SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Šum a lupani MP3 na K750i
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Šum a lupani MP3 na K750i  (Zobrazeno 12562 x)
stresman
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 21. Únor 2006, 23:47 »

ja mam R1J002 a nemam z nicim problem ani z lupanim sumenim.
uložena

Fon: SonyEricson D750i, FW - R1J002
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 22. Únor 2006, 12:35 »

Vsiml jsem si ze mi to lupe, kdyz se zmeni interpret! mam to nahrane tak ze mam slozku interpret a pak slozku s albem...
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #32 v: 22. Únor 2006, 17:24 »

ja mam R1J002 a nemam z nicim problem ani z lupanim sumenim.

Ano, etraz ma napada, ze sa to na esate dost rozoberalo ked vysiel FW R1N035 ze by tomohl byt novo vzniknuty nedostatak tohoto FW, a potom sa tym este zaoberali ked vysiel R1AA008 ze sa to nezmenilo. Ale vzhladom na ostatne problemy ktore s R1N035 boli, bola toto len nepatrna chybicka krasy a tak sa to aztak neroznieslo. Takze je mozne, ze u FW R1J003 a nizsich sa tento problem nevyskytuje.

Moze to este niekto potvrdit kto ma etnto starsi FW v telefone ?
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
honza21
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 22. Únor 2006, 18:34 »

Zdravim,ted jsem si toho take vsiml,ze mi to trochu sumi.Zajimavy je,ze to prestane sumet az kdyz vyjedu z prehravace zaznamu.Protoze pokud vypnu pisnicku a porad prochazim v prehravaci zaznamu,tak to je slyset nejlepe.Asi je taky normalni,ze kdyz vypnu radio,tak v tom hodne zapraska ?diky a zdravim
uložena

Sony Ericsson D750i fw R1N035,SONY MSX-M256N High speed,HPM-70
Ferrari
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 22. Únor 2006, 18:55 »

Ja osobne si myslim, ze nejvetsi slabina tohoto mobilu je konstrukce, uz od prvni minuty strasne vrze a o krytce baterky radeji ani nemluvim, to byl primo des, jak vrzala:-(Druha nejvetsi slabina je joystick!!Elovek si koupi mobil za deset litru a ma tokove neduhy v konstrukci, to me silene zklamalo.Takze nezbyva nic jineho, nez ho proste rozdelat a joystick vycistit a kolem konstrukce nakapat silikonove tesni, potom je vse O.K. bez vrzani konsruklce.Reklamace je nemyslitelna, protoze nejblizsi servis 60km a mobil potrebuji, takze mesic bez, to opravdu neslo.Jinak zadne lupani ani sum neslysim pri poslechu MP3, ale pri zapnuti vypnuti radia, ano.Nekdo ma asi problemy s konstrukci a joystikem a nekdo s poslechem-kus od kusu....Ja K750i nejnovejsi firmware, ceska distribuce, volny prodej....
uložena
Zdenekkkk
Anonym
« Odpověď #35 v: 23. Únor 2006, 13:07 »

Jsem cerstvym majitelem W800 a sumeni je znacne i pri prehravani v telefonu instalovanych skladeb. Reklamoval to uz nekdo z Vas? A jak jste pochodili? Chci ho reklamovat, proto se ptam.
uložena
Lifescape
Uzivatel
Telefon: SE K810i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 24. Únor 2006, 15:56 »

Mam stale predchozi FW, hudbu posloucham denne na ruzny bitrate, sum neslysim ani v peckach ani v Kossech Porta. Lupani je vskutku neprijemne a vyskytuje se zcela neplanovane, nikoliv pravidelne na stejnych mistech. Avsak dlouhodobym pozorovanim jsem zjistil, ze (ALESPON V MEM PRIPADE) s klesajici kapacitou baterie stoupa frekvence lupani...weird... Huh
« Poslední úprava: 24. Únor 2006, 16:02 od Lifescape » uložena

Every solution breeds new problems. ;-)
crosbiker
Anonym
« Odpověď #37 v: 25. Únor 2006, 01:04 »

Jsem cerstvym majitelem W800 a sumeni je znacne i pri prehravani v telefonu instalovanych skladeb. Reklamoval to uz nekdo z Vas? A jak jste pochodili? Chci ho reklamovat, proto se ptam.
Reklamoval som, prehrali mi novy fw a robi to stale. Pisal som na Sonyericsson tam mi napisali, ze to mam daÂť zasa do servisu. Tak rozmyslam ci to tam mam daÂť a samozrejme sa nic nezmeni, lebo to proste ten telofon robi a nielen mne. Alebo to tam dam ak to nezmizne tak ho tam dam po 3 krat a tym padom mam narok na vymenu alebo vratenie penazi, lebo by to bola 3x ta ista zavada. Ale nenapada ma momentalne ziadna lepsia nahrada za W800i(ak neratam Symbiany, no aj tie sa foÂťakom nechytaju), takze asi mi ostane predsa len zostaÂť pri W800i a zvyknuÂť si na to  Undecided (alebo zeby nejaky zazracny fimware vypadol z dielne SonyEricssonu, ktory by to predsa len odstranil?!) Huh
uložena
Makaveli2Pac
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #38 v: 25. Únor 2006, 01:21 »

Tak to by SE fakt potesil keby vydal novy firmware, ale taky, s ktorym by neboli problemy... Ked som mal R1N, nevedel som sa dockat kedy bude novy firm a teraz, ked mam R1AA, cakam na dalsi...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Šum a lupani MP3 na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.