SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Leden 2025, 06:44

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142485 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mouchy na Z520i
Strana: 1 [2] 3 4 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mouchy na Z520i  (Zobrazeno 32305 x)
Pitrsman
Anonym
« Odpovìï #15 v: 18. Prosinec 2005, 00:00 »

Cus lidi, potreboval bych pomoct, chtel bych SE Z520i, ale jak si ctu ty vase zpravy tak nevim jestli si ho mam koupit, poradte nekdo pls.kdyztak mi napiste jestli bych si nemel koupit nejakej jinej mobil, a kdyz jo tak kterej. Zatim cis a napiste pls....pEtE
ulo¾ena
kendra
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 20. Prosinec 2005, 08:07 »

Dám ti jednu radu, jdi do nìjakého obchodu s mobily, vy¾ádej si Z520, osahej si ji, zjisti, jestli ti ty mouchy a¾ tak moc vadìj.....a rozhodni se sám. Nic jinýho ti tu asi neporadím. Ka¾dýmu se líbí nìco jinýho. Já Z520 mám a jsem s ní spokojená i pøes ty mouchy...
ulo¾ena
xPet
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 20. Prosinec 2005, 09:10 »

Ano, je to pøesnì tak, jak øíká kendra. Jakmile jsem se zbavil Z520, ¹el jsem do obchodu, abych si ujasnil, zda-li chci Samsung Z500 a nebo Motorolu MPx220. Celkovì vítìzil Samsung, takøka ve v¹ech smìrech (papírovì) + i to, ¾e je to jednoduchý, rychlý telefon. Ov¹em, ten pocit byl velice nepøíjemný, kdy¾ jsem jej dr¾el v ruce. Skoro jsem mìl strach, ¾e mi vypadne - pøevrátí se pøes displej z ruky. Motorola má asi 15x víc much ne¾ Z520, ale ¹el jsem do ní. U¾ jen proto, ¾e se Z520 po tøech dnech nebylo co zkoumat. S MPx to vypadá tak na 2 mìsíce a víc. Ka¾dému prostì vyhovuje nìco úplnì jiného.  Grin
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 14

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 20. Prosinec 2005, 21:32 »

Díky za pøíspìvky. Uèinila jsem dle va¹í rady a za¹la do obchùdku, koukla, zkusila a asi jí propadla  Roll Eyes Jedna vìc mi ale opravdu vadí, a to ty diody, které blikají dosti nefunkènì. Myslíte, ¾e je mo¾né, zmìnit tento neduh novým firmem? Mám tím na mysli, aby diody zùstaly blikat a¾ do pøeètení si zprávy, èi vzání na vìdomí zme¹kaného hovoru. Undecided
ulo¾ena
Jiøík_1.
Anonym
« Odpovìï #19 v: 24. Prosinec 2005, 11:01 »

Zdravím, SE (pùvodnì jen E) pou¾ívám u¾ hodnì dlouho (asi 15 let), popravdì jem do nich fanda a soukromì jsem nikdy nemìl jiný tlf, slu¾ebnì ano a tak mohu porovnávat a mnì osobnì SE vyhovují. Nìkteré vìci prostì k SE patøí a èlovìk si u¾ na to zvykl, to je tøeba právì ta nemo¾nost pøiøazovat zvuky skupinám, to prostì SE neumí. Kalendáø je stejný ve v¹ech SE a plnì vyhovuje, jsem zvyklý na synchronizaci s PC a Utloukem a v¹e je OK. Dost mì pøekvapuje to zde uvedené trvalé blikání diod, asi zále¾í na nastavení, mnì to v¾dy zabliká a dá pokoj, nemám  s tím problém. To jak plave vrchní díl je zvlá¹tní, ale neøekl bych, ¾e je to ¹patný kloub, pouze umo¾òuje tento pohy ale není volný. A co mnì vadí ? to jsou malá písmìna na venkovním dsp, a taky pøekvapivì to, ¾e tlf nemá ¾ádnou venkovní diodu, která by blikala kdy¾ je tlf v provozu - co¾ je teda poøád, proto¾e to je první tlf, který má takovou baterku, ¾e ho vùbec nevypínám.
Pøeji pøíjemné pro¾ití Vánoc a v¹e NEJ do roku 2006  Smajlík  Smajlík  Smajlík
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
« Odpovìï #20 v: 25. Prosinec 2005, 17:20 »

