SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 22:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uprava na foru
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Uprava na foru  (Zobrazeno 51470 x)
MartinVagner
Anonym
« v: 17. Květen 2006, 09:59 »

Jelikoz se nase forum pravidelne meni, rozhodli jsme se zalozit tento thread, ve kterem naleznete chronologicky seznam zmen, kterymi nase forum prochazi. Kazda nova zmena se zde objevi coby novy prispevek, po case se pak samostatny prispevek smaze a zmena se zaradi analogicky dle roku do prispevku, kam patri. Prvni prispevek je venovan zmenam v letech 2006 az 2008, dale uz to bude po roce.

17. kvetna 2006 - Vzhledem ke stoupajicimu SPAMU na nasem foru jsme trosku ztizili vkladani prispevku vsem neregistrovanym uzivatelum. Ti nyni musi vlozit zobrazeny kod do pripraveneho pole. Diky za pochopeni. Tento problem by se nemel tykat registrovanych uzivatelu.

10. litopadu 2007 - Na foru se objevily RSS ctecky u jednotlivych sekci, forum ceka vetsi cisteni, dlouhou dobu se toho moc nemenilo, pridaji se nove modely do stavajich sekci. Pokud by jste meli nejake namety ohledne zmen na foru, kontaktujte me na ICQ. O RSS ctecce jsem videl zalozene tema v tlachani, budeme radi, pokud nam tam budete psat sve zkusenosti s touto sluzbou, abychom mohli vyladit pripadne chybky.

16. prosince 2007 - Dneskem skoncila svou cinnost sekce K300i/J300i, tech par threadu z ni bylo presunuto mezi ostatni modely.
Dlouhodobe se budeme snazit udrzet v prehlednem stavu predevsim cca 5 hlavnich sekci a to smarty, cybershoty, walkmany, stylovky a vecka Jinak pres Vanoce ceka moderatory sekce Walkmanu docela dost prace, tato sekce jako jedina z novych ( abych se priznal neutsim proc) je rozdelena dle jednotlivych modelu a ne jako treba cybershoty, takze bude treba vytvorit sekce podle stavajici sablony a vsechny thready pri te prilezitosti presunout. No, no, prace na chvili to nebude

23. prosince 2007 - Dneska probehla na foru prvni cast vetsich zmen, s fore se poslednich moc mesicu prilis nehybalo a uz bylo poznat, ze bylo mene a mene prehledne, proto jsme se odhodlali ke zmenam, tady vybiram ty hlavni plus plan do budoucna: Zmeny uz provedene: Sekce o starsich telefonech se presunuli do sekce Ostatni modeli a budou zde tvorit pod sekce, tedy nedojde ke smichani temat o ruznych telefonech, forum je diky tomu mnohem kompaktnejsi, dlouhodoe bude aktivnich vzdy cca 6 hlavnich sekci, v soucasne dobe UIQ3 smarty, cybershoty, Walkmany, vecka, K750i a spol a stylovky (T250i, S500i, T650). Na to navazuje dalsi zmena, v techto sekcich nebude mit kazda skupina telefonu podsekce hry a aplikace, ale vse bude smerovano do jedne velke sekce Java, preci jen Java aplikace funguji na telefonech velmi podobne a vetsinou zalezi spis na piouzite platforme a rozliseni displeje nez na faktu, zda se jedna o Walkman nebo cybershot, cimz se vyhneme problemu, aby se na nekolika mistech resily vlastne stejne veci. Ve vyse uvedenych sekcich se pak objevi odkazy na sekci Java. Zrusena byla i sekce archiv, temata a uzivvatelich a srazech byla presunuta do sekce O tomto foru a o SEManii. Forum se drive delilo na tri casti, v prostredni casti ale byli veci, ktere spolu moc nesouviseli ( tedy schematka, mobilni tuning, java a pc), takze se tyto sekce premistili do kategorie jine. Jelikoz Java a schematka se v telefonech primo pouzivaji, mozna budou zarazeny mezi telefony. Vsechny tyto zmeny maji za cil predevsim sprehledeni fora tak, aby zde nebylo takove mnozstvi sekci jako doted a bylo jasne kde co hledat, jak se nam to povedlo ukaze az budoucnost. Pres Vanoce bychom radi: Upravily sekci Walkman phones, je dosti neekonomicke mit pro kazdy model sekci, problemy a dotazy jsou casto velmi podobne, nvoe bude sekce Walkmans vypadat stejne jako nyni sekce cybershot, tedy cca 8 podsekci. Dale procistit forum od neuzitecnych a zdvojenych temat, pridat do kazde sekce tema oznacene jako duelzite, kde budou odkazy na hlavni veci. Rozresit otazku kam s noymi telefony rady K, jako je K660i, ktere funguji na nove platforme ale nejedna se o cybershoty. No a na zaver take promyslet kam nove veckove telefony, ono preci jen z toho ze je telefon vecko neplyne, ze se chova jinak nez obyc telefon, rozdil je ve vzhledu a v konstrukci, ale problemy, chovani jsou stejne, tento problem osobne beru jako nejtezsi na vyreseni, rozdeleni je dulezite udelat tak, aby fungovalo s mirnymi korekcemi i v budoucnu. Tak jsem se jednou rozepsal, ani pres Vanoce si nedam pokoj, jeste ze uz mam uklizeno a zabalene darky

