SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Duben 2025, 22:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: neco na icq
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: neco na icq  (Zobrazeno 24322 x)
fantomas999
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 23. Červen 2006, 12:29 »

Jeste k IM+, jak se v nem prijimaji a odesilaji soubory? Od ktery verze to umi? Mozna mam starsi verzi,protoze tu funkci v menu nemuzu najit. Mam 3.54.
« Poslední úprava: 23. Červen 2006, 12:36 od fantomas999 » uložena

TomTomason
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 27. Červen 2006, 22:47 »

Mam im+ 3.54 ale ze by mel nekdy im+ umet posilani souboru tak o tom pochybuji to by jsi po nem moch zrovna chtit pouzivani videohovoru.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #32 v: 27. Červen 2006, 22:49 »

verichat to umel..i kdyz jak kdy Smajlík
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #33 v: 27. Červen 2006, 22:51 »

Mam im+ 3.54 ale ze by mel nekdy im+ umet posilani souboru tak o tom pochybuji to by jsi po nem moch zrovna chtit pouzivani videohovoru.
kdyby sis to tady ohledne IM+ poradne precet, tak by ses docetl, ze to jde
uložena
fantomas999
Uzivatel
Telefon: SE P910i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 28. Červen 2006, 14:39 »

verichat to umel..i kdyz jak kdy Smajlík
Vim ze VeriChat to umi, i kdyz trochu podivne, nekdy soubor prijme, nekdy ne, a nebyt spatne prace s diakritikou, byl bych ho pouzival. Takhle jedu pres IM+ 3.54 (hlavne kvuli diakritice), ale to posilani souboru ne a ne najit  Cry
uložena

Petr18
Anonym
« Odpověď #35 v: 12. Září 2006, 13:56 »

Zdravim! Chtel jsem se zeptal,kde muzu stahnout toho jimma,aby mi slapal v pecku!Dik!
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #36 v: 12. Září 2006, 14:09 »

Ahoj, doporucil bych Ti napsat si to do mistniho vyhledavace. Jsou tu na nej odkazy a slapat v Pcku Ti bude.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #37 v: 12. Září 2006, 17:02 »

nabo to zkus napsat vyhledavace google.com, taky sikovna vec Shocked)
uložena
Petr18
Anonym
« Odpověď #38 v: 12. Září 2006, 18:37 »

Ahoj, doporucil bych Ti napsat si to do mistniho vyhledavace. Jsou tu na nej odkazy a slapat v Pcku Ti bude.
Zdravim! Jo to mi pises vzdycky a stejne mi to co si vyhleda a ja nevim co s tim!Ja jsem slabej na pc ja bych potreboval zrovna odkaz na kterej bych klikl a zacalo by se to stahovat! Undecided
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #39 v: 12. Září 2006, 19:06 »

Zdravim! Jo to mi pises vzdycky a stejne mi to co si vyhleda a ja nevim co s tim!Ja jsem slabej na pc ja bych potreboval zrovna odkaz na kterej bych klikl a zacalo by se to stahovat! Undecided
no dobre, tak treba TADY  Mrknutí
uložena
Petr18
Anonym
« Odpověď #40 v: 12. Září 2006, 19:40 »

no dobre, tak treba TADY  Mrknutí
Dekuji ses machr
uložena
Petr18
Anonym
« Odpověď #41 v: 12. Září 2006, 20:03 »

Hmm tak mi to asi nepujde! Jsem na to cucel,ze je tam anglictina,tak jsem to nakonec prehodil na cestinu,ale kdyz to chci pripojit,tak se mi napise,ze nemam odezvu od serveru! Undecided
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #42 v: 12. Září 2006, 20:15 »

Ja teda nejsem machr, ale mas dobre nastaveny internetovy ucet ?
uložena
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #43 v: 13. Září 2006, 11:58 »

Hmm tak mi to asi nepujde! Jsem na to cucel,ze je tam anglictina,tak jsem to nakonec prehodil na cestinu,ale kdyz to chci pripojit,tak se mi napise,ze nemam odezvu od serveru! Undecided

Zajdi do nejblizsi slusne prodejny mobilu, pozadej o instalaci Jimma a nastaveni jedotlivych internetovych profilu, a zaplaÂť za to.
Je to lepsi a jednodussi nez se v tom takhle placat.
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
peterss
Anonym
« Odpověď #44 v: 13. Září 2006, 13:22 »

2 Petr18-a proc ne IM+ ? Pouzivam ho od te doby co spoplatnili agile a naprosta spokojenost.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: neco na icq
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.