SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 08:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy  (Zobrazeno 159004 x)
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 23. Prosinec 2005, 00:46 »

Hele zacina me stvat ze zatim zadny sig nemam, takze si davam za ukol nejaky pres vanoce vymyslet! ale nevim jestli to bude publikovatelne, protoze jsem graficka lama, proste na to nemam bunky.

jinak vas musim pochvalit, nektere jsou prekrasne!
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 23. Prosinec 2005, 01:08 »

Tak hele Jonzo, takovy vymluvy, jako "graficka lama" apod. se tady neberou! adny uceny z nebe nespadl a kazdy jednou s necim zacinal. Treba mas v sobe skryty talent, ani o tom nevis  Grin. Ne vazne, jestli si fakt chces nejaky ten podpis udelat, tak jen do toho, nic Ti nebrani!

A kdyby sis s necim nevedel rady, tak tady dal RONOX k dispozici par hodne uzitecnych odkazu na tutorialy a praci s grafikou  Smajlík.

Tak hodne stesti a cekame na Tvuj kousek .
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
peterss
Anonym
« Odpověď #62 v: 23. Prosinec 2005, 01:12 »

2Jonza-ja sem s tim zacal pred 2 dny, a uz neco umim, neni to sice nic moc, ale postupem casu.........
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 23. Prosinec 2005, 01:23 »

No jasne Petre, proste clovek to parkrat zkusi a kdyz zjisti, ze ho to zacina bavit, pomalu vychytava novy a novy veci.... No a pak uz to jde samo (teda pokud Te neopousteji napady  Grin). Jen to chce vuli a ochotu se ucit novym vecem, projizdet tutorialy atd... Ale to uz trochu odbocuju. Jestli si shces proste jen udelat peknej podpis, tak urcite mrkni na ty odkazy.
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 01:27 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 23. Prosinec 2005, 01:30 »

Podlemne, nakreslit si sig neni zadny velky problem, ci uz ve photoshopu, fireworks nebo coreli ... ja osobne preferuji fireworks Smajlík protoze delam hodne do flashu a vsechny softy od macromedie maji +/- stejny interface Smajlík tak sem na nej zvyklej. Samo, ze pokud je clovek profik, tak se bez PS CS2 nehne Tongue

Ja osobne bych byl jen za to, kdyby si lidi spis delali ty sigy treba v rozliseni 500*80 misto treba 400*150, aby byli nizssi a sirssi (sig ala Filip Ludvik). Pak by mozna nebyli sigy delsi, jak delka prumerneho prispevku Mrknutí . A nerikejte mi, ze ten muj je taky 400*150, protoze ten muj je protestni Smajlík
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 23. Prosinec 2005, 01:53 »

Podlemne, nakreslit si sig neni zadny velky problem, ci uz ve photoshopu, fireworks nebo coreli ... ja osobne preferuji fireworks Smajlík protoze delam hodne do flashu a vsechny softy od macromedie maji +/- stejny interface Smajlík tak sem na nej zvyklej. Samo, ze pokud je clovek profik, tak se bez PS CS2 nehne Tongue

Jj, grafickych softu je dost a PS asi nejlepsi, ale taky nejdrazsi  Smajlík. Corel jsem zkousel taky, ale skoncil jsem u GIMPu (duvody uz jsem psal). A popravde flash mne nijak (zatim  Smajlík) nebere, takze fireworks ani neznam  Roll Eyes.

Cituji
Ja osobne bych byl jen za to, kdyby si lidi spis delali ty sigy treba v rozliseni 500*80 misto treba 400*150, aby byli nizssi a sirssi (sig ala Filip Ludvik). Pak by mozna nebyli sigy delsi, jak delka prumerneho prispevku Mrknutí . A nerikejte mi, ze ten muj je taky 400*150, protoze ten muj je protestni Smajlík

No.... tenhle nazor zrovna moc nechapu. Pochopil bych, kdyby Ti vadila spis datova velikost, prece jen jeste dost lidi jede pres ISDN nebo GPRS, ale rozmery? Myslim, ze pokud to nejde opravdu do extremu (viz celkem nedavny SIG jisteho nejmenovaneho P910-kare  Mrknutí), tak snad neni co resit... Mimochodem Tvuj protestni SIG mi ani trochu nevadi (ani velikost - mam 404*154  Grin), pac tohle je zacarovanej kruh a to neresim  Tongue. Ale je peknej  Mrknutí.
uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 23. Prosinec 2005, 02:01 »