18.dubna 2008 - Dnes jsem vytvoril ( po delsim rozhodovani) skeci Navody, ve ktere by jste meli najit navody na nejzajimavejsi upravy tykajici se telefonu Sony Ericsson, ktere se na nasem foru objevily. bude to sekce tak rikajic pouze pro prohlizeni, diskutovat o nich se bude vzdy tam, kde byl navod publikovan puvodne. Sekce je udelana proto, aby byly ty nejzajimavejsi veci pohromade s snadno nalezitelne vetsine uzivatelu. Zaroven se behem dneska mirne pozmeni rozcestniky, do kazde podsekce pribyde univerzalni rozcestnik, ktery odkaze na to, kde je na SEManii bazar,m kde se resi Java aplikace, kde je mozne stahovat schemata pro prislusny model a podobne. Moderatori byli o tomto informovani, prosim o dodrzovani techto pravidel, jsou udelana pro vetsi prehlednost fora. Jelikoz se nam rozmohli temata o Mobilnim tunningu ve spouste sekci, od ted se budou resit opet jen v sekci mobilni tunning. v rozcestniku kazde podsekce na tuto sekci bude odkaz, pokud si nekdo rozcestnik neprecte a tema presto umisti nekam, kam proste nepatri, bude smazano. Hlavnim cilem vsech techto opatreni je zvysit prehlednost fora a zajistit tuto prehlednost i do budoucna, proto prosim moderatory o vyssi prisnost, ono se ta namaha casem vrati. To je ode me dnes vse  Preji vam pekny den ( vypada to, ze bude moc hezky)
« Poslední úprava: 31. Červenec 2010, 08:36 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 18. Duben 2009, 10:25 »

