myslim ze casu by aj mali dost
skor by som to tipoval na nezaujem, radsej budu tvorit aplikacie pre rozsirenejsiu platformu ako pre novu a nestabilnu
ale je to len moj nazor
uložena

Lukasisko
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Listopad 2006, 14:49 »

Už existuje verze 0.4
http://www.saxoft.com/get.php?page=clockss

I jå si ovšem myslím, že vzhledem k typu displeje, na kterÊm bez podsvícení není nic vidÏt, nemå podobný program moc smysl. Na takovÊ SX1 to bylo jinÊ kafe.....ale to je už historie
uložena

Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched >> P990i
BT GPS i-Tec 339, HBH-GV435, HPM-82

Život je hoøký. Bohudík.
Coudyman
Uživatel
Telefon: SE P1i HACKED W2.0

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 10. Leden 2008, 16:34 »

Chvílu som to používal, ale neviem ako våm, no mne to strašne žralo baterku....tak som to zrušil a vråtil sa k otåèaniu jogdialu
uložena

I don't give a ****...
SE T610 --  SE K610i -- SE P1i
Bob37
Anonym
« Odpověď #15 v: 22. Říjen 2009, 23:13 »

Because that is how traffic is supposed to work! ,
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Clock SS
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 18 dotazů.