SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Květen 2025, 18:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98  (Zobrazeno 3259 x)
potapnik
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 06. Prosinec 2005, 12:58 »

Zdravim Vas,mam Sony Ericsson K300i a potreboval bych se srze nej pripojit na net(COM,kabel,GPRS). Problem je v tom,ze ovladace(skipty) pro tenhle telefon jsou na strankach vyrobce ke stazeni jen pro OS Windows 2000; Windows ME; Windows XP pricemz ja mam nainstalovany W98.
Spolecnost Sony Ericsson nema-dle jejich sdeleni-k dispozici zadnou softwarovou podporu pro operacni system Windows 98.
Je opravdu nutne preinstalovat cely system nebo existuje jine(snadnejsi)reseni(napr.nelze pouzit ovladace k jinemu,treba starsimu,typu telefonu?).Diky.
uložena
Witness
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2005, 21:03 »

Pokud mas kupovany kabel, mel by jsi k nemu mit instalani cd od vyrobce kabelu... Pokud nebylo prilozeno, zkus tyhle stranky od jednoho vyrobce.... Mohl by jsi tam najit co potrebujes.... Smajlík   http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=315&go=+Go+
uložena

The Eternity You Desire!
potapnik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Prosinec 2005, 10:48 »

Diky moc za radu,skoro uz jsem to preinstaloval,he,he...kazdopadne kabel jeste nemam,mohl by jsi mi nejaky vhodny doporucit(Witness)?Aby to ve spojenim s tim software,co si mne doporucil,fungovalo.Jak rikam,mam W98,K300i a tedz-po Tvem doporuceni-vim snad i o software.
Jsem vicemene laik a bylo by toho vice,na co bych se rad zeptal( i kdyz zase ne tolik).Pokud by si byl ochoten tak se,prosim,ozvi primo na vbr zavinac centrum.cz
Jeste jednou diky,P. Smajlík
uložena
Witness
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Prosinec 2005, 14:34 »

Asi nejlepsi datovy kabel pro telefony v teto tride je dle meho nazoru MA-8910P od Mobile Action, coz je vyrobce, na ktereho jsem te odkazal na drivery k nemu. Stoji cca od 500,- do 700,- (videl jsem ho i za 1400,- ale to uz bylo celkem prehnany) Ja si ho poridil pred tremi mesici za 690,- v kamennem obchode a prodejce me ubezpecil ze je opravdu kvalitni, o cemz jsem se mohl doposud sam presvedcit. Mam jen obcasne problemy s vlastnim pripojeni telefonu. Pouzivam telefon v prasnem prostredi, proto mam konektor celkem zaneseny, ale staci profouknout a je po problemu. (Navic mi pred casem telefon spadnul na sterk, diky cemuz je konektor pochroumany, ale to neni duvod proc by nesel) Jinak se da poridit i jiny kabel v cene kolem 400,- Zalezi na tobe, ktery si vyberes. (Ja jsem se svym spokojen a mohu ho jen doporucit) Pokud by te zajimalo neco blizsiho ohledne telefonu ci kabelu, mohu se ti pokusit odpovedet na tve dotazy. e-mail: [email protected]
uložena

The Eternity You Desire!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.