Rok 2009

22. ledna 2009 - Eas pokrocil a tak opet probihaji nebo budou probihat dalsi upravy na foru. Po dlouhe dobe jsme doela obmenili team moderatoru, preci jen ne kazdy ma stale cas se foru venovat a priority a zajmy lidi se behem let meni, dost drivejsich moderatoru uz navic nadobro opustilo Sony Ericsson, proto se je snazime nahraovat novymi tvaremi. Byvalym moderatorum dekuji za jejich praci, tem novym preji dostatek trpelivosti k nove cinnosti. Dale se take trochu zmenilo poradi sekci na foru, cilem je, aby aktualni veci byly co nejvice po ruce, takze nevylucuji dalsi zmeny. Neaktualni a starsi veci se naopak budou posouvat nize a casem seskupovat. Pravdepodobne dojde k redukci sekci u lowendu, kde v aktegoriich jako W302 nebo telefony rady radio prakticky nejsou prispevky (a zmena neni pravdepodobna, u techto telefonu neni moc o cem diskutovat). Vetsi ocista postihne take sekci UIQ3 z toho duvodu, ze jak vsichni vime, vyvoj tohoto operacniho systemu je nadobro ukoncen. Proto se sekce da do co nejlepsiho stavu. Na rozdeleni fora bude mit velky vliv take politika SE v oblasti chytrych telefonu, jiz brzy ridam sekci Android, uvidime take co nove pristroje s WM a pripadne Symbianem S60. Take titulni stranku chysta zmena, ale jedna se spise o detaily, jako zmenu roletkoveho menu, kdy budou neaktualni veci dostraneny a nahrazeny novymi, predevsim oblast tuningu platformy A200, flash menu a flash animace na standby jsou velmi oblibene, proto jim bude doprano vice prostoru. Mou snahou je take davat vice prilezitosti k psani clanku novym lidem, v poslednich dnech bylo podobnych clanku nekolik, rozhodne bych se nebranil dalsim. Jiste jste si take vsimli obcasnym problemu se SEManii a jeji dostupnosti, na stejnem serveru jako SEMania bezi i dalsi projekty, jeden z nich dokaz narazove vyuzivat prakticky vsechny prostredky a tim znemozni ostatnim webum normalni fungovani, neni to sce plne ono, na druhou stranu je to asi nejlepsi reseni, ktere v teto chvili mame.

16. unor 2009 - Vcera Sony Ericsson predstavil novy telefon a take jeden koncept, takze jsem po delsi dobe sahl k upravem na foru. Vznikla sekce, kde se o techto pristrojich bude moci diskutovat. Mnohem vice se zmeny dotkly stavajicich sekci, protoze to totiz vypada, ze se plnohodnotne platformy A300 hned tak nedockame, respktive tezko rict, jak bude vypadat, rozhodl jsem se modely s A200 a Wi-Fi (C905, G705, W705 a W995) zaradit do sekci v kategorii A200. Rozidly totiz prakticky neexistuji, na foru to usetri misto, bude mene prazdnych sekci. Soucasne s tim jsem v sekci Walkmanu na platforme A200 zrusil jejich podsekce, nemely valny smysl... Posledni zmena se dotkla nazvu sekci v kategorii A200. Jak si asi dost z vas vsimlo, pri kombinaci dlouheho nazvu topicu a dlouheho nazvu sekce se nam rozskocila cela titulna stranka, coz se mi moc nelibi  Nove budou tedy nazvy tohoto tvaru a k podobnym upravam casem sahnu i u starsich sekci. S prichodem telefonu se Symbianem S60 a Androidem se pak pravdepodobne dale zmeni struktura webu, ale jen mirne. Vyhledove bych to videl na 4 kategorie: Chytre telefony, hloupe telefony, veci k telefonum Sony Ericsson (pracovni nazev, zahrnuje soucasne sekce navody, schemata, java hry a aplikace, prislusenstvi) a ostatni.

18. duben 2009 - Po nejake dobe jsem se zase cinil na foru Smajlík tentokrat to takrikajic odnesly sekce C v kategorii A200 a sekce XPERIA. V obou pribyly nove podsekce, ktere by mely prispet k vetsi prehlednosti. V pripade rady C se castecne jedna o staronove reseni, protoze diskuze o C702 a C905 jiz kdysi oddeleny byly. Nyni jsem se k tomuto reseni vratil a soucasne oddelil take modely C902 a C510, pricemz kazdy Cybershot rady C na trhu ma nyni vlastni podsekci. Rozmaha se take sekce XPERIA, proto jsem v ni zavedl podsekce, aby se urychlilo hledani relevantnich informaci.

