SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Duben 2025, 16:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?  (Zobrazeno 42460 x)
brmbos
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #90 v: 02. Říjen 2006, 13:45 »

Tak jsem precetl skoro vsechno od Miroslava ÂŽambocha:
- Diplomaticke reseni
- Divoke zasnuby
- Dul Quake
- Lovec carodejnic
- Mec proti sekere
- Megapolis
- Monstra
- Ocel, krev a Smrt
- Ostri oceli
- Serzant
- Svet se s nikym nemazli
- Špatna investice
- Štesti z pekla
- Zpoved valecnika

kdyby mel nekdo neco dalsiho prosim poslete (nebo se domluvime SZ)
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
brmbos
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #91 v: 19. Říjen 2006, 12:50 »

Schanim knihy od ÂŽambocha a Prochazky: JFK - cokoli z tohoto cyklu. Nema nekdo prosim? Kdyz tak napiste SZ.

Diky
uložena

Fanovske stranky M.ÂŽambocha - http://mz-fans.ic.cz
AIKIDO-KA
Anonym
« Odpověď #92 v: 22. Říjen 2006, 16:46 »

ahojda .) no... ze zacatku pro me bylo tezke sehnat softver..ale ted je to super... a nazoza a.c klarka... no nevim.. ten by to asi uvital... vzdyt je to snilek Smajlík mam super program ktery je ofline ajede mi super.. nemuzu ho vynachvalit... jen si ty knizy musim trosku upravit...ale kdyz uz to umite je to hracka.. kde sezenete vsechny potry?? nebo uzasneho vaclava semerada??v tak male vecice..jako je mobil..pri moji spotrebe...kdo to ma ty knizky tahat?? Cry
uložena
chudst
Anonym
« Odpověď #93 v: 22. Říjen 2006, 20:02 »

Tak diky tomuto foru jsem se konecne naucil delat v mobilu s e-booky. S book readrem mi slo vsechno v pohode, ale potom jsem si tam predelal jinou knizku a kdyz jsem se mrkl do Fontu, najednou mi zmizel nahled (=> nejede to ani po ulozeni...)
http://www.chudst.wz.cz/bilo.PNG
Vubec to nereaguje. (Zkusil jsem vymenit knizku, 'reinstallovat', nic.) Proste to tak porad zustava,
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 22. Říjen 2006, 20:23 »

Tak tam nejaky znovu navol.  Cool

Jsou tam na to funkce: Add Windows font , Add small phone font, Add medium phone font, Add large phone font, remove selected font.
A pomoci tlacitek nad ukazkou si ho muzes nadefinovat jak ti to vyhovuje. (font, velikost, barvu pisma i pozadi, orientaci)
Nastaveni muzes ulozit Configure - save this setup.

Co je na tom sloziteho ?
uložena

SE K500i (R2AE033)
HenryPotter2
Uzivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 22. Říjen 2006, 20:34 »

Nemohli byste mi nekdo poslat aplikaci na knihy na K800i nebo nejakou aplikaci ktera na K800i pobezi. Hlavne aÂť je zadarmo a pokud by to bylo tak i v cestine.
uložena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
chudst
Anonym
« Odpověď #96 v: 22. Říjen 2006, 20:39 »

Tak tam nejaky znovu navol.  Cool

Jsou tam na to funkce: Add Windows font , Add small phone font, Add medium phone font, Add large phone font, remove selected font.
A pomoci tlacitek nad ukazkou si ho muzes nadefinovat jak ti to vyhovuje. (font, velikost, barvu pisma i pozadi, orientaci)
Nastaveni muzes ulozit Configure - save this setup.

Co je na tom sloziteho ?

Auuu^^;;; Vubec nic^^; Dobry:) - tak uz se mi to tam zobazi, ale zase, kdyz si to ulozim, (napr. pro big phone set...), nemam tam diakritiku (ta je nahrazena jinymi znaky.. W, å...)
uložena
chudst
Anonym
« Odpověď #97 v: 22. Říjen 2006, 20:43 »

Nemohli byste mi nekdo poslat aplikaci na knihy na K800i nebo nejakou aplikaci ktera na K800i pobezi. Hlavne aÂť je zadarmo a pokud by to bylo tak i v cestine.

