SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
24. Březen 2025, 03:05
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
|
Walkmans 176 x 220
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W550i par chyb
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: W550i par chyb (Zobrazeno 26621 x)
Voboda
Anonym
W550i par chyb
«
v:
27. Březen 2006, 12:59 »
Mam 4 dny koupeny W550i a zjistil jsem nekolik neduhu. Pri aplikaci default schematu (ve spodni casti displaye, radek s Hovory a s Menu) se mi po case zacne pri projizdeni ruznych nabidek telefonu tak jaksi problikavat (zpocaku to nedela). Dalsi vec, pri pouziti bocniho spousteciho ci zastavovaciho tlacitka, se mi sice dana aplikace spusti, ale telefon vzdy zamrzne, je nutne vytahnout baterku. Dalsi veci je psani sms, v T9 zkracuje, nekdy ovsem i pri nepouzivani T9. Mam vypnutou diakritiku. A posedni vec, kdyz jsem si zjistil, jakou mam aktualni verzi software (R4AB048), a po porovnani s udaji na netu (mobilmania), zkusil jsem update pres SEUS II (i pres GPRS) a napsalo mi to, ze mam posledni verzi software. Jen by me zajimalo, zda ma (mel) nekdo podobne problemy (popr. jak je resit), zda soft. ktery mam je opravdu ten posledni a i pripadne jine rady velice privitam. Dekuji za pripadne veskere odpovedi.
uložena
ZIMINIX
Uzivatel
Pohlaví:
Re: W550i par chyb
«
Odpověď #1 v:
27. Březen 2006, 14:18 »
Takze ja se taky pridam, T9 ani diakritiku nepouzivam, takze s tim snad problem nemam. Stejnou zkusenost mam s tim updatem. Tady na foru mi rekli, ze pro telefony od operatoru je firmware vydavam pozdeji. A protoze ja mam mobil od Vodafonu, tak na nej fw proste jeste neni. Jestli ho mas taky od operatora, tak uz aspon vis cim to je. A pres GPRS, jak ty rikas bych fw nikdy nestahoval. protoze utratis strasnejch penez a nebyva tam aktualni verze fw. Nejaktualnejsi byva v servisech nebo v SEUSu dvojce.
uložena
Sony Ericsson T100 -> Sony Ericsson W550i -> Sony Ericsson K750i, flashnuto na W800i -> HP iPAQ 514
T-Mobile, Twist Standard -> Vodafone, Na jistotu -> Vodafone, Nabito 100
SBDer
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W850i
Re: W550i par chyb To tedy brzy...
«
Odpověď #2 v:
27. Březen 2006, 14:47 »
Tak
Zhruba pred hodinou jsem volal do Vodafone a tenhle telefon jsem si objednal. A ted jsem si precetl tyhle zkusenosti, no kdybych to byval vedel, to bych si radeji priplatil za K750i!
( Doufam, ze bude brzy novy fw... Nebo uz snad existuje nejaka moznost, jak tyhle problemy (zvlaste spatnou T9) vyresit pres technickou podporu?
SBDer
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i + J6 -> W550i (brzy...) + J6
uložena
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i
+ J6 -> HTC Touch Diamond
rebelmajkl
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
27. Březen 2006, 16:54 »
Opravdu soft,ktery mas je posledni-R4AB048 !!!!
Ja jsem ho dostal na vanoce a po stahnuti SEUSU2 jsem ho upgradoval na ten co mas ty !!!
To problikavani v default schematu NEMAM,ale vyzkousej kompletni obnoveni mobilu,mozna to pomuze. Ja jsem po nahrani noveho softu mnel jem anglicky jazyk,ale po komplet obnoveni mam i CZ. Od vanoc jsem nezaznamenal zadnou zavadu ani restart.Vse funguje jak ma. S pozdravem Majkl-Ostrava30
jestli budes chtit s necim poradit tak mi napis.Rad pomuzu.
uložena
SBDer
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE W850i
«
Odpověď #4 v:
27. Březen 2006, 18:57 »
Uživatel: rebelmajkl 27. Březen 2006, 16:54
Opravdu soft,ktery mas je posledni-R4AB048 !!!!
Ja jsem ho dostal na vanoce a po stahnuti SEUSU2 jsem ho upgradoval na ten co mas ty !!!Â
To problikavani v default schematu NEMAM,ale vyzkousej kompletni obnoveni mobilu,mozna to pomuze. Ja jsem po nahrani noveho softu mnel jem anglicky jazyk,ale po komplet obnoveni mam i CZ. Od vanoc jsem nezaznamenal zadnou zavadu ani restart.Vse funguje jak ma. S pozdravem Majkl-Ostrava30Â
jestli budes chtit s necim poradit tak mi napis.Rad pomuzu.