17. cervna 2009 - Po dvou mesicich opet upravy na foru, tentokrat ponekud zasadnejsiho a dlouhodobejsiho razu. Predevsim jsem vytvoril zcela novou kategorii venovanou telefonum na platforme Sagem. Tyto telefony jsou velmi specificke a protoze maji odlisne funkce, nez zbytek SE, budou mit i vlastni kategorii ve ktere bude upozorneno na vsechny nevyhody, ktere z nakupu takto osekanych telefonu plynou. Podle me uz tady sekce mela byt dele, vetsinu modelu uz jsem tam presunul, pokud jsem na nejaky  zapomel, urcite mi dejte vedet, jsem clovek omylny a zapominajici   Treba na W395 jsem si vzpomel jen nahodou, kdyz jsem videl vlastni recenzi... Dale vznikla kategorie A300, ale jeji budoucnost je nejista, protoze se objevuji informace, podle kterych i nove modely bezi na platforme A200 (a zacinam tomu verit, prostredi je s minimem zmen). Sekce S60 se uz definitivne vyvinula v sekci Satio, brzy take jiz pribude sekce venovana OS Android, ktery je otazkou casu. Forum nam opet trochu nabobtnalo, takze se pokusim o malou redukci, opet je v mode tvorba duplicitnich (a vice citnich   ) temat a to snizuje prehlednost a znesnadnuje hledani. A abych nezapomel, uvazuji o male sekci venovane telefonum Sony a telefonum Ericsson, preci jen je to soucast historie a jsou mezi nami taci, co k tomuto tematu maji co rict a maji co ukazat  na zaver uvazuji o tom, ze tyto zmeny nebudu psat jako nove prispevky, ale budu jen aktualizovat puvodni prispevek, kasm vzdy pridam datum zmeny a jejich seznam. jakekoliv nove navrhy na zmeny uvitam

11. cervence 2009 - Forum opet proslo mensimi upravami. Nove vznikla sekce zamerena na schematka pro komunikator XPERIA X1. Pri teto prilezitosti jsem od sebe oddelit schematka pro smartphony s UIQ2 a UIQ3, aby to nebylo v jedne sekci a kazdy mohl zamirit primo tam, kam chce. Vyrazne se take obmenila sestava moderatoru, ktera se vyrazne zuzila, jelikoz potreby fora nyni nejsou plne obrovske a mensi team lidi se navzajem mnohem jednoduseji domluvi. Moderatorske pravomoci jsem jiz take odebral lidem, kteri na foru delsi dobu nepusobi, ale jedna se jednoznacne o legendarni uzivatele, ktere v teamu kdykoliv rad uvitam zpet, pokus se rozhodnou svuj zivot opet spojit se znackou Sony Ericsson. Širsi spektrum moderatoru zustalo zachovano v sekci venovane XPERII, jedna se preci jen o komplikovanejsi pristroj, takze je treba na nej vyclenit vice lidi. Do budoucna se team modu samozrejme bude dal prizpusobovat potrebam fora.

3. srpna 2009 - Forum se nam pomalu, ale jiste rozrusta a pomalu bude treba jej pripravit na nove modely, ktere k nam dorazi v listopadu. Protoze bych rad mel na foru poradek, bude treba ponekud pritvrdit a byt duslednejsi, coz plati predevsim pro team moderatoru. V posledni dobe si z fora nekteri udelali holubnik, takze je na case si pripomenout, proc zde forum je a co nas vlastne spojuje. Nove budeme mnohem dusledneji postihovat porusovani pravidel, az do soucasne doby jsme byli velmi benevolentni. Stejne tak ceka forum velmi velka rekonstrukce, postupne se zde objevila spousta malo dulezitych respektive nedulezitych temat, ta budeme postupne mazat. Sam se budu snazit jit prikladem a kazdy den na foru neco udelat. Pravdepodobne take dojde ke korekci pravidel tak, aby moderatorum poskytovali vetsi pravomoci. Az do soucasne doby bylo vedene fora velmi benevolentni, mnoho lidi toho ale zacalo zneuzivat, cimz praci s forem stezuji ostatnem uzivatelum a to je samozrejme spatne. V nejblizsi dobe se tedy tyto zmeny zacnou realizovat a verim, ze do prichodu novych telefonu bude cela rekonstrukce hotova.

