SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poruchovost joystiku u W800i
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poruchovost joystiku u W800i  (Zobrazeno 13498 x)
Dave.6
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Květen 2006, 10:46 »

Ahoj vsem. Jsem tu novej  Mrknutí Ale za chvilku tu budu snad patrit... Pristi tyden si chci koupit W800i ale docela me odradila jedna diskuze na netu ze ma docela poruchovej joystik. Co je na tom pravdy? Myslite ze ma cenu do ni jit? Nebo pockat bud na w810i (bez joy) a nebo do konce na k800i ale ta bude urcite mrte draha a me se zase nechce cekat dalsich x mesicu na novej mobil... Moc dik za pomoc a  za rady...
uložena
Flekr
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Květen 2006, 10:59 »

Rozhodnout se musis sam, ja mam K750i necelej rok a joy mi za tu dobu prestal asi 2x fungovat. Ted je to lepsi, ale obcas se musi vzit vysavac a kolem joye to trochu vysat. Ty joysticky se jim opravdu nepovedly, ale da se to prezit.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K750i + MS Duo 1GB + Redukce na 3,5 mm jack + Sluchatka Sony
mars
Anonym
« Odpověď #2 v: 06. Květen 2006, 11:03 »

osobne jsem vlatnil T610, T630, K700 a K750 a u zadneho jsem problem nemel. Je pravda, ze to obcas nekdo u nas v praci reklamuje, ale nevybocuje to nijak z jinych beznych zavad na telefonech.  Mrknutí Je pravda, ze bude i zalezet na tom, jak se bude s W800 zachazet, prach tomu vadi samozrejme vic nez bezne klavesnici. Je hruzne v jakem stavu obcas lide mobilku prinesou, to se potom neni co divit.  Grin Grin Grin
uložena
RomanP
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Květen 2006, 12:08 »

Tomas :  to me vzdycky dostane. Nekdo, kdo mel za rok dve poruchy napise, ze se to da v pohode vydrzet  Roll Eyes

Mars :  Ja bych to nesvaloval na lidi, myslim, ze mobil by mel vydrzet i noseni v kapse u kalhot a jeho konstrukce by mela byt takova, ze se do nej dostane mimimum               prachu. Vim, ze za ty prachy asi nejde udelat vodotesnej narazuvzdornej superpristroj, ale kapsa je podle me bezne pouzivani. To je podle me trochu lemplovina v konstrukci.
uložena
Dave.6
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 06. Květen 2006, 12:16 »

no jde o to ze ja mam uz skoro dva roky Siemens M65 a s ni nebyl ani jeden problem za celou tu dobu co ho mam... Jinak chi na leto novej mobila SE w800i me zaujal tim ze ma v sobe MP3 prehravac i radio i relativne dobrej fotak a to vse v jednom takze kdyz nekam vybehnu tak sebou nebudu must tahat 3 zarizeni... Ale ten joy me fakt mrte odrazuje.... Mozna si priplatim a pujdu do W810i kde zadnej takovej problem mit nebudu Smajlík
uložena
verkak
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: C702,P1i,W810i,K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 06. Květen 2006, 12:39 »

Mam k750i a poruchovost joistiku zadna. Jen ten prach pod krytem :-( Mela jsem dva roky t68i a muzu rici, ze byl kryt na nem daleko pevnejsi. Myslim , ze kdyz uz si clovek koupi telefon bez moznosti vymennych krytu, tak by to na nem melo byt znat.  Undecided
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #6 v: 06. Květen 2006, 16:19 »

Tomas :  to me vzdycky dostane. Nekdo, kdo mel za rok dve poruchy napise, ze se to da v pohode vydrzet  Roll Eyes

Mars :  Ja bych to nesvaloval na lidi, myslim, ze mobil by mel vydrzet i noseni v kapse u kalhot a jeho konstrukce by mela byt takova, ze se do nej dostane mimimum               prachu. Vim, ze za ty prachy asi nejde udelat vodotesnej narazuvzdornej superpristroj, ale kapsa je podle me bezne pouzivani. To je podle me trochu lemplovina v konstrukci.
to je samozrejme jasne, nemluvim o beznem noseni, mobil osobne take mam jen po kapsach bez pouzdra (a bez problemu), ale o mobilech plnych pilin a smeti (a kdyz nekdo tvrdi, ze jej nosi jen v kapse, to bych potom tu kapsu chtel teda videt, ble), nebo mobilky evidentne mnohokrat spadnute na zem a podobne. Presne tak vypadaji nekdy telefony, ktere se reklamuji.  Angry
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Květen 2006, 20:02 »