Nemas zadnou zavadu? Znamena to tedy, ze i T9 Ti bezi bez problemu?
Moc diky za odpoved!
SBDer
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i + J6 -> W550i (brzy...) + J6
uložena
Sony CMD-J5 -> J6 -> SE K700i -> W550i -> W850i
+ J6 -> HTC Touch Diamond
spacir26
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
27. Březen 2006, 20:20 »
To problikavani v default mam taky, ten telefon mam od stredy, jinak jsem nanic neprisel. Mel jsem jen problem jak rozjet kabel a synchronizaci, no ale ted uz to bezi...
uložena
Voboda
Anonym
«
Odpověď #6 v:
28. Březen 2006, 05:26 »
Diky moc za komentare! S tim softem jste me prekvapili (ze je nenovejsi), ale uklidnili :-) jeste jsem prisel na jednu vadicku a to, ze pri prijmu dorucenky mi naskoci cas doruceni +2 hodiny (popr. jednu) hodinu. Vse mam nastaveno v poradku, GSM+1 a casna mobilu. Nemama tuseni, cim to muze byt.
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #7 v:
28. Březen 2006, 07:30 »
Kdyz jsem zkousel W550 tak u SMS nerozhodovalo jestli pises T9 nebo ne, ale jestli mas zapnutou diakritiku v editoru SMS nebo ne (v editoru - dalsi - diakritika ano/ne). To urci, v jakem formatu SMS posle, tzn jestli 70 nebo 160 znaku. Je to rozdil oproti predchozim modelum, kde bylo pouze rozhodujici, jestli v dane SMS si diakritiku pouzil nebo ne, jestli je to vada nebo vlastnost W550, nevim.
uložena
Voboda
Anonym
«
Odpověď #8 v:
28. Březen 2006, 10:53 »
Tak to problikavani spodniho radku zatm nedela. Mel jsem snizen jas na 90 % a po navratu se to zatim umoudrilo. Co mi ovsem pretrvava je spatny cas na vypisech.
uložena
Voboda
Anonym
«
Odpověď #9 v:
28. Březen 2006, 12:48 »
Po kazdem pouziti fotoaparatu zacne radek problikavat. Do puvodniho stavu to vrati pouze restart :-( Fuguje je vam bez problemu bocni sposteci - vypinaci tlacitko? Mne se pokazde, kdyz ho zmacknu pro prehravani, telefon sekne = restart.
uložena
Lada
Anonym
«
Odpověď #10 v:
28. Březen 2006, 12:59 »
Chtel bych Vas informovat o tom, ze  z vlastni zkousenosti mohu rici, ze SW modelu W550 se moc nepovedl!!! Â
Telefon se sam vypinal  a ted uz nejde vubec nastartovat !
Presneji:
Minuly tyden pri prehravani (poslechu) hudby se telefon najednou sam vypnul, potom se rozsvitil bile displej a asi 10s na to se zacal startovat. Â
Po nastartovani jsem telefon kontroloval a zjistil jsem, ze zcela chybi vsechny hry a aplikace a to i ty originalni, ktere za normalnich okolnosti ani smazat nejdou. Â
Presto jsem se uchlacholil a po nahrani her, aplikaci, pro me duluzitych, jsem doufal, ze to bude OK.
Bohuzel nebylo! Â
Vcera jsem potreboval stahnout neco pres internet do telefonu a protoze to porad neslo, pidil jsem se po nastaveni Wapu, MMS a pod. neboÂť i toto chybelo!
Navic chvili po te jsem telefon propojil kabelem k PC (jako jiz mnohokrate) a ejhle !!!
Telefon i PC zhasnuli !!! Â
PC zacal najizdet sam jako bych ho prave startoval a na telefonu se rozsvitil bile displej a svitil dokud jsem nevyndal AKU. Bohuzel toto se nyni neustale opakuje a nic jineho nez bily displej z nej nevymacknu !
Snad jsem Vas od tohoto modelu neodradil a doufam, ze mi ho daji v servisu dohromady !!!