28. zari 2009 - Dnes jsme se dockali uvedeni dvou novych sekci. Jednu najdete v kategorii venovane telefonu Cybershot a venuje se dvojici novinek C901 a C903. Druha (pro vetsinu z vas vyrazne ocekavanejsi) se tyka otevreni sekce zamerene na telefony s operacnim systemem Google Android. Oficialne sice zadny zatim predstaveny nebyl, jeho vyvoj je ale potvrzeny a pristroje se zelenym logem ve znaku a operacnim systemem Google Android jiz existuji alespon coby prototypy. Predstaveni je tak jen otazkou casu. Dale se budeme snazit pokracovat v cisteni fora, ale vzhledem k mnozstvi prispevku pravdepodobne neni cesta, jak forum udelat dokonale prehledne. Beru to ale jako vyzvu pro sebe a team moderatoru kolem sebe, aby forum zustalo takove, jake je i po nastupu mnoha novych modelu, ktere se chystaji na trh a se kterymi se nepochybne vyroji tisice novych temat na nasem foru. Pekny statni svatek (respektive hlavne ten den volna) vsem navstevnikum

28. rijna 2009 - Trochu jsem vyuzil den volna a konecne vytvoril sekci zamerenou na schemata pro novy kontroverzni Sony Ericsson - model Aino. Vyrazne jsem se zameril take na problem se spamboty na foru, do seznamu blokovanych IP adres jsem pridal spoustu polozek a mam pocit, ze podil techto temat vyrazne klesl. Promazal jsem take nekolik set techto spam useru, statistiky fora jsou nyni mnohem citelnejsi. Dale bych chtel pokracovat v blokovani problemovych IP adres, mazat spamy uz me skutecne prestalo bavit (respektive me nikdy bavit nezacalo). Forum jako celek nyni ale funguje dobre a pomalu se zacina zase vice prosazovat, pribyva vice prispevku, coz je nepochybne vysledek predstaveni a uvedeni na trh mnoha novych modelu, Sony Ericsson chyta svezi vitr, tak snad mu to vydrzi. Uzijte si den volna a uvazte, jestli nenavstivite sraz SEManie, ktery se kona 20. listopadu v Brne v restauraci Na Rychte.

5. prosince 2009 - Opet jsem trochu zapracoval na spambotech, respektive jejich blokovani, nove se snazim zakazovat nejen IP adresy, ale take registracni maily (typicky [email protected]), teoreticky bych mohl odstavit vetsinu spambotu pouzitim filtru tezkeho kalibru (typicky dovolit registraci pouze na CZ a SK mailove domeny, to by ale nemelo ohlas u lidi, kteri primarne pouzivaji gmail...). S tim souvisi take fakt, ze jsem smazal priblizne 2000 techto registrovanych uzivatelu, minimalne proto, ze bych chtel, aby statistiky fora o necem vypovidali... Jelikoz jsem dnes docela v razi, pridal jsem take obecny zakaz registraci na mail cokoliv zavinac cokoliv .ru  Pro zajimavost jsem si vyjel z adminu seznam lidi, ktera tuto domenu meli - cca 4500 uzivatelskych uctu. A protoze jsem v razi (uz se opakuji), sedl jsem na to a po par minutach uz neexistuje ani jeden... Pokud nekdo z techto ctyr a pul tisice regnutych uzivatelu mel cestne umysly, omlouvam se mu a priste pro registraci doporucuji jinou domenu  Mnozstvi spamu by se nyni melo vyrazne snizit, troufam si tvrdit, ze se mi brzy podari jej obecne snizit na minimum, klidne i za cenu nutnych registraci pro autory prispevku.

