SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 20:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Moje Z710i (Twilight Black)  (Zobrazeno 122544 x)
pje
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #165 v: 02. Prosinec 2006, 22:14 »

Tak jsem si osahal 710i a zjistil jsem, ze se kolem ovladaciho okruzi pri jeho mackani prohyba i okolni plast tak, ze vznika, ehm, uzky cerny otvor, kam neni videt... Co na to vy, uzivatele? Neni to neco jako vstup pro vlhkost a prach dovnitr? Eucham problemy... Nejak jsem se neprihlasil... pje
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #166 v: 02. Prosinec 2006, 22:21 »

Tak moje Z710i tento problem rozhodne nema Mrknutí. Prach si cesticku vsak najde vzdy a vlhkost postihuje jina mista, obzvlaste kdyz veckovy telefon je vetsinou zavreny. Mrknutí Tak cerne bych to nevidel. Mozna jsi narazil na spatny kus.
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #167 v: 02. Prosinec 2006, 22:29 »

Tak jsem zjistil prvni bug, ktery mi skutecne vadi. Mam nastaveno video jako vyzvaneni a obcas si nechavam otevreny telefon. Jiz podruhe se mi stalo, ze mi nekdo volal a telefon mi totalne zamrzl, na nekolik minut s nim neslo nic delat a pak se pomalu rozhybal.

To neni bug jen u Z710i. SE pouziva jeden firmware a ten prispusobuje ostatnim telefonum. Poprve se to vyskytlo u K800i. Tam mi to taky nefungovalo, telefon zamrzl. Postupne to sice nefungovalo, ale uz nemrzl telefon. Z710i je na zacatku. Nejde napriklad HBH DS-970 pouzit jako handsfree, to bylo i u prvnich verzi firmwaru K800i. K800i uz to zvlada, ma Z710i s poslednim firmwarem nikoliv.... Co dodat. Jsou na zacatku. Bohuzel nestihaji
uložena
peckovice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #168 v: 02. Prosinec 2006, 22:57 »

No zatim jsem nepotkal novy a to ten telefon mam mesic. Kazdopadne by me me zajimalo, jestli vam taky vrze zadni kryt a kdyz mackam kurzorovou klavesu, tak mi vrze plast okolo.
uložena

SE W710i + 1GB M2
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #169 v: 02. Prosinec 2006, 23:05 »

No ja ji mam pres tyden a nikde nic nevrze. Asi si narazil na horsi kus. Uvidime za cas. ale verim ze u me to tak zustane.
uložena
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #170 v: 02. Prosinec 2006, 23:50 »

Ja mam hlavne W, a nepotkal jsem zatim nekoho se stejnym, proto jsem se pripojil k Z-etkarum
uložena

SE W710i + 1GB M2
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #171 v: 03. Prosinec 2006, 00:30 »

Co sme meli v shopu W710i tak jsem taky nepozoroval nejake vady. Dokonce se mi zda ze nema tak tuhou odezvu klavesnice a psalo se mi na ni jeste o fous lepe nez na Zetku.
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #172 v: 03. Prosinec 2006, 03:31 »

Hral som sa na makete Z710 a tam bolo to zamykacie tlacitko take ze sa nevracia do povodnej polohy ako u W550. Je to tak aj na skutocnej?  Huh
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #173 v: 03. Prosinec 2006, 07:40 »

U skutecne Z710i je to stejne, jezdec ma skutecne dve polohy  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #174 v: 03. Prosinec 2006, 08:04 »

Ok tak: mam zavrete zetko zamknem klavesy. Otvorim zetko a klavesi zostanu zamknute az pokym ich neodomknem alebo zamknem zetko otvorim ho klavesy sa odomknu a ked ho zavrem tak sa zasa zamknu(s tlacitkom nehybem je stale v polohe zamknute)  Huh
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
peckovice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #175 v: 03. Prosinec 2006, 08:58 »

Zamek klaves funguje pouze na klavesy co jsou vne telefonu (hlasitost, posun v pisnickach, foÂťak....), kdyz otevres telefon, muzes normalne pracovat, zavres a mas zamknute klavesy porad. par stran dopredu to Varo popisuje lip
uložena

SE W710i + 1GB M2
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #176 v: 03. Prosinec 2006, 09:35 »

jeste dodm, ze jedec ti alfamuerickou klavesnici a ovladaci prvky nezamkne, mas li zavrene Ztko a zamknute, otevres jej a mas jej odemknute
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Makyna
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #177 v: 03. Prosinec 2006, 10:20 »

Tak jsem zjistil prvni bug, ktery mi skutecne vadi. Mam nastaveno video jako vyzvaneni a obcas si nechavam otevreny telefon. Jiz podruhe se mi stalo, ze mi nekdo volal a telefon mi totalne zamrzl, na nekolik minut s nim neslo nic delat a pak se pomalu rozhybal.

To neni bug jen u Z710i. SE pouziva jeden firmware a ten prispusobuje ostatnim telefonum. Poprve se to vyskytlo u K800i. Tam mi to taky nefungovalo, telefon zamrzl. Postupne to sice nefungovalo, ale uz nemrzl telefon. Z710i je na zacatku. Nejde napriklad HBH DS-970 pouzit jako handsfree, to bylo i u prvnich verzi firmwaru K800i. K800i uz to zvlada, ma Z710i s poslednim firmwarem nikoliv.... Co dodat. Jsou na zacatku. Bohuzel nestihaji

Manzel ma S700i a obcas se mu stane, ze mu ten telefon taky zamrzne - nikdo se mu nedovola (kdyz nekdo vola, tak jenom problikne display a ........... nic, musi ten telefon vypnout a zapnout  Angry
uložena
Makyna
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #178 v: 03. Prosinec 2006, 13:26 »

Chtela bych se jeste zeptat, neni z710 nachylna k poskrabani? Nejak na mne pusobi, ze se lehce poskrabe  Undecided ...... diky
uložena
kocourek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 03. Prosinec 2006, 15:25 »

tak toho bych se nebal Smajlík uz me, pri me sikovnosti, nekolikrat spadla na zem a je porad jako nova, nikde zadny skrabanec ani nikde nevrze Mrknutí jedine co me zlobi je prave vnejsi tlacitko, zrejme nefunguje "pruzinka", tak je jakoby porad zmackle a musi se stlacit vetsi silou, aby zabralo.. ale to uz bylo takhle divne od zacatku.. Undecided
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Moje Z710i (Twilight Black)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.