SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
pøihla¹te
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepøi¹el Vám
aktivaèní email?
15. Leden 2025, 06:44
1 hodina
1 den
1 týden
1 mìsíc
Nav¾dy
Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:
Pokroèilé vyhledávání
142485
pøíspìvkù v
10023
tématech od
23754
u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Telefony øady Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Mouchy na Z520i
Strana:
1
[
2
]
3
4
5
V¹e
« pøedchozí
dal¹í »
Autor
Téma: Mouchy na Z520i (Zobrazeno 32305 x)
Pitrsman
Anonym
Re: Mouchy na Z520i
«
Odpovìï #15 v:
18. Prosinec 2005, 00:