19. prosince 2009 - Dlouho ocekavana (a moderatory vyprosovana) zmena dnes dorazila i na SEManii. Rozhodli jsme se totiz omezit prava neregistrovanych uzivatelu, tito nove nemaji pravo zakladat temata ani odpovidat v diskuzich. Na ceskem internetu jsme v tomto byli celkem exoticti, jelikoz prakticky vsechny IT weby jiz davni nutnou registraci zavedli. Jelikoz uz forum je dostatecne rozsirene (s cimz souvisi komplikace s neregistrovanymi uzivateli), rozhodli jsme se tedy po dlouhe dobe k tomuto kroku, o kterem budu informovat take v samostatnem clanku. Neregistrovani uzivatele samozrejme dal mohou forum navstevovat a vyhledavat v nem, pokud ale budou sami chtit dat ruku k dilu pripadne vznest nejaky dotaz, budou se muset zaregistrovat. Registrace je jednoducha (ale brzy pridame nejake overeni proti spambotu) a kdo chce byt aktivni a ziskavat informace, rad se zaregistruje. Uvidime, jak se nam to osvedci, podle toho s tim budeme dal pracovat.

20. prosinec 2009 - Upravy samozrejme dale pokracuji, dnes vznikly nove podsekce v sekci navody. Pomalu ale jiste (s pribyvajicim poctem navodu) se uz ztracela prehlednost, pro kterou cela sekce vznikla. Vzhledem ke specifiku telefonu s otevrenym operacnim systemem jsem se rozhodl tyto navody oddelit zvlasÂť. Pomalu ale jiste take pracuji na dalsim omezeni spambotu na nasem foru, ale je to boj s vetrnymi mlyny, dokud ale nebude hotova nova verze registracniho formulare, tak nemam na vyber. V cem zatim nemam jasno je zacleneni novych modelu rady Green Heart, ktere se nyni objevily. ÂŽe patri do kategorie A200 je jasne, ale kam presne s nimi? Pridat k dalsim novinkam? Nebo vytvorit sekci Green Heart? Nebo pristroje s autofocusem dat k Cybershotum? Nebo rozdelit Cybershoty na dve casti, podle toho zda jsou nebo nejsou zelene a maji v nazvu C? A co pak s modelem C901? Green heart to je, dle oznaceni to je ale i klasicky Cybershot... Uvitam vase podnety (i kdyz nakonec to stejne asi budu muset rozhodnout a vymyslet sam).

24. prosince 2009 - Dnes jsem se jeste trochu vrhnul na procisteni fora, dlouhodobe to beru za sve poslani udrzet jej prehledne. Tim vice mi vadi kdyz vidim, jak se nam zde mnozi registrace spambotu, vyrazne totiz zkresluji statistiky fora a take nasi navstevnost. Ne ze by bylo potreba mit to presne, ale rad bych, aby tyto udaje mely nejakou vypovidajici hodnotu. Mnoho uzivatelu se sice nekdy zalogovalo, ale nikdy se uz neprihlasili... Dnes jsem na to sedl a odmazal nakonec necelych 10 000 uzivatelu, tedy temer tretinu soucasneho poctu registrovanych. Toto cislo je obrovske, primo spamboty z nej tvori priblizne polovinu a to je take obrovska hodnota. Ale bude lepe, zkvalitneni fora je jednou z priorit vedeni webu na pristi rok.
« Poslední úprava: 31. Červenec 2010, 08:36 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #2 v: 27. Březen 2010, 09:11 »

Rok 2010

27. brezna 2010 - Na SEManii se chysta dalsi jemna evoluce, tentokrat se ale nebude jednat o nejake zasadni zmeny, spise dojde k aktualizaci nejdulezitejsich clanku, odkazu, navodu a dalsiho. Predevsim se doplni seznamy fotogalerii, recenzi, obrazku z katalogu Mobilmanie, dost mozna take v jednotlivych sekcich na foru najdete rozcestnik s clanky, ktere se k danym telefonu vztahuji (coz by mohlo dale usnadnit orientaci v nasem foru). Neni toho malo, ale do prazdnin bych rad vse mel hotove a troufam si tvrdit, ze po teto aktualizaci se nejakou dobu opet obejdeme bez vetsich zasahu do koncepce webu.

