SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
12. Prosinec 2024, 19:16

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142480 pspvk v 10021 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Z520i a tlaèítko fotoaparátu
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson Z520i a tlaèítko fotoaparátu  (Zobrazeno 17639 x)
djuke
U¾ivatel
Pspvk: 6

Zobrazit profil
« v: 04. nor 2006, 15:53 »

Ahoj, prosím mohli byste mi poradit?

Mám SE Z520i a trápí mì to postraní tlaèítko ke spou¹tìní fotoaparátu.

Tlaèítko pøi zmáèknutí vlastnì neklade ¾ádný odpor a jeho zdvih je také naprosto minimální.
Jako takové je funkèní, to jo, ale díky právì vý¹e zmínìné své extrémní citlivosti, nastává problém vlastnì u¾ pøi bì¾né manipulaci s telefonem v dlani, kdy staèí jenom lehce zavadit bøí¹kem prstu o toto tlaèítko, a ono potvrdí zmáèknutí.

To samé nejen pøi vlo¾ení telefonu do kapsy, kdy dochází neprosto pravidelnì nejen k velmi èastému rozsvicování externího displaje,(a tím samozøejmì i k neustálému vybíjení baterie), ale tlaèítko fotí jako divé. To samé se toti¾ dìje i v prostorném polstrovaném sportovním pouzdøe. Mobil je u¾ pouhou svojí vahou pøi polo¾ení na bok schopen aktivace tlaèítka.

Nemáte nìkdo zku¹enosti, nebo nìjaký návod, tip, trik, nedalo by se to alespoò nìjak vypodlo¾it nebo co, prostì lehce zvìt¹it odpor toho tlaèítka.  Nebo dá se nìjak zablokovat klávesnice nebo to tlaèítko úplnì vypnout?  

Aby to nebylo tak jednoduchý, dr¾el jsem v ruce i jinou Z520i, a u tý bylo to tlaèítko úplnì precizní, s naprosto pohodovým asi milimetrovým zdvihem a skvìlým odporem. Já mám tu ¹edivou/støíbrnou variantu, takovou tu s ¹edym a oran¾ovym krytem v balení.

Setkali jste se s  tím taky, nevíte co s tím, nebo nemáte alespoò nìjaký nápad?  

Budu happy za ka¾dou, jakoukoli odpovìï.  Díky.  Djuke
« Posledn prava: 17. nor 2006, 22:29 od djuke » uloena
Davidtichy
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Pspvk: 311

Zobrazit profil
« Odpov #1 v: 04. nor 2006, 15:57 »

Moc ti neporadím ale kdy¾ si dr¾el jinou Z520i ata mìla to tlaèítko v pohodì tak to zkus jít reklamovat! proto¾e by ti to mohlo znièit baterku a taky zaplòovat pamì»(a urèitì by ka¾dýho otravovalo kdyby musel co chvíli mazat takovéhle fotky!) Mrknut
uloena
djuke
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #2 v: 04. nor 2006, 16:06 »

No jasnì, je to dìs. Baterii to dost ¾díme. To¾ ale akorát právì nevim jestli by mi to uznali v tom servisu jako záruèní opravu.

Nìkde jsem èetl, myslim ¾e to bylo v recenzi na Mobilmania.cz, nìkde tam bylo v jedný vìtì shrnuto nìco podobnýho.

Asi to zále¾í na sérii. Já mám tu ¹edivou a ten co jsem dr¾el v ruce byla ta bílá Z520i, a ta byla v pohodì.

Tak jestli to mají takhle zle v¹echny ¹edivý, myslíte ¾e je nìjaká ¹ance na úspìch v servisu?
« Posledn prava: 04. nor 2006, 16:13 od djuke » uloena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #3 v: 04. nor 2006, 16:22 »

2djuke: Urèitì to reklamuj, proto¾e jestli to je takhle u¾ od doby co jsi ji koupil tak to není úplnì v poøádku.
A nakonec nic za to nedá¹. Buï ti s tím nìco udìlají nebo ti to vrátí, ¾e to není na záruèní opravu a nabídnou ti øe¹ení problému.
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
maro.
U¾ivatel
Pspvk: 283

Zobrazit profil
« Odpov #4 v: 04. nor 2006, 16:30 »

