SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 23:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a texty
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i a texty  (Zobrazeno 7260 x)
ofz
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 20. Srpen 2006, 10:11 »

Zrovna jsem si koupil K800i (je super  Mrknutí) ale chtel jsem se zeptat jestli do nej nejak jde dostat svoje texty nebo e-booky?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 22. Srpen 2006, 21:13 »

Klasicka otazka, bezne to mozne neni, jedina sance je pres Javovou aplikaci BookReader......
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Srpen 2006, 22:41 »

Nebo staci ulozit text jako html (nebo htm). Potom staci nahrat do telefonu. Zobrazi se pak v NET prohlizeci.
uložena
ofz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 26. Srpen 2006, 12:56 »

Nevite kde by se dal stahnout BookReader fungujici na k 800i? (to co jsem nasel byl jen pro Nokie  Undecided)
uložena
aarfytwo
Anonym
« Odpověď #4 v: 19. Září 2006, 14:07 »

Nevite kde by se dal stahnout BookReader fungujici na k 800i? (to co jsem nasel byl jen pro Nokie  Undecided)

Vetsinou jsou uz knihy "nacvaknute" do Book readeru coz je aplikace v Java. Ale samotna aplikace umoznuje nacucnout libovolny text ve formatu .txt

Kdyz mi das mejla , nejake knihy ti posllu
uložena
niverin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Září 2006, 21:12 »

Teda ja nevim, ale soubor txt mi otevre telefon sam, bez aplikaci...
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #6 v: 12. Listopad 2006, 14:31 »

Teda ja nevim, ale soubor txt mi otevre telefon sam, bez aplikaci...

A zobrazi se ti i s diakritikou? A kam ho ukladas? Diky..
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Listopad 2006, 16:07 »

S diaktrikou se zobrazi, ale musis jej ulozit jako webovou stranku, pak je to bez problemu. Kdyz jej posles do telefonu napr. pres BT, sam si jej ulozi do slozky s ulozenymi webovymi strankami, tusim, ze je to jedna z podslozek Zprav nebo Spravce souboru.
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Ed
Anonym
« Odpověď #8 v: 13. Listopad 2006, 10:02 »

S diaktrikou se zobrazi, ale musis jej ulozit jako webovou stranku, pak je to bez problemu. Kdyz jej posles do telefonu napr. pres BT, sam si jej ulozi do slozky s ulozenymi webovymi strankami, tusim, ze je to jedna z podslozek Zprav nebo Spravce souboru.

Diky..a jeste mam otazku, da se ten text potom v telefonu editovat, ev.prenest upraveny zpet do pc a tam s nim pracovat?? Ale to uz chci moc, vid?
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 13. Listopad 2006, 13:42 »

Sam sis odpovedel - to uz chces moc... Smula  Tongue
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
michael99
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 13. Listopad 2006, 14:23 »

Jj, presne tak, text staci do telefonu poslat jako .txt a on se ulozi do slozky ostatni a pak lze normalne otevrit...zobrazuje se diakritika, lze zobrazit textna sirku i na vysku a dokonce i priblizovat a oddalovat text (ZOOMovat)...
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #11 v: 14. Listopad 2006, 09:45 »

Tak diky vsem za informace..... Smajlík
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #12 v: 14. Listopad 2006, 09:51 »

Sam sis odpovedel - to uz chces moc... Smula  Tongue

No jo, jsem rozmazleny ze Siemensu, tam to vse bez problemu jde.....ale ted hledam po krachu tehle znacky adekvatni nahradu, zjisÂťuju co umi Sony Ericsson,ktery jediny me oslovil, na Nokii totiz nemam zaludek... Roll Eyes
« Poslední úprava: 14. Listopad 2006, 09:54 od Ed » uložena
Mmarrekk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 16. Listopad 2006, 14:33 »

Taky by se mi obcas hodilo, kdyby slo upravovat textove soubory v telefonu. Doufam, ze casem objevim nejakou javovou aplikaci, ktera to zvladne. Jinak co se ebooku tyce, jsem maximalne spokojeny s programem na jejich tvorbu - TequilaCat Book Reader. Vyhodou oproti textu ulozenemu v html i txt je to, ze po ukonceni cteni a novem spusteni booku se ocitnes na miste, kde jsi predtim skoncil, a nemusis rolovat od zacatku a hledat ho jako trubka. Naopak pokud potrebujes obrazky jako soucast dokumentu, nic jineho, nez html ti nezbyde.
uložena
Ed
Anonym
« Odpověď #14 v: 27. Listopad 2006, 07:55 »

Dalsi moznost cteni textu v mobilu - ReadManiac, mrknete sem: http://forum.semania.cz/index.php/topic,9132.0.html
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a texty
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.