1. kvetna 2010 -  necelem mesici zde mame opet jednu novinku, kterou uz jste si doufam stacili vsimnout, a tou je vyrazny ubytek spamu na nasem foru. Bohuzel se mi toho nepodarilo dosahnout upravou kodu nebo registracniho formulare (to mozna v budoucnu podle casovych moznosti naseho administratora), ale zakazem novych registraci u uzivatelu s emailovou adresou s priponou .com Tato je a byla pouzivana odhadem tak 95 procenty spambotu a ackoliv pro lidi, kteri pouzivaji gmail to pri nove registraci bude komplikace, nam tady na foru to pomuze. Navic zakazy jsou nyni mnohem efektivnejsi, protoze kombinuji omezeni pomoci emailu i IP adresy. Zaznamenali jste tento ubytek spamu nebo si jej jen ja namlouvam? Rad uslysim vas nazor

31. kvetna 2010 - Uplynul mesic od zavedeni z me strany trochu drastictejsich opatreni proti spamu a tak muzeme zhodnotit, jak se tyto osvedcily. Zaimtco drive se nam na SEManii registrovalo cca 1000 ctenaru mesicne, z cehoz ale byl spam priblizne 75 procent, nyni jsme se dostali na tretinu toho poctu, pricemz spam tvori vyrazne mensi cast nez dosud.Ackoliv jsou tedy opatreni docela drasticka, myslim ze funguji - spamu zde vyrazne ubylo (anebo ostatni moderatori stoprocentne funguji a vse mazou drive, nez se k tomu dostanu ja ).

5. cervna 2010 - Na nasem foru dnes pribyla specializovana sekce venujici se telefonum Elm a Hazel. Puvodne tyto modely byly soucasti diskuze okolo predchozich modelu, jako je Yari nebo Naite, na druhou stranu jsou zase o kousek dal a to jak napriklad ochranou CID, ktera je zatim neprolomena a neumoznuje tunning, tak i moznostmi uvodni obrazovky. Jelikoz Elm i Hazel jsou prakticky totozne telefony, toto reseni se vylozene nabizelo a pocinaje dneskem tedy maji svou vlastni sekci.

4. cervence 2010 - Dnes pribyly nove sekce venovane operacnimu systemu Android. Jelikoz telefonu s nim bude stale vice a pro Sony Ericsson asi budou tyto komunikatory prioritou, budeme se jim i my venovat o neco vice. Soucasne s tim vysel navod na root X10 - pokud jste majiteli nevahejte, stoji to za to

15. cervence 2010 - Vzhledem k udalostem poslednich dni jsem opet mirne inovoval pravidla fora, ze kterych se nyni stala pravidla pro cely web. Pribylo pravidlo cislo 17, ktere jasne definuje, kdy muze redakce pristoupit k odstraneni komentaru u publikovanych clanku. Pokud komentar nijak nesouvisi s tematem daneho clanku, bude od nynejska smazan. Od vymeny nazoru je zde predevsim forum a take soukrome moznosti komunikace.

