SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 07:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PC nevidi pametovku. Co s tim?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: PC nevidi pametovku. Co s tim?  (Zobrazeno 3271 x)
Wasabi
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 05. Září 2006, 12:58 »

Ahoj, kdyz pripojim svou K750i k pc pres kabel tak v programu Cell Phone Manager navaze spojeni, ale to je vse... pc nevidi pametovou kartu. Nevite co stim?
uložena
cornelius
Anonym
« Odpověď #1 v: 05. Září 2006, 13:29 »

Osobne mi pomohlo nainstalovat ovladace dodavane na CD k telefonu, pameÂťovka je pak videt jako obyc. USB disk.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 05. Září 2006, 13:31 »

u K750 je treba nejprve nainstalovat original ovladace, aby byla pameÂťovka videt jako dalsi disk v PC, K750 jeste klasicke mass storage nepodporuje. Jinak si myslim, ze jsou lepsi varianty SW pro tuto mobilku, aÂť uz original sw SE, nebo My Phone Explorer  Mrknutí
uložena
cornelius
Anonym
« Odpověď #3 v: 05. Září 2006, 13:39 »

(rypnuti) A nebo vymenit OS ;-) V GNU/Linuxu se pameÂťovka jako mass storage pripoji automaticky a neni potreba instalovat zadne drivery. Nevyhoda je, ze nejde pristupovat primo do pameti telefonu, ale to bez PC Suite na MS Windows nejde taky (/rypnuti)
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #4 v: 05. Září 2006, 13:48 »

(rypnuti) A nebo vymenit OS ;-) V GNU/Linuxu se pameÂťovka jako mass storage pripoji automaticky a neni potreba instalovat zadne drivery. Nevyhoda je, ze nejde pristupovat primo do pameti telefonu, ale to bez PC Suite na MS Windows nejde taky (/rypnuti)
jo jasne Linux, nejneintuitivnejsi OS co jsem videl, to co pises je krasna teorie, ktere mnohdy ne zcela funguje, a je treba zarizeni namountovat rucne, to je pekne na ...  Mrknutí (omluva za OT)
« Poslední úprava: 05. Září 2006, 13:50 od MarS » uložena
cornelius
Anonym
« Odpověď #5 v: 05. Září 2006, 13:57 »

jo jasne Linux, nejneintuitivnejsi OS co jsem videl, to co pises je krasna teorie, ktere mnohdy ne zcela funguje, a je treba zarizeni namountovat rucne, to je pekne na ...  Mrknutí (omluva za OT)
OT To neni teorie, ale v mem pripade dennodenni praxe jak doma tak v praci, vse funguje jak ma Smajlík A uz radsi mlcim aÂť nevyvolam zbytecne flame. /OT

Jen doplnim k tematu, Je potreba se pri instalaci driveru pro mobil obrnit notnou davkou trpelivosti, zatim nejkratsi doba instalace byla asi 5 minut, ale uz se mi stalo, ze se instalovaly pres pul hodiny(na thinkpad R51 s WXP SP2)!
uložena
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #6 v: 05. Září 2006, 16:10 »

Instalace pul hodiny? To se mi nejak nezda, videl bych to na antivirovy program, ktery nekontroluje jen kopirovane soubory, ale i obsah archivu, ze kterych se to instaluje. Pak by ta doba mohla odpovidat.
uložena
sheetTM
Anonym
« Odpověď #7 v: 05. Září 2006, 19:31 »

stahni si drivery pro SE w550i....resil jsem to primo na technicke podpore Sony Ericsson,poradili mi toto a funguje to...tyka se to
K/D750i....dej potom vedet,jestli to to pomohlo...cus
uložena
Wasabi...
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Září 2006, 20:37 »

Diky za rady. Uz je to oki. To s tema ovladacema na jinej mobil pomhlo.  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: PC nevidi pametovku. Co s tim?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.144 sekund, 17 dotazů.