Já na své Z520i nemam ani jednu mouchu vsechno je ok vsechno drzí :-D...jen co mi vadi tak se nato psatne shanej hry a motivy Smajlík ...bohuzel jsou jenom placene Sad
ulo¾ena
Terran
Anonym
« Odpovìï #21 v: 26. Prosinec 2005, 10:08 »

to xPet:   Hele newim, co by si chtìl po telefonu za tudle cenu s touhle výbavou Smajlík  V tédle kategorii nese¾ene¹ vybavenìj¹í telefon. A ka¾dej normální èlovìk pokud nemá bordel ve svym seznamu. najde koho kledá Mrknutí  BTW  pokud ti vadí to blikání led, tak se to dá vypnout...staèí si jen projít menu. Ale zrovna tohle je vìc která mì fakt chytla u¾ jen proto, ¾e ji nenajde¹ na ¾ádnym tuctovym telefonu Smajlík
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 26. Prosinec 2005, 11:13 »

No tak se to tady tak trochu rozdìlilo na dva tábory. Jeden, který vítá blikání led pøi hovoru a pøíchodu SMS a druzí, kteøí tento fakt propagují. Já osobnì beru blikání diod pøi pøíchodu SMS i jako upozornìní na hovor, ale myslím si, ¾e bych je víc vyu¾ila jako oznámení o ztraceném volání nebo SMS. Jako abych na první pohled vìdìla, ¾e jsem nìco pro¹vihla  Grin Nevíte, jestli by tento ne¹várek bylo mo¾né odstranit novým firmem? Dík
ulo¾ena
uursik
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Pøíspìvkù: 68

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 27. Prosinec 2005, 13:18 »

No tak mne diody tolik nerozèilují, já mám mobil v práci klasicky v ¹uplíky, a kolikrát ho tam zapomenu i pøes noc. Na obchùzku si ho sebou neberu, tak¾e diody kdy¾ blikají, tak ani nevidím.  Mrknutí
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 425

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 27. Prosinec 2005, 16:14 »

To upozoròování zme¹kanýho hovoru nebo sms by nebylo ¹patný.Esli by to vyøe¹il jinej FW?-Ano ¹lo by to.Otázkou je zda se s tím vývojáøi budou vùbec zabejvat.Myslim si ¾e ne.Já bych tuhle funkci rozhodnì uvítal  Cheesy  Kolega to má na Siemensu asi ME45 nebo tak nìjak , a není to vùbec ¹patná funkce. Jinak Z520 je supr foun  Lips sealed
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2005, 21:26 od fireice » ulo¾ena

SEManiak Fire
kubikula
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 29. Prosinec 2005, 20:04 »

to fireice: Dík za pøíspìvek. Ségra právì vlastní Siemens ME45 a tam jen tak zlehka problikávají diodky ji¾ pøi vý¹e zmiòovaném stavu. Tak¾e díky tomu vím, ¾e to lze a hlavnì ¾e je to pro mì docela praktická funkce. Ka¾dou chvilku mi le¾í telefon nìkde na stole a je tak mo¾no hned na první "pokuk" vidìt, jestli nìkdo psal nebo volal. Nemusí pak èlovìk poøád lu¹tit na displeji. Ale asi má¹ pravdu, ¾e se tím moc zabývat nebudou. Bohu¾el  Sad
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
« Odpovìï #26 v: 12. Leden 2006, 20:33 »

Mno nevím jak vam ale me se uz 3x sekl a vypl :  Huh
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 13. Leden 2006, 21:53 »

Fakt???To mi ani neøíkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastním Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatím jsem si jiný ne¾ z520i neoblíbila z posledních recenzí víc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.  Huh
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
« Odpovìï #28 v: 14. Leden 2006, 11:46 »

Fakt???To mi ani neøíkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastním Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatím jsem si jiný ne¾ z520i neoblíbila z posledních recenzí víc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.  Huh

stalo se mi to jenom pri posilani souboru pres BT ... jinak je vsechno ok....a doporucuji ti si ho koupit Mrknutí
ulo¾ena
uursik
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Pøíspìvkù: 68

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 14. Leden 2006, 19:21 »

tak to chce nìjakou kontrolu, mnì se je¹tì nezasekl, a pøes BT mi kluk posílá ka¾dou chvíli nìco Mrknutí
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony øady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mouchy na Z520i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 17 dotazù.