Vaaa, ja zapomel uvest gimp Smajlík

GPL nahrazka za PS Smajlík jinak taky docela slusnej kus softwaru Smajlík A to co je na nem nejzajimavejssi, je: ze dokazal hlavne ve sferach linuxu prosadit jako nahrazka za PS, ale bez toho, aby nejak kopiroval (kradl) design (treba klavesove skradky, rozlozeni panelu a podobne...) od PS. Ja ho pouzivam akorat v praci, protoze mi firma odmitla koupit PS nebo Macromedia Studio (obsahuje fireworks) kuli nejakemu tomu kresleni co tam jednou za cas je potreba.
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 02:04 od w4tch0 » uložena

HPM-70 Sluchatka
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 23. Prosinec 2005, 02:20 »

Jj, pave proto, ze je to GPL-ko, tak jedu s nim  Smajlík. Ale prave ten jeho specifickej Linuxovej vzhled mi ze zacatku zrovna nesedel, ale clovek si casem zvykne. Jinak co se tyka srovnani s PS - ja nevim no, je pravda, ze kdyz jsem delal v nem, tak lecktery veci v nem byly jednodussi, hlavne "styly vrstev" u me byla jedna z nejpouzivanejsich funkci. Zase v GIMPu se mi ze zacatku libil Script-Fu, ale to jsem s tim jenom tak experimentoval, jinak ho nepouzivam (natoz udelat si nejakej vlastni  Smajlík). Dela totiz obcas pro me totalne nepredvidany veci  Smajlík. A nastroje - to je na tom to nejlepsi, spousta tutorialu k PS se da bez problemu pouzit i tady (vlastne nejvic figlu mam prave z nich, koupil jsem si sice knizku o GIMPu, ale ta obsahovala vesmes jen zaklady prace, tutorialu tam je dost poskromnu  Undecided)
Ale jak rikam, duvod proc mam GIMP nebyl ten, ze bych ho uprednostnil pred PS... Hold zivot neni jenom med  Mrknutí.
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 02:26 od Jajar » uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 23. Prosinec 2005, 04:53 »

velkost 400x150 je nepisanym pravidlom a ja som sa ho naucil pouzivat, samozrejme ze kazdy ma svoj styl a tam sa medze nekladu
ja PS pouzivam preto lebo je to komplexny balik a tak ako pouzivam PS tak pouzivam aj jeho sucasti (bridge, designer,imageready) a ked chcete v grafike pokrocit na dalsi stupen (3d) tak PS je povinnost. zaoberam sa aj 3d grafikou a tam uz je treba ine softy (ako napr. moja oblubena maya7,3ds max,lightwave..) ale to je uz o niecom  inom a este sa v tom mam VELA co ucit
ale paci sa mi ako sa to tu rozbehlo a uz teraz viem ze   " Grafika ve foru - avatary, SIGy "  bude dial-upistova nocna mora
« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 09:10 od .:RONOX:. » uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #69 v: 23. Prosinec 2005, 09:40 »

No inak k tym dial-upistom,

ono, ja s rychlim pripojenim problem nemam, 2Mbit kabel v robote, 100Mbit kabel na koleji a 512kbit DSL doma, ... ale obcas se stane ze si nekdo hostne svuj sig na nejake tom free, vecne pretizenom hostingu a vysledek je, ze stejne koukam 2minuty jak se mu ten sig natahuje Smajlík
uložena

HPM-70 Sluchatka
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 23. Prosinec 2005, 10:46 »

tak a teraz ja Cheesy

« Poslední úprava: 23. Prosinec 2005, 11:34 od KeNnY » uložena

Sony Ericsson Arc
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #71 v: 23. Prosinec 2005, 12:52 »

ty si vazne nejaky KENNY
uložena

dayvee
Anonym
« Odpověď #72 v: 23. Prosinec 2005, 13:31 »

s55 vs k750i ??

looooooooool
uložena
MartinŠimon
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #73 v: 23. Prosinec 2005, 14:36 »

Me to neda a taky musim prispet sbirkou podpisu  Smajlík

uložena

Nokia N73
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #74 v: 23. Prosinec 2005, 15:00 »

moc hezke, jesteze mam podpisy vypnute, to bych se na telefonu zblaznil:o)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Grafika ve foru - avatary, SIGy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 14 dotazů.