SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 23:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: hlasovani: barva textu prispevku
Anketa
Otázka: zda se vam, ze cervena barva je citelnejsi nez cerna?
jasne, je lepsi - 3 (8.6%)
je to jedno - 2 (5.7%)
je to nesmyl, lepsi je cerna - 26 (74.3%)
vubec nejlepsi je obrovsky cerveny font - 4 (11.4%)
Celkem hlasů: 25

Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: hlasovani: barva textu prispevku  (Zobrazeno 11293 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #15 v: 03. Březen 2006, 20:33 »

Hlasovani vsak mluvi za vse  Cool
uložena
KoCuR
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 03. Březen 2006, 20:34 »

Ale ani pisat inou farbou ked si to ostatny nezelaju nieje koser! Mrknutí

2golf a peterss:LoL ale alterego uz nepouzil na cele cervenu uz je tam modra! Grin
« Poslední úprava: 03. Březen 2006, 20:41 od KoCuR » uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
peterss
Anonym
« Odpověď #17 v: 03. Březen 2006, 20:36 »

to mi je jasne, ze to neni uplne koser, ale predstav si celou tuto stranku vetsim cervenym fontem,-na pos*ani
uložena
Golf
Uzivatel
Telefon: iPhone 3GS 32GB

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 03. Březen 2006, 20:37 »

:'(vysledek se dostavil,  pred par minutama ve vlakne "Vyhrady k moderatorum teto sekce", a my si tu mlatime hubu...
« Poslední úprava: 03. Březen 2006, 20:39 od Golf » uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
peterss
Anonym
« Odpověď #19 v: 03. Březen 2006, 20:38 »

2Golf- taky sem to cet  Roll Eyes, jenom cekam kdy se vyjadri tady, je to vlastne kvuli nemu
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #20 v: 03. Březen 2006, 20:51 »

Kdyz ma uzivatel moznost volby barvy, tak to nech na nem, je to jeho vec, ze jeho prispevky nebudou citelne a prehledne, pokud chces aby bylo vse cerne, uprav skripty tohoto fora a uzivatelum tu volbu vem...
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 03. Březen 2006, 20:57 »

CHlapi neblaznete...ja jsem hlasoval pro cernou jako default. Vzdyt kdyz nekdo chce cervenou at ji pise..nebo klidne i ruzovou.  Ja bych nechal vse tak jak je...
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
peterss
Anonym
« Odpověď #22 v: 03. Březen 2006, 21:05 »

pokud vim, tak cervena barva se pouziva fsude na zvyrazneni, nebo upozorneni na neco dulezite, trebars oznam tady nahore pri psani prispevku,
uložena
stresman
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 03. Březen 2006, 21:08 »

vsetci tu kecate a ten najdolezitejsi o kom to je ani nenapise.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
Conrad
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 03. Březen 2006, 22:22 »

naprosto souhlasim jen bych nepouzil slovo nejdulezitejsi,znam jina vystiznejsi Roll Eyes
uložena

Conrad
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 02. Duben 2006, 23:11 »

Uživatel: Conrad link=topic=5209.msg50610#msg50610    date=1141420945

naprosto souhlasim jen bych nepouzil slovo nejdulezitejsi,znam jina vystiznejsi Roll Eyes

peterss
.....jenom cekam kdy se vyjadri tady, je to vlastne kvuli nemu

Me, vami pozadovane, vyjadreni.
 Ze nejsem sam, kdo (by) voli barevny text, dokazuje par prikladu a taky anketa, ktera neni jednohlasne proti cervene!
I zde byl pokus (tusim za Uzlinka) psat barevne (v zarodku zadupan).
 Www Martina Chocholy (je kapacita ve vice smerech) jsou casto psany cele cervene (dobre citelne).
 Na Pandore se take konverzuje barevne (a jsou to veterani vice for, s tisici prispevky, jeden z nich je zdejsi mod...) a nikdo se hlaskem neozval, ze by to vadilo.
 Ne, toto neni argumentace k navraceni meho psani barevne - co jsem slibil, dodrzim.
 Neni to ani vyzva k diskusi. Naopak uvitam mlceni, aby nedoslo, ani nahodou, k FWu. 
 Muj prispevek nelze nazvat FWem (i kdyz jej muze spustit), protoze podavam jen nezkreslena fakta, nikoho nenapadam, nic nepozaduji, navic byl mnohymi z vas vyzadan. Sice je to dele, ale ted nastala vhodna doba k odpovedi.
 Pro zachovani klidu opakuji: NEODPOVIDEJTE! (Pokud uz by jste museli, at zprostredkuje odpoved nekdo z chladnou hlavou a nadhledem: RONOX, miramax, Kapr.
 RAD BYCH TOTO MEL ZA TECKU ZA CELOU KAUZOU.
« Poslední úprava: 02. Duben 2006, 23:19 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #26 v: 03. Duben 2006, 10:15 »

Eervena barva je moc agresivni, to by to tady vypadalo, vsichni by se jenom hadali. Eerna je nejvhodnejsi na jakykoliv text, jen pokud chcete neco zviditelnit je vhodne pouzit jinou.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #27 v: 03. Duben 2006, 11:13 »

tak jsme dostali dalsi senza skoleni co je a neni flameware (pro ty, co jim treba nedosla zkratka FW). A kdyz uz si o mne otiras usta s tim modem na pandore, tak nevim, kde jsi tam barevnou diskusi videl. S vyjimkou obcasnych historickych uletu jakehosi JS jsou fonty v pohode, jenom nekteri postovni klienti holt meni priznak barvy pisma, ale to neni v drtive vetsine pripadu vedoma akce pisatele.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #28 v: 03. Duben 2006, 11:37 »

2alterego: nechapu proc jsi to musel po mesici znovu otevrit ! To Te mohlo napadnout, ze na to budou lidi reagovat ! Prosim uz nepokracujte v zajmu nas vsech.
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 03. Duben 2006, 11:57 »

A kdyz uz si o mne otiras usta s tim modem na pandore, tak nevim, kde jsi tam barevnou diskusi videl. S vyjimkou obcasnych historickych uletu jakehosi JS jsou fonty v pohode, jenom nekteri postovni klienti holt meni priznak barvy pisma, ale to neni v drtive vetsine pripadu vedoma akce pisatele.

O Tobe nemluvim, jsi prilis vztahovacny!
(@ m: Tohle jsem musel, snad to prispeje ke zklidneni)
« Poslední úprava: 03. Duben 2006, 12:01 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: hlasovani: barva textu prispevku
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 17 dotazů.