http://ftp://tequilacat.liniya.ru/tcbr-2.2.8.zip - tady si muzes stahnout program, kterym si prevedes knizku z formatu txt do formatu jar, ktery pak uz na mobilu v pohode prectes. (V cestine neni, ale myslim, ze tu nekde drive psali, ze se k nemu da sehnat)
............................
A timto mi vyvstava takova otazka dalsi^^; Ktera se vztahuje k pluginu... gettext. S DOCovskyma programama moc praovat neumim, takze nevim, jak mam pomoci nej prevest knizku z pdf (...) do txt.
uložena
HenryPotter2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #98 v: 22. Říjen 2006, 20:45 »

Nemohl bys mi to poslat. Ja totiz uz jsem skoro prekrocil limit stahovani a tak nemuzu. Jestli mi to muÂźeÂś poslat na ICQ nebo na e-mail.
uložena

chudst
Anonym
« Odpověď #99 v: 22. Říjen 2006, 20:49 »

Nemohl bys mi to poslat. Ja totiz uz jsem skoro prekrocil limit stahovani a tak nemuzu. Jestli mi to muÂźeÂś poslat na ICQ nebo na e-mail.
Ale klidne, treba pres to ICQcko... ale musis mi ho dat ^^;
uložena
HenryPotter2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 22. Říjen 2006, 20:53 »

Zejtra ti ho dam protoze uz musim. Zatim Cau. Napis SZ jakou mas ICQ. Ahoj a diky
uložena

chudst
Anonym
« Odpověď #101 v: 22. Říjen 2006, 20:57 »

Zejtra ti ho dam protoze uz musim. Zatim Cau. Napis SZ jakou mas ICQ. Ahoj a diky

...298 607 042
uložena
Integrated
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 23. Říjen 2006, 19:42 »

Auuu^^;;; Vubec nic^^; Dobry:) - tak uz se mi to tam zobazi, ale zase, kdyz si to ulozim, (napr. pro big phone set...), nemam tam diakritiku (ta je nahrazena jinymi znaky.. W, å...)
............................
A timto mi vyvstava takova otazka dalsi^^; Ktera se vztahuje k pluginu... gettext. S DOCovskyma programama moc praovat neumim, takze nevim, jak mam pomoci nej prevest knizku z pdf (...) do txt.
Cool
Stahni si program na konverzi cestin z adresy http://terber.sky.cz/Konverze.exe
- tady je obrazek

- mel by to predelat do txt, ktery ma v poradku cestinu!

SpusÂť program TequilaCat BookReader 2.2.8 ktery si muzes stahnout na http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html a vytvor si aplikaci do mobilu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pouzil jsem cast odpovedi od moderatora jonza. Snad mu to nebude vadit.  Mrknutí
http://forum.semania.cz/index.php/topic,1482.msg25919.html#msg25919

z pdf (...) do txt  ?? ?? ??

*.pdb *.dbf nemela to byt nektera z techto pripon ?  Mrknutí
« Poslední úprava: 23. Říjen 2006, 19:45 od Integrated » uložena

SE K500i (R2AE033)
chudst
Anonym
« Odpověď #103 v: 25. Říjen 2006, 17:22 »

Auuu^^;;; Vubec nic^^; Dobry:) - tak uz se mi to tam zobazi, ale zase, kdyz si to ulozim, (napr. pro big phone set...), nemam tam diakritiku (ta je nahrazena jinymi znaky.. W, å...) - asi jsi me spatne pochopil, v texÂťaku mam diakritiku dobre, ta se mi ale vytrati, dam-li pismo napr. Medium phone font a dam konvertovat. (U Arialu me to napr. nedela). Kdybych vedel, ze to nepodporuje ceske znaky, tak to necham byt, ale kdyz jsem na to prichazel, delal jsem to jen v Media phone fontu.
------------
A tak me napada, ze jsem ti vlastne ani nerekl takove male sluvko: diky, ze se tim zabyvas ^^ (do konce... minuleho tydne jsem vlastnil N3410:) - takze SE - co do podrobnejsich moznosti je pro me novinka..)
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 25. Říjen 2006, 19:31 »

Som zistil ze na UIQ sa cita prekvapivo dobre ... konecne mam co robit v MHD cestou z a do prace Smajlík Za posledny mesiac mam za sebou Framu zvierat, Ani sami bohove od Isaaca Asimova a Ramu I (A. C. Clarke). Momentalne rozcitana Rama II, ale ta ma uz tak neberie.
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tak jake uz jste precetli knihy v mobilu? A jak se vam libily?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.