SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 05:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrani cehokoliv do T230 z PC
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahrani cehokoliv do T230 z PC  (Zobrazeno 15272 x)
smicma
Anonym
« Odpověď #15 v: 05. Říjen 2005, 13:46 »

dobry den mam se t230 a koupil jsem si k nemu datovy kabel/ne usb/:)
po spusteni programu sendfile a pokusu o posilani souboru se zobrazi napis:
Unable to open OBEX session.
Nevi nekdo co to muze byt? ani sendfile 2 mi nefunguje......
Ke kabelu jsem zadny soft nedostal.
Diky
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 08. Říjen 2005, 12:54 »

Mate korektne nainstalovane ovladace, ktere byly soucasti baleni s kabelem?
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 11. Říjen 2005, 01:14 »

Mate korektne nainstalovane ovladace, ktere byly soucasti baleni s kabelem?
Martine spatne sis to pretl  Lips sealed Tazatel pise, ze zadnej soft ke kabelu nedostal! A zpet k tematu. T230ka nepodporuje OBEX.To znamena ze z nej nestahnete  pres kabel do PC obrazky,schemata,melodie.Tel seznam,zpravy a hovory to nacist umi . Z compu do founu poslete cokoli vcetne her! Mam to osobne odzkouseno.Pouzivam program SendFile1 (hry,melodie,sporice),nebo MMS Home Studio,Sony Ericsson Image Editor (obrazky,text).K te chybove hlasce ohledne "OBEX file",myslim ze to chce vypnout "OBEX file" primo v nastaveni programu.
uložena

SEManiak Fire
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 11. Říjen 2005, 04:44 »

ok, spatne jsem si to precetl. Zkuste si tedy stahnout ovladace z www.mobileaction.com
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 11. Říjen 2005, 16:56 »

Pokial tam budu ovladace pre dany kabel, ale podla mna pre klasicky com kabel ovladace nepotrebujes a ani nie su. Je to iba pre usb, irda ci pre BT, ale pre BT iba vo W98, ci nizsom. Klasicky com kabel by mal fachcit, no potrebujes kabel kompatibilny pre T2320, napr. pre T29, a nie starsi typ. Mozno bude chyba tam.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 12. Říjen 2005, 01:40 »

Pokial tam budu ovladace pre dany kabel, ale podla mna pre klasicky com kabel ovladace nepotrebujes a ani nie su. Je to iba pre usb, irda ci pre BT, ale pre BT iba vo W98, ci nizsom. Klasicky com kabel by mal fachcit, no potrebujes kabel kompatibilny pre T2320, napr. pre T29, a nie starsi typ. Mozno bude chyba tam.
  Mam doma kabel do COMu  od "CPA" a ovladace k tomu byly.Bez nich ani COM kabel nepojede.
uložena

SEManiak Fire
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 12. Říjen 2005, 20:03 »

Mam doma kabel do COMu  od "CPA" a ovladace k tomu byly.Bez nich ani COM kabel nepojede.
Tak mi ich posli mailom, zidu sa mi i ja mam Com kabel, ale od Freegsmteam a ti davaju ku nemu CD, ktore si lem nozete roztocit na prste a nic  na nom dokopy nie je.
uložena

Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 10. Prosinec 2005, 15:19 »

Kabel mam nainstalovan, ale stale mi nejde poslat do mobilu T230 s FW T290 zadny soft. Drive pred touto upravou me to chodilo. Muze sem nekdo dat spolehlivy navod? Kabel je odzkousen na K500 a K700, funguje. Telefon to najde i oznaci jako T290, ale pri odesilani Connection status vyhodi hlasku Failed to connect.  Cry
Win XP SP2, SendFile 2.
 Sad
« Poslední úprava: 10. Prosinec 2005, 15:25 od Yeger » uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 12. Prosinec 2005, 19:50 »

jo, to jsem psal ja
No v FMA - cku musis zaskrtnut nepouzivanie Obexu v Nastaveniach programu, potom by to malo stiahnut telefonny zoznam.
uložena

TracThorr
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 30. Březen 2006, 10:15 »

jo, to jsem psal ja
No v FMA - cku musis zaskrtnut nepouzivanie Obexu v Nastaveniach programu, potom by to malo stiahnut telefonny zoznam.

Nechci tady psat nejaky bludy, protoze to nemuzu zrovna ted overit, ale mam za to, ze takhle se da nacist akorat telefonni seznam ze SIMky, ale ten co je v telefonu (vychozi) se nenacte - problem s OBEXem stejne jako u stahovani souboru z telefonu.
uložena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 31. Březen 2006, 01:01 »

jo, to jsem psal ja

Nechci tady psat nejaky bludy, protoze to nemuzu zrovna ted overit, ale mam za to, ze takhle se da nacist akorat telefonni seznam ze SIMky, ale ten co je v telefonu (vychozi) se nenacte - problem s OBEXem stejne jako u stahovani souboru z telefonu.
Ne,tak to neni.Nacita to normalne seznamy oba (v telefonu i na SIMce)
uložena

SEManiak Fire
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 02. Duben 2006, 04:55 »

jo, to jsem psal ja

Suhlas s fireice, no niekedy kontakty zphonu nacita az poaktualizacii, ci synchronizovani medzi fma a mt.
uložena

TracThorr
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 06. Duben 2006, 11:11 »

jo, to jsem psal ja

Suhlas s fireice, no niekedy kontakty zphonu nacita az poaktualizacii, ci synchronizovani medzi fma a mt.

jj, omlouvam se za fabulaci, hned jak sem mel moznost, tak sem se o tom presvedcil, ze to nacita oba seznamy
uložena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrani cehokoliv do T230 z PC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 16 dotazů.