SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 16:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera mini
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Opera mini  (Zobrazeno 31986 x)
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 v: 03. Duben 2007, 15:41 »

To fantomas999: jedu na ni celou dobu, co mam Surf+ a uctovani je bez problemu.

To smgr: to umi prave ruska OM.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
smgr
Uzivatel
Telefon: SE K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 04. Květen 2007, 12:00 »

Dik YAMATO !
Ruska Opera je skutocne dobra. Nielenze ulozi stranku ale dokaze ovela viac.
Nemozem pochopit preco original verzia taketo veci nezvlada.
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 16. Prosinec 2008, 19:50 »

Posledni dobou mam problem s hroznymi prodlevami mezi kliknutim na odkaz a zahajenim nacitani. Kde je problem? V telefonu? Aplikaci ci operatorovi?
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 16. Prosinec 2008, 22:14 »

Muze za to samotna opera protoze data jdou jeste pres server opery.ten problem se objevuje jenom u opery.me se casto stava po tom pripojovani ze se mi i nekolikrat nacte okno chyba: casova prodleva serveru
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
gekoncik
Uzivatel
Telefon: se k910i

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 03. Leden 2009, 16:53 »

mam se w910i a operu 4.2, kdyz si chci pustit nejake video z m.youtube.com vyskoci mi dialogove okno "probiha pripojovani k serveru medii" po chvilce vyskoci chybova hlaska "pripojeni k serveru medii se nazdarilo" nevite co stim?
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 03. Leden 2009, 21:09 »

Zkouset vickrat.Nebo v zakladnim prohlizeci by to melo jit bez problemu.Ja na youtube pouzivam jenom zakl.prohlizec.
uložena

Dulezite clanky
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 04. Leden 2009, 01:17 »

gekoncik: Tohle mi delava, jen kdyz jsem pripojen pomalu, tzn. GPRS. S EDGE a rychlejsim je to jenom vzacne a pak to vetsinou na podruhe jde. Jinak pouzivam Operu.
uložena

M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 05. Leden 2009, 10:00 »

Navic s tim samovolnym instalovanim bych chtel jeste rict ze me se instaluje sama od sebe tak jednou za mesic a tim vlastne stratim vsechny zalozky.pak nejak blbne a najednou je aplikace opera mini misto 500 kB velka 50 MB.pak ji musim smaznout a stahnout znova.
uložena

Dulezite clanky
spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 05. Leden 2009, 17:39 »

To dela kdyz je ukoncena nasilim tj. pres polozeni hovoru preinstalace je pak nutna zalozky se neztrati kdyz se registrujes do opera community a alespon obcas synchronizujes bohuzel co je nenavratne pryc jsou cookie a tim padem vsechny prihlaseni + pridany vyhledavace - urcite se vsechno da zachranit jenom kdyby nekdo napsal kde  to je, dost by mi to pomohlo protoze odstrelovaci klavesa je proklate lehce na rane
uložena
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 16. Leden 2009, 23:41 »

Dalsi vec,nepodporuje java scripty takze bych prosil tip na nakej spolehlivej prohlizec co by to dovedl.
uložena

Dulezite clanky
hulvat
Anonym
« Odpověď #55 v: 17. Leden 2009, 01:32 »

gekoncik: Tohle mi delava, jen kdyz jsem pripojen pomalu, tzn. GPRS. S EDGE a rychlejsim je to jenom vzacne a pak to vetsinou na podruhe jde. Jinak pouzivam Operu.

Jak se pripojim pres to edge pls? :O
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 17. Leden 2009, 07:17 »

Nastavis si v mobile gprs pripojenie do netu a ak mobil podporuje a si v dosahu edge,tak sa pripojis.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 17. Leden 2009, 12:12 »

V praxi bys to nemel nijak ovlivnit. Pokud ti funguji klasicka GPRS data, tak ti pojede i EDGE. Telefon automaticky chyta to nejrychlejsi. Pres co ses zrovna pripojenej poznas podle pismenka nad indikatorem stavu signalu, G je klasicky GPRS a na utube to nestaci. E znaci EDGE a to je prave to potrebny minimum. 3G a HSDPA pak maji velke ikony. Takze vzdycky minimalizuj operu a podivej se, pres co zrovna jedes. Ale pokud mas O2 (jako bohuzel prave ja), tak budes EDGE chytat jen tezko. Pokryti je zanedbatelny.
uložena

Sasakr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 27. Leden 2009, 19:13 »

Tak jsem downgradoval na Operu 4.1. Je rychlejsi, resp. silene prodlevy pred zapocetim loadingu se zkratili...mozna to je tak trochu psychicky, protoze 4.1 narozdil od 4.2 ukazuje pred samotnym nacitanim jeste Zpracovavam, 4.2 rovnou nacita, ale o to pozdeji...bohuzel mam ale obavy, jestli se v mem pripade nemuze jednat spis o zavadu pristroje, protoze i Jimm a Skype se mi samovolne odhlasuji, resp. ztraci spojeni. To, ze Opera jede jak kdy a kdyz, tak taky s prodlevama, to me taky dost stve, ale nemuzu tomu prijit na kloub. Jestli je chyba v operatorovi, telefonu nebo jeste nekde jinde..fakt nevim, ale dost mi to stve.
uložena

Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 27. Leden 2009, 19:26 »

Zalezi,kde se pohybujes. Kdyz ti opera nejede pres EDGE,tak si myslim,ze bere data kanalem,kterym proudi hovory a ty operatori uprednostnuji. Mi treba opera jede uplne jinou rychlosti v Praze v mistech,kde se nekdy pohybuju,nez treba doma v Ostrave. Jestli si to teda myslim spravne.Kdyz tak me opravte. Dik.T.
uložena

TONY
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Opera mini
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.