SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 00:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Ptejte se na co chcete ohledne Sony Ericssonu K610i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ptejte se na co chcete ohledne Sony Ericssonu K610i  (Zobrazeno 14305 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #15 v: 30. Září 2006, 11:57 »

ja tu K610i mam aaa zajimalo by ma ci by sa z toho nedalo urobit nieco ako Wfone (tusim K750i sa dala s firmwarom modifikovat na W800)
na tohle zapomen. Sony Ericsson uz tohle nepripusti, to uz se konat nebude
uložena
user
Anonym
« Odpověď #16 v: 14. Říjen 2006, 23:02 »

chcem sa spytat. mam asi dva tyzdne stary SE K610i, vsetko fungovalo super, ale zrazu sa mi prestali ukladat do zoznamov hovorov telefonne cisla. ked volam, pripadne ked mi niekto zavola neulozi sa do volanych cisel pripadne do neprijatych (prijatych) hovorov vobec nic. ostanu prazdne. trosku ma to mrzi lebo vobec neviem ci mi niekto volal ci nie, lebo mi ani nenaskoci ikonka neprijateho hovoru.. viete mi poradit co s tym. neviem ci som daco prestavil abo co. skusal som aj povodne nastavenia a nepomohlo.
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 14. Říjen 2006, 23:13 »

Mas svoj telefon kupovany u Orange,T-mobile alebo volny predaj?  Skusal si si tam aktualizovat soft?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #18 v: 14. Říjen 2006, 23:44 »

Tento problem se vyskytoval i u vybranych modelu V630i, pomohl master reset - predtim ale samozrejme doporucuji zalohu
uložena
Martin Hajn
Anonym
« Odpověď #19 v: 15. Říjen 2006, 08:25 »

Chtel jsem se zeptat jake je na tom psani SMS? Jestli clovek dela preklepy nebo je to o zvyku... A taky chodi rychle nebo je to lenoch??
uložena
onevillager
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 15. Říjen 2006, 12:29 »

na aktualizaciu software mi odpovie phon, ze mam najnovsi soft. kpoval som ho v t-mobile
uložena
onevillager
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 15. Říjen 2006, 13:05 »

problem vyrieseny. pomohol master reset. dakujem
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #22 v: 15. Říjen 2006, 13:09 »

Psani sms je v poho, myslim ze lepsi nez na K800i, K610i nema takovy odpor klaves, coz je dle me pohodlnejsi...

Odpovedi na tve otazky ohledne Master Resetu najdes tady:

http://semania.cz/content/view/1481/2/
uložena
Muki
Anonym
« Odpověď #23 v: 16. Říjen 2006, 14:57 »

Zdravim.
Mohol by mi niekto, prosim, polopatisticky vysvetlit, aky je vztah medzi nastavenim v polozke 'Datova komunikacia -> Datove ucty' a v polozke 'Nastavenia Internetu -> Profily pre Internet a  -> Profily pre Javu' a v polozke 'Nastavenia pre prudy'. Shocked Kedy sa pouzivaju Datove ucty, kedy Nastavenia Internetu a ich podsekcie a kedy Nastavenia pre prudy. Mam v tom absolutny gulas. Shocked Cry No a kedze tych profilov je v kazdej sekcii viac, vyberaju sa pre pouzitie nejak automaticky, alebo ako to vlastne je?

Som uplne mimo, pomozte mi, pleas, zorientovat sa.

Vdaka,
Muki
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W850i

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 16. Říjen 2006, 15:08 »

V Profilech internetu (sekce "Nastaveni internetu") nastavujes jen jen nazev a Datovy ucet pripojeni, Profily tedy slouzi jen pro prepinani toho, ktery zpusob pripojeni chces zrovna pouzivat (pripadne ktereho operatora). Ale pro vlastni nastaveni pripojeni (adresa, uzivatelske jmeno, heslo...) slouzi Datove ucty (sekce "Datova komunikace") - v tech teprve konfigurujes vlastni nastaveni. V Profilech uz jen prepinas mezi jednotlivymi Ucty, tzn. mezi jednotlivymi konfiguracemi pro pripojeni... Ech... Je to trochu srozumitene?
uložena

Smajlík Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i Cheesy + J6  -> HTC Touch Diamond Tongue
Muki
Anonym
« Odpověď #25 v: 16. Říjen 2006, 15:55 »

Dik, napisal si to jasne a zrozumintelne. Smajlík Este mi ide o tie prudy dat a java profily.
uložena
matejcik
Anonym
« Odpověď #26 v: 17. Říjen 2006, 12:44 »

"profil pro javu" se pouzije, kdyz chce nejaka javova aplikace pripojeni k internetu
"profil pro proudy" bych tipnul na streamovani hudby nebo videa - napr. internetove radio.

k tomu se vaze muj dotaz:

mohl by nejaky sÂťastny majitel K610i vyzkouset, jestli ten telefon dokaze prehrat 3GPP streamy z http://somafm.com/ ? napriklad tak, ze nasmerujete vestaveny prohlizec na http://somafm.com/gs.wml a kliknete na odkaz "groove salad" - tim by se mel spustit prehravac medii a zacit hrat
uložena
Muki
Anonym
« Odpověď #27 v: 17. Říjen 2006, 19:58 »

Mne vypisuje, ze nenasiel server.
uložena
matejcik
Anonym
« Odpověď #28 v: 18. Říjen 2006, 00:38 »

co ti to vypisuje, prohlizec nebo prehravac? mas nastaveny profil pro proudy? (bude to ten samy jako pouzivas pro pripojeni k internetu)
uložena
Muki
Anonym
« Odpověď #29 v: 18. Říjen 2006, 11:13 »

Vypisuje to skoro hned na zaciatku po pripojeni na net, zrejme prehliadac. Vypise, ze server nie je dosiahnutelny. Profily by mali byt OK.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Ptejte se na co chcete ohledne Sony Ericssonu K610i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.