Ahoj vsem. Jsem tu novej  Mrknutí Ale za chvilku tu budu snad patrit... Pristi tyden si chci koupit W800i ale docela me odradila jedna diskuze na netu ze ma docela poruchovej joystik. Co je na tom pravdy? Myslite ze ma cenu do ni jit? Nebo pockat bud na w810i (bez joy) a nebo do konce na k800i ale ta bude urcite mrte draha a me se zase nechce cekat dalsich x mesicu na novej mobil... Moc dik za pomoc a  za rady...
Muj nazor je, ze W800i ma kvalitnejsi joystick nez K750i, na tech s nimi jsou problemy docela casto, ale u W800i pohoda. Ja sam ji mel 2 mesice a za tu dobu byl porad tak jak na zacatku, takze bez do nej....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 06. Květen 2006, 20:05 »

Hm, divny, kdyz jsou identicke, jen cepicky se lisi.

Ja osobne si nemuzu joy na K750 vynachvalit!
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Květen 2006, 20:08 »

Hm, divny, kdyz jsou identicke, jen cepicky se lisi.

Ja osobne si nemuzu joy na K750 vynachvalit!
Je pravda, ze segra ma K750i nejak 8 mesicu a je uplne v poho, ale mam uz ctyri kamose co maj na K750i joysticku uplne v haji, bude to chtit asi reklamacku.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Kabuto
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 06. Květen 2006, 20:50 »

Ja mam K750 takze nevim jestli je to ten samej joystick jako na W800, ale kazdopadne k nemu reknu toto: joystick se mi ve sve podstate zda dobry ba ze zacatku se mi zdal uplne vyborny a nemohl jsem si ho vynachvalit, ale ted se mi obcas zasekava a to tim zpusobem, ze nekdy (netvrdim, ze porad) musim napr. vicekrat zmacknout, nez mi zareaguje. Mel jsem i T610 a tam ten problem byl podle me stejnej. Tahlecta vec me jen u tak skveleho telefonu mrzi a tak az si budu kupovat priste telefon, tak ho chci zasadne bez joysticku, aby se mi tohlecto uz nestavalo.
PS: Uz jednou jsem K750 mel chuÂť rozmlatit o silnici, kdyz jsem hral Lemmings, joystick se mi nezmackl a ja jsem tak prisel o hru, kterou jsem dlouho hral a chtel dohrat.  Mrknutí
uložena

Sony - CMD J6
Sonyericsson - T610
Sonyericsson - K750i R1N035 + Sandisc 1 GB + MobilMate MS "4v1" + HPM-70
Masak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 06. Květen 2006, 21:07 »

Ja mam sice K700i ale neznam cloveka kterej by mel u K700i funkncni joystick,u tehle mobilu se tak po pul roce znici kazdymu.
uložena

Nokia 5110 - Nokia 6210 - Nokia 6310i - SonyEricsson K700i - Sony Ericsson W810i
MIKE-BIKER
Uzivatel
Telefon: iPhone 5 64GB White

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 06. Květen 2006, 21:09 »

Mam Wcko, staram se o nej a joy mi asi 2x jen mirne "zablbnul". Chce to obcas vysat a bude klid.  Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
peterss
Anonym
« Odpověď #13 v: 06. Květen 2006, 21:13 »

Ja mam sice K700i ale neznam cloveka kterej by mel u K700i funkncni joystick,u tehle mobilu se tak po pul roce znici kazdymu.
tak to bych te mel asi seznamit s kolegou z prace  Mrknutí
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 06. Květen 2006, 21:18 »

Jestli me na tom joyi neco stve, tak ze je devitismerny. Prakticke vyuziti veskere zadne a nekdy, kdyz mam prst v spatnem uhlu, trochu zazmatkuje...
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poruchovost joystiku u W800i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 18 dotazů.