Ja bych doporucoval reklamci. Bratranec mel podobny problem s joystikem u jeho K500i. Joystick se po mesic pouzivani stal tak citlivym, ze se s nim nedalo v menu ani najet na nabidku na kterou chtel. Jednoduse to reklamoval a bezproblemu mu ji vymenili. Takze ja bych to v prve rade zkusil tam.
uloena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
djuke
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #5 v: 04. nor 2006, 16:40 »

ok, no asi tam teda zajdu, nejspí¹ nìkdy ke konci týdne, a dám urèitì vìdìt, jak jsem dopad.  Zatím, kdyby Vás cokoli napadlo, tak pi¹te moc prosím.  A pota¾mo nemáte taky tip na nìjakej ( záruèní ) servis, kde jste u¾ tøeba byli?
uloena
maro.
U¾ivatel
Pspvk: 283

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 04. nor 2006, 16:45 »

Zalezi odkud jsi.. Ja znam jeden v Ostrave. Uz mi tam neco opravovali a nebyl s tim problem..
Ale nejdriv to bez reklamovat Mrknut
uloena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
djuke
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 04. nor 2006, 16:54 »

Halóó tady Praha., jsem v Praze, tak¾e Praha o okolí  Smajlk
uloena
peckovice
U¾ivatel
Pspvk: 106

Zobrazit profil
« Odpov #8 v: 08. nor 2006, 18:55 »

Na hlavní stránce v sekci servisní støediska.... Já byl u GSmobilu a naprosto v pohodo, nejdýl to trvalo asi 4 dny a to hlavne kvuli tomu, ze jim nefujgovalo kvuli prekopnutymu dratu pripojeni k internetu
uloena

SE W710i + 1GB M2
djuke
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 09. nor 2006, 14:27 »

Tak jsem ho  dones´ do servisu:
e prej v poho, ¾e o tom vìdí a ¾e je to na pájení - tak¾e se to nedá udìlat na poèkání. (..) ka¾dopádnì dám vìdìt...       tak zatím,  Djuke
« Posledn prava: 17. nor 2006, 22:38 od djuke » uloena
djuke
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #10 v: 17. nor 2006, 22:43 »

je zpátky, zmìna minimální... kdybyste mìli nìjakej nápad/tip, tak písnìte...

Djuke <  [email protected]  >
« Posledn prava: 17. nor 2006, 22:46 od djuke » uloena
Davidtichy
U¾ivatel
Pspvk: 311

Zobrazit profil
« Odpov #11 v: 17. nor 2006, 22:55 »

to znamená ¾e se zase zpíná?
já bych tam na nì vlítl s tím je¹tì jednou! Angry
uloena
Mirina
U¾ivatel
Pspvk: 3

Zobrazit profil
« Odpov #12 v: 21. nor 2006, 14:10 »

Pøi koupi SE 520i jsem se (díky zdej¹í diskuzi) na tlaèítko fo»áku ptala a bylo mi øeèeno, ¾e to tak má být. e je sice citlivé, ale zapu¹tìné, tudí¾ by nemìlo docházet k zapínání v kapse nebo kabelce. Zároveò s mobilem jsem dostala i kontakt na èlovìka, který záruèní i pozáruèní servis provádí. Ale nejsem si jistá, jestli mám ¹anci na zlep¹ení.
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav: ena
Pspvk: 68

Zobrazit profil
« Odpov #13 v: 21. nor 2006, 22:00 »

tak poøád jsem si øíkala, co s tím tlaèítkem furt máte - a dnes se mi taky v kabelce zapnulo samo, chci volat, a ono tam obrázek!!!
uloena
mars
Anonym
« Odpov #14 v: 29. erven 2006, 07:43 »

Z520 má moje drahá polovièka, a také s tím mìla problémy. Problém je jednoznaènì v umístìní tlaèítka, tady ¾ádný servis nepomù¾e. Je prostì v místech, kde má vìt¹ina lidí tendenci pøilo¾it prst pro rozevøení telefonu a podobnì. Zde udìlali páni technici z SE prostì botu.   Undecided
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Z520i a tlaèítko fotoaparátu
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.011 sekund, 17 dotaz.