SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 23:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro PXX
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schemata pro PXX  (Zobrazeno 54880 x)
MartinH
Anonym
« Odpověď #150 v: 21. Červenec 2005, 21:04 »

cim to je, ze mi po instalaci nekterych temat nejde pri zavrenym flipu uzamknout klavesnice (chybi tam ta volba)
to je zajimave, ta volba obvykle chybi jenom kdyz je telefon v nabijeni. A kdyz to tema nahradis jinym, taxe volba vrati a po dalsim navratu k tematu opet zmizi?
Nemuze to spise delat nejaky jiny softik?
uložena
Conrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #151 v: 22. Červenec 2005, 09:12 »

V zname pisnicce Modra je dobra vyznamne chybi,ze nejlepsi modra je schema Beam2 od Varo. Roll Eyes
uložena

Conrad
martinf
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #152 v: 22. Červenec 2005, 09:29 »

cim to je, ze mi po instalaci nekterych temat nejde pri zavrenym flipu uzamknout klavesnice (chybi tam ta volba)
to je zajimave, ta volba obvykle chybi jenom kdyz je telefon v nabijeni. A kdyz to tema nahradis jinym, taxe volba vrati a po dalsim navratu k tematu opet zmizi?
Nemuze to spise delat nejaky jiny softik?
Nakonec to bylo asi tim nabijenim - mel jsem "P" pripojena kabelem, ktery i nabiji, k notebooku a to asi bylo. Diky
uložena

P910i with MS DUO PRO 512MB + Navilock BT338
VaRo
Anonym
« Odpověď #153 v: 22. Červenec 2005, 11:27 »

V zname pisnicce Modra je dobra vyznamne chybi,ze nejlepsi modra je schema Beam2 od Varo. Roll Eyes

Moc dik za kompliment!  Mrknutí Pro priste uz budu veskere sve aktivity (co se schemat pro vsechny modely SE tyce, tedy i P-cka) ventilovat centralne pouze v jedinem thredu...
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,1144.0

s neustale pribyvajicimi modely bych se z toho picnul...  Angry Dik za pochopeni
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #154 v: 28. Červenec 2005, 23:30 »

co keby som skusil urobit nejaku unofficial themes for SEMania? ( az sa varo nenahneva  Smajlík  )
uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #155 v: 29. Červenec 2005, 07:40 »

co keby som skusil urobit nejaku unofficial themes for SEMania? ( az sa varo nenahneva  Smajlík  )

Urcite, jdi do toho!  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Neni jediny duvod, proc bych se mel hnevat...  Smajlík
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #156 v: 29. Červenec 2005, 12:02 »

tak sa do toho pustim, setric uz mam hotovy  Tongue
uložena

MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #157 v: 02. Srpen 2005, 17:07 »

Tak ja sem se zas po nejaky dobe o neco pokusil. Nechci se chvalit, ale myslim, ze se mi konecne jednou neco povedlo  Cheesy

http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/filecatid,788/parent,category/
uložena

Nokia N73
VaRo
Anonym
« Odpověď #158 v: 02. Srpen 2005, 19:14 »

Tak ja sem se zas po nejaky dobe o neco pokusil. Nechci se chvalit, ale myslim, ze se mi konecne jednou neco povedlo  Cheesy

Jen se klidne pochval Martine, je to super!... Cheesy  Priste ale uz jen do centralniho threadu o schematech pro vsechny modely SE, pls... Dik...  Mrknutí

uložena
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #159 v: 02. Srpen 2005, 19:59 »

Tak ja sem se zas po nejaky dobe o neco pokusil. Nechci se chvalit, ale myslim, ze se mi konecne jednou neco povedlo  Cheesy

Jen se klidne pochval Martine, je to super!... Cheesy  Priste ale uz jen do centralniho threadu o schematech pro vsechny modely SE, pls... Dik...  Mrknutí

Aha, promin, chvili sem tu nebyl a uz sem mimo Cheesy
uložena

Nokia N73
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #160 v: 15. Srpen 2005, 08:46 »

Vi nekdo o nejakem tematu, ktere je zajimave s soucasne jsou dobre citelna pismena v napisech jak pri zavrenem i otvrenem telefonu?Prosel jsem toho hodne, ale mam pocit, ze tyto dva pozadavky se navzajem vylucuji
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #161 v: 15. Srpen 2005, 15:42 »

Vi nekdo o nejakem tematu, ktere je zajimave s soucasne jsou dobre citelna pismena v napisech jak pri zavrenem i otvrenem telefonu?Prosel jsem toho hodne, ale mam pocit, ze tyto dva pozadavky se navzajem vylucuji

Jakekoliv schema si muzes jemne doupravit k obrazu svemu, kazdemu samozrejme vyhovuje neco jineho
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
otas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #162 v: 15. Srpen 2005, 20:52 »

Jakekoliv schema si muzes jemne doupravit k obrazu svemu, kazdemu samozrejme vyhovuje neco jineho
Muzes me naÂťuknout,jak to provest? Zatim jsem se tim nezabyval, bral jsem, ze temata jsou hotova a v preferencich zadne moznosti na barvy pisma a pozadi nejsou.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #163 v: 15. Srpen 2005, 21:07 »

Muzes me naÂťuknout,jak to provest? Zatim jsem se tim nezabyval, bral jsem, ze temata jsou hotova a v preferencich zadne moznosti na barvy pisma a pozadi nejsou.

Musis na to pres soft, bud ThemesCreator (je ve free-downloadu na techto strankach) nebo lepsi ThemeEditor(je za prachy)... jinak tento thread by uz nemel dale pokracovat, vse o schematech by melo byt v nove vzniklem thredu... viz tento link:

preci to tu nebudu muset zamknout... dik...  Mrknutí
uložena
vladaman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #164 v: 19. Únor 2006, 21:51 »

Schanim schema t-mobile.Nevi nekdo kde ho sehnat?
uložena

Vladaman
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 9 10 [11] 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schemata pro PXX
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 14 dotazů.