V pripade jakychkoliv Vasich podobnych problemu budu rad, kdyz jej sem napisete! Â PĂEDEM DIKY ZA SLOVA UTICHY ! Â
      Â
uložena
Lada
Anonym
«
Odpověď #11 v:
28. Březen 2006, 13:01 »
Chtel bych Vas informovat o tom, ze  z vlastni zkousenosti mohu rici, ze SW modelu W550 se moc nepovedl!!! Â
Telefon se sam vypinal  a ted uz nejde vubec nastartovat !
Presneji:
Minuly tyden pri prehravani (poslechu) hudby se telefon najednou sam vypnul, potom se rozsvitil bile displej a asi 10s na to se zacal startovat. Â
Po nastartovani jsem telefon kontroloval a zjistil jsem, ze zcela chybi vsechny hry a aplikace a to i ty originalni, ktere za normalnich okolnosti ani smazat nejdou. Â
Presto jsem se uchlacholil a po nahrani her, aplikaci, pro me duluzitych, jsem doufal, ze to bude OK.
Bohuzel nebylo! Â
Vcera jsem potreboval stahnout neco pres internet do telefonu a protoze to porad neslo, pidil jsem se po nastaveni Wapu, MMS a pod. neboÂť i toto chybelo!
Navic chvili po te jsem telefon propojil kabelem k PC (jako jiz mnohokrate) a ejhle !!!
Telefon i PC zhasnuli !!! Â
PC zacal najizdet sam jako bych ho prave startoval a na telefonu se rozsvitil bile displej a svitil dokud jsem nevyndal AKU. Bohuzel toto se nyni neustale opakuje a nic jineho nez bily displej z nej nevymacknu !
Snad jsem Vas od tohoto modelu neodradil a doufam, ze mi ho daji v servisu dohromady !!!
V pripade jakychkoliv Vasich podobnych problemu budu rad, kdyz jej sem napisete! Â PĂEDEM DIKY ZA SLOVA UTICHY ! Â
      Â
uložena
spacir26
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
29. Březen 2006, 11:07 »
tak ten problem s dorucenkou mam taky, objevi se mi tam +2 hodiny... a mam firmware R4AB048
uložena
poricky
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
29. Březen 2006, 11:38 »
Me spodni radek pri defaulnim schematu neproblikaval az do doby, kdy jsem mel skoro vybitou baterii (cca 4-7%).
Po dobiti baterie uz zadne problikavani neni (Âťuk, Âťuk).
Mozna to bude stejny problem u vas.
Telefon se mi ani pri pouziti bocnich tlacitek a spusteni roznych aplikaci nezasekava.
Jedinej problem jsem mel u hry 3D surfing, kdy se jednou hra bez problemu spusti a nekdy zase pri nacitacim pruhu nedojede do konce a objevi se bily displej a pak se telefon po delsi dobe dostane do uvodni pohotovostni obrazovky.
Kdyz hru zkusim znovu spustit, tak nekdy jde a nekdy nejde. Spise to je tim, ze hru mam nahranu z PC a data asi nejsou uplne v poradku, nez aby byl vadny telefon.
Pri nacteni nekterych her do telefonu z PC se mi hra nacitala a po dokonceni prenosu do telefonu se na nem objevilo, ze data nejsou v poradku a hra se neulozila. Take v tomto pripade asi nebyla data v poradku, protoze u vetsiny her je vse OK i u tech 3D.
Kdyz uz tady takhle pisi, chtel bych se take zeptat Vas zkusenejsich:
Pri prenosu souboru do telefonu z PC se mi objevuje, ze mam volnou pameÂť 43MB, ale kdyz v pohotovostnim stavu na telefonu stisknu bocni tlacitko pro upravu hlasitosti - ukaze se mi na displeji mj. volna pameÂť 83MB.
Je to tim, ze telefon ma "rezervovanou" pameÂť pro vnitrni pouziti - tzn.porizovani fotek mobilem, tel.seznam apod.?
ÂŽe celkova volna pamet je tech 83MB, ale prenosem z jinych zarizeni (PC nebo jineho mobilu) pres infra., bluet. a kabel ji lze naplnit jen o 40MB mene?
uložena
Voboda
Anonym
«
Odpověď #14 v:
29. Březen 2006, 12:40 »
Ja to vyresim jednoduse. Proste ho (W550i) vratim, zatim me jen strasne zklamal. Dneska me dorazil, kdyz jsem si nahraval hudbu a po restartovani se mi objevila bila obrazovka. Zapnul se asi po 15 minutach a to me strasne vadi.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
|
Walkmans 176 x 220
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W550i par chyb
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.