SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Březen 2025, 02:30

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastaveni E-mailu
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nastaveni E-mailu  (Zobrazeno 17323 x)
Misula8
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 07. Srpen 2006, 20:19 »

Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevite jak bych si mohl nastavit telefon na E-mail, popr. abych rozchodil ICQ  Cheesy
uložena
sarh
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Srpen 2006, 20:59 »

Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevite jak bych si mohl nastavit telefon na E-mail, popr. abych rozchodil ICQ  Cheesy
Heh.. na toto tema jsem vytvoril cely jeden thread.. Myslim ze se jmenuje ET GO GPRS
uložena

Zacal jsem z Ericssonem GF 768-proste parada---Panasonic GD30---Panasonic GD52---Siemens A55(mam ho do ted Smajlík )---Siemens C60---SonyEricsson T630(to jsem se zamiloval do SE)---M600i + A55 + T68i  today
Misula8
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Srpen 2006, 12:43 »

no Bohuzel pro mne - nepouzivam uz Eurotel a nastaveni z netu mi na vodafone nejak nejdou  Cry a ve meste bohuzel nemame jejich prodejnu.. Tak jestli mate nekdo zkusenosti s danym nastavenim - budu velmi rad kdyz se s nemi se mnou podelite  Cheesy
uložena
Boki
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 05. Září 2006, 10:20 »

Nastaveni emailu je nejlepsi provest primo ze stranky www.sonericsson.cz. Vzplnuje se tam postupe tabulka, a pak Ti prijde sms s nastavenim.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Září 2006, 22:35 »

pozor pri nastavovani e mailu Seznam.cz ze stranek  sony ericsson (profil pro O2) prijde v sms chybna smpt: eurotel.sk . nejdou pak e-maily odesilat. musi se to rucne nastavit na smpt.etmail.cz
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
TC
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Září 2006, 16:51 »

Mam drobnej problem s mailem.Odchozi funguje v pohode i kdyz se nedava dokola "prijmout a odeslat", prichozi se musi pokazdy nacist manualne, nesype se rovnou do inboxu automaticky jako treba prichozi sms.Kde se to da, prosim, nastavit?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Září 2006, 17:17 »

Mam drobnej problem s mailem.Odchozi funguje v pohode i kdyz se nedava dokola "prijmout a odeslat", prichozi se musi pokazdy nacist manualne, nesype se rovnou do inboxu automaticky jako treba prichozi sms.Kde se to da, prosim, nastavit?
v nastaveni odchozi posty si nastav interval stahovani
uložena
TC
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Září 2006, 17:39 »

Diky za tip.Nastavil jsem, stejne to nechodi...nejakej jinej tip nemas?
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Září 2006, 17:46 »

Diky za tip.Nastavil jsem, stejne to nechodi...nejakej jinej tip nemas?

Hned jak updatuju M600i tak ti to popisu presneji....
uložena
TC
Anonym
« Odpověď #9 v: 20. Září 2006, 18:27 »

Zrusil jsem stavajici ucet a zalozil ho znovu, vse facha, jak ma  Mrknutí
uložena
Bobmaster
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Září 2006, 16:35 »

Mam Operatora vodafone a email na seznam ale nejde odesilat email pise ze je ucet odchoziho servru spatne nakonfigurovan. Nastaveni jsem si poslal pres konfiguratoe na SE. Nema nekdo radu.
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #11 v: 22. Září 2006, 16:54 »

Mam Operatora vodafone a email na seznam ale nejde odesilat email pise ze je ucet odchoziho servru spatne nakonfigurovan. Nastaveni jsem si poslal pres konfiguratoe na SE. Nema nekdo radu.

smtp.vodafonemail.cz by mel byt odchozi server, ale myslim, ze nejde odesilat u Vodafone karet
uložena
Max_fv
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 23. Září 2006, 07:32 »

u seznamu musi byt smtp.seznam.cz a zaple overovani
uložena

SE XPERIA
Bobmaster
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 24. Září 2006, 14:49 »

Mam vodafone pusal a vsechno chodi jen ne odesilani Emailu seznam.cz. Musim vzdy na internet na seznam nemate nekdo radu?

Ten sam problem mam v PC v OUTLOOKu kde je chyba?
uložena
Max_fv
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 24. Září 2006, 17:52 »

Jestli si dobre pamatuji, tak seznam posilal mail ve kterem bylo, jak to nastavit, aby to chodilo.Precti si jeste jednou, to co sem psal nadtebou.
uložena

SE XPERIA
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nastaveni E-mailu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.