7. srpna 2010 - Dnes byly na foru zruseny tzv. hodnosti podle poctu prispevku. Od nynejska budou odliseni pouze moderatori (pripadne administratori ). Je to z toho duvodu, ze hodnosti byly vetsinou spise zdrojem usklebku a nemely vetsi opodstatneni. Dale pujde videt pocet prispevku, jen uz nekteri (predevsim novi) jedinci nebudou vyuzivat hodnosti jako terce pro posmech
« Poslední úprava: 27. Listopad 2010, 09:03 od Jozef Cmar » uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #3 v: 27. Listopad 2010, 09:09 »

Dnes a v predchozich dnech doslo k vyraznym upravam na foru. Jednak se zmenil registracni formular, takze je forum mnohem lepe chraneno proti spamu a spambotum (toto uz je na foru citelne poznat). Dale jsem dnes kompletne inovoval kategorie a diskuze. Vzhledem k rozmchu smartphonu a chytrych telefonu nema dale smysl je syslit do jedne kategorie, ale kazdy operacni system ziska samostatnou kategorii. Nove reseni je prehlednejsi a pohodlnejsi. Navic stale plati, ze ktere kategorie vas nezajimaji, ty si muzete skryt a nechat si prehledne jen to, co vas zajima. Doufam, ze se vam bude libit. Navic vznikla sekce zamerena na Windows Phone 7. Zatim zde sice zadnya telefon nemame, ale je to otazkou par mesicu, takze jsem web pripravil uz nyni Smajlík
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 27. Listopad 2010, 14:27 »

nechci rejpat ale v Symbian UIQ2/UIQ3 je 2x obecne
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2010, 09:26 »

A ako vidim upravil sa i rank uzivatelov, vratis to naspat.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
321654
Anonym
« Odpověď #6 v: 17. Prosinec 2010, 16:04 »

rank je upravenej uz asi 4 mesice Cheesy
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Prosinec 2010, 17:42 »

Kdyz jste na hlavni strance a chcete prejit na forum, tak tam chybi zalozka pro Google Android. A to myslim ze tam kdysi byvala.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 21. Prosinec 2010, 22:37 »

nedalo by sa to troska poprehadzovat? OS, OS, OS, OS, A200, OS, A100, ...symbian UIQ by sa mohol vymenit s A200, nech su OS pokope a ostatne tiez Mrknutí
uložena

v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 22. Prosinec 2010, 09:34 »

ÂŽeby seskupovani podle zivych a mrtvych?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Joza
Anonym
« Odpověď #10 v: 22. Prosinec 2010, 11:36 »

Presne tak... Snazim se nahoru davat to zive, zatimco to mrtve pomalu odchazi (ono obecne odchazi cely Sony Ericsson, ale tak neco musi byt prvni... Smajlík)
uložena
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Prosinec 2010, 21:05 »

s tym odchadzanim suhlasim, aj funkcne to pekne s*ru cim dalej, tym viac. sa opicia po konkurencii.
ale tak A200 ma aj novsie modely oproti fonom so Symbianom a WM, ktore su vyssie, takze aj tak mi ta logika pride taka ..........
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 02. Leden 2011, 13:30 »

Do noveho roku jsem se rozhodl opet trosku prekopat soucasne sekce a pripravit se tak lepe na nove telefony. Soucasne s tim take zmenit rozlozeni jednotlivych OS. Windows Mobile jsou jiz minulosti, stejne tak Symbian ma to nejlepsi za sebou. Easem tedy budou postupne klesat smerem dolu forem. Presunuti se dockaly take schemata - diky SE temer umrela a nemaji v soucasne podobe budoucnost, Themes Creator je navic mrtvy.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #13 v: 02. Leden 2011, 13:35 »

zajimavy ze SE nema ani jeden model s WP7 ale je nad symbianem Cheesy
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 02. Leden 2011, 14:13 »

No rozhodne je WP7 perspektivnejsi nez Symbian, tak proto Smajlík Jinak tech zmen bude vice, spousta veci je mene a mene aktualnich, takze prim budou hrat navody, A200 a Android. Do budoucna snad i ty WP7
« Poslední úprava: 02. Leden 2011, 14:18 od Jozef Cmar » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Uprava na foru
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 15 dotazů.