SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 07:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o datove karte GC85
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vse o datove karte GC85  (Zobrazeno 54227 x)
ANFI
Anonym
« Odpověď #105 v: 08. Září 2005, 14:40 »

Taky funguje trosku priserne reseni: lehce omotat stavajici antenku stinenym VF lankem a to pohodit blizko okna Cheesy (anebo uplne z okna!)
Jen prosim odborniky ve VF technice aÂť me rovnou nezastrelej, vim dobre ze pojmy jako impedance, prizpusobeni a zisk teto "anteny" se stavaji abstraktnimi..... Grin
uložena
Pnaky
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P990i + K750i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 08. Září 2005, 14:58 »

Zase aby to nebylo posledni pripojeni na web pomoci tohohle figle... MYslel jsem neco jako vykuchat tu stavajici originalni a nacpat do ni nejake dratky... Ale to je asi blahove reseni co???

BTW: Dala by se nekde sehnat nahradni antenka??? NA tyhle pokusy...
uložena

>> Nokia 5110 > Alcatel One Touch Easy DB > Nokia 7110 > Siemens S55
>> SonyEricsson K750i [FW: R1N005] (32MB + 64MB MSPD) + VDF P5MVZ
>> SonyEricsson P990i [FW: R9F011]  (62MB + 64MB MSPD) + HPM-70 + O2 Pohoda + Pierre Cardin No. 128
ANFI
Anonym
« Odpověď #107 v: 08. Září 2005, 15:08 »

No-ja bych do tohohle zas tolik nesÂťoural, obavam se ze nahradni antenka bude za nemravne penize... Undecided
To uz mi pripada lepsi pockat na novy zazrak ET:
http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=110835
 Huh
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #108 v: 03. Prosinec 2005, 19:33 »

Dlouho nebylo sÂťourano v tomhle tematu, takze mala aktualizace: nenechal jsem se odbyt a dusledne vyzadoval od karty GC85 to co ma delat, tedy fungovat. Trpelive jsem lital do servisu, kde byl nejprve prehran firmware, potom zjistena "hardwarova chyba", nacez karta vymenena za novou. Pokud predchozi karta mela obcasne rozmary, tato nova uz tuhnuti a vypadky spojeni pojala primo jako vlastnost. Zkratka neohrala se v mem NB ani tyden. Je zcela jedno jestli je provozovana v rezimu s Wireless managerem (a je fuk se kterou verzi) anebo jestli se pripojuje jako modem. V obou pripadech se zkratka stava kratochvilnou zalezitosti, kdy casteji nez surfovani provozujeme sport v podobe vysouvani a znovu zmrtvychvstani, pripadne restartem celeho PC. Nad temito kartami uz zacina lomit rukama i samotny Sony Ericsson, jelikoz posledni verze vyjadreni vrchniho technika servisu (Britex) kteremu mnou trpelive dodavane karty v testeru tuhnou taky je, ze SE o problemu vi a vi timpadem take ze nejsem sam. Pro dalsi novinky a vyjadreni k celemu maleru si mam pribehnout zacatkem pristiho tydne, takze budu referovat dal.
Pripojen jsem nadale pres nesmrtelnou klasiku kompletovanou ve Švedsku, R520m+Bluetooth a tesim se kam se to vrtne Roll Eyes Cry
Achjo...
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #109 v: 04. Prosinec 2005, 12:28 »

No ja bitvu s datovou kartou vzdal taky...problemy s obcasnym spadnutim nebo netecenim dat mi zustaly. Take mi kazde druhe pripojeni software zatuhne na establishing connection. Jiz jsem to tu psal, stale stejna pisnicka, SE nema ani datove karty v tomto vychytane, bohuzel.....
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #110 v: 04. Prosinec 2005, 14:21 »

Ale ja to nevzdal! ;)Za sve penize chci pozici spokojeneho zakaznika a nikoli pokusneho kralika!
Prece nebudu spolufinancovat presun oddeleni SE "vyvoj+vyzkum" do rad spotrebitele! Staci mi role excelentni zpetne vazby! Tongue Roll Eyes
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #111 v: 19. Prosinec 2005, 17:34 »

Tak teprve pred pulhodinou dorazila dalsi, tentokrat jiz 3. karta (zrejme az z onoho vyrobniho doupete v Mexiku); je v PC a dej se vule booozi......
Ma posledni sanci... Huh
uložena
pavel.vojta
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 22. Prosinec 2005, 12:14 »

Jak jste na tom s citlivosti na signal. Mam kartu kratce a jsem opravdu nespokojen. Mam vedle pocitace na stole Siemens S65, stabilni signal 5 carek z 6. Na GC85 lita signal od 4 az po jednu cervenou. Soucastne s tim kolisa rychlost prenosu. Na S65 jedu na hranicich moznosti GPRS zatimco GC85 spise na dne! Jak jste na tom Vy?
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #113 v: 22. Prosinec 2005, 14:48 »

Hm-citlivost se nezda byt problemem, mozna je to lokalitou.... Mam standardne 4-5 carek jak na telefonu, tak na Wireless Manageru karty. Horsi je, ze karta se chova jak jankovita kobyla a vyvadi uplne vsechny prisernosti jako predchozi karty, dokonce nektere katastroficke hlasky pribyly. Takze slus, konec, zatrpknul jsem a hazim ji prodejci na hlavu...... Undecided Cry Tongue

No reknete sami-kdo ma na TOHLE mit nervy......... Roll Eyes Sad
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2005, 14:52 od ANFI » uložena
Mar.K
Anonym
« Odpověď #114 v: 01. Únor 2006, 19:50 »

Vazeni,
malej a mozna hloupej dotaz: pri spojeni pres GC85 se IE tvari, ze pripojeni neni. FF jede v pohode, ost.aplikace taky. Netusite co s tim?
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #115 v: 01. Únor 2006, 20:17 »

Hmmm...., neni nejaka zrada v Nastroje>Moznosti internetu>Pripojeni...? Shocked
uložena
Mar.K
Anonym
« Odpověď #116 v: 01. Únor 2006, 22:06 »

no to je asi ten problem. Nejak se mi nedari nadefinovat tam pripojeni na GC85  Undecided
uložena
ANFI
Anonym
« Odpověď #117 v: 01. Únor 2006, 22:13 »

Zkus jeste projit tohle:
http://semania.cz/content/view/953/2/
 Huh
uložena
JM
Anonym
« Odpověď #118 v: 04. Leden 2007, 15:58 »

Dobre odpoledne ve spolek,nikde jsem se tu nedocet jak provest upgrade fimwaru u teto karty.Chci se tedy zeptat jak to provest?Diky moc za jakekoli info.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #119 v: 04. Leden 2007, 15:59 »

Projed si toto vlakno od zacatku a urcite na to narazis. Nebo si to dej do vyhledavani na uvodni strance.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vse o datove karte GC85
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.