SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 11:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s TomTomem
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s TomTomem  (Zobrazeno 20056 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Listopad 2006, 19:35 »

Pouzivam a naprosta spokojenost...
Navigovala nas i na sraz cestou autem z Brna do Prahy
a vydrzi je taky dobra...
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #16 v: 15. Listopad 2006, 19:35 »

MSI take pouziva nokiackou baterku,baterku ktera je v soucasnych nokiich.
uložena
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 15. Listopad 2006, 19:44 »

to uiqjirka: a co nabijecka? jaka se k nemu dodava? sitova nebo do auta nebo oboje?
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #18 v: 15. Listopad 2006, 21:17 »

Nabijecka je do auta,do site 220V a to vse propojene usb kabelem,takze se  pripoji i k notebooku
uložena
vita2
Uzivatel
Telefon: Xperia Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 15. Listopad 2006, 23:02 »

Zkousel jsem hledat na netu, ale nejak se mi nedari. Kde se da pro P990i oficialne sehnat TomTom, vcetne map? Vysvetlete mi prosim, je potreba koupit zvlasÂť software (TomTom) a pak k nemu dokoupit mapy? Ty uz mohou byt i od jineho vyrobce? V jakem formatu se mapy distribuuji? Mozna se ptat hloupe, ale vubec s tim nemam zkusenosti a nikde to neni vysvetleno.
Dekuji.
uložena

Xperia Pro
mirda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 20. Listopad 2006, 08:12 »

hlasitost v tomtomu zavisi na hlasitosti multimedii, takze hlasitost multimedii nastavit na max. a pak ma tomtom dostatecnou hlasitost
uložena
Arthur
Anonym
« Odpověď #21 v: 20. Listopad 2006, 11:25 »

Mam takovy problem s POI. Pokud si tam naimportuju sve POI z www.poi.cz, tak se mi ty moje vsechny s ikonou jako cervenym ctvereckem. Coz treba u radaru nevadi, ale restaurace nebo dalsi veci by mohly byt jinak... Nevite, jak na to?
uložena
mirda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 21. Listopad 2006, 07:05 »

musis si stahnout k poi jeste ikonu kterou tam maji ta by mela byt ve formatu bmp a musi mit stejne jmeno jako poi. Napriklad mas poi soubor "radary.ov2" a ve stejne slozce "radary.bmp"
uložena
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 01. Březen 2007, 18:20 »

GPS modul zatim nemam tak ho pouzivam jako automapu s vypoctem trasi atd. Pri chodu mi ani jednou nespadl. Pokud nezahlasi nedostatek pameti takse spusti a slape.
Ja ho tez bez GPS pouzivam k plne spokojenosti - jde mi vlastne jen o hledani adres a mapy vetsich mest a to funguje skvele...
uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 01. Březen 2007, 18:34 »

jako atlas je tomtom taky fajn,ale koupe GPS modulu se urcite vyplati!Kdyz jedes autem nekam kde to neznas, tak je to k nezaplaceni - zvlast kdyz jedes sam a nemuzes sledovat mapu. S urcitym omezenim je to pak pouzitelny i na geocaching.
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 04. Březen 2007, 16:12 »

Kdepak, navigaci nechci, prisel bych si jak cvicena opicka  Smajlík Navic jezdim jen zname trasy a do auta lezu tak dvakrat tydne - ja bych to nevyuzil a radeji se rozhoduji sam, libi se mi cestu hledat - ale az pojedu do Øima, tak by mne zajimalo kudy by to TomTom vymyslel, tam prej vedou vsechny cesty  Mrknutí
uložena
kutil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 17. Duben 2007, 15:20 »

asi jsem uz starej,ale nejsem schopnej dostat tomtoma do pecka. Existuje tady nebo nekde postup jak to udelat? Dostal jsem tam jiz mapy a voice,ale nemam tam porad samotnej program a fakt nevim jak i kdyz bse delam podle navodu. Cry
Diky
uložena

P990i+1Gb MSD+HBH-PV705
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 17. Duben 2007, 16:55 »

Podle tohoto navodu to zvladnul i muj znamej, co je na tyhle veci jinak antitalent.

http://pandora.idnes.cz/part/2006/10/15235
uložena
Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 17. Duben 2007, 19:23 »

Pouzivam TomToma na Mku s GPS modulem LD-3W od Nokie a naprosta spokojenost. Ani jednou se mi nestalo, ze by mi spadnul nebo se nespustil a to mi do toho treba i chodi zpravy. Naposled kdyz jsem jel jsem ani nemel hlasitost uplne na max, hralo radio a rozumel tomu i spolujezdec. Drzak mam vlevo od volantu.
uložena
kutil
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 17. Duben 2007, 19:25 »

Podle tohoto navodu to zvladnul i muj znamej, co je na tyhle veci jinak antitalent.

http://pandora.idnes.cz/part/2006/10/15235
Diky moc za pomoc :-). Uz jsem to rozchodil,ale reknu ti, ze po zakoupeni official produktu muset takhle laborovat tak to je des. Program je super,ale trvalo mi to cca 4 hodiny trapeni. To at mi nikdo nerika, ze to nejde normalne. Podarilo se mi natahnout mapy a hlas,ale porad mi neslo natahnout tam aplikaci TT. Porad mi to hlasilo, ze zarizeni neni vyrobkem TT, nebo tak nejak.
uložena

P990i+1Gb MSD+HBH-PV705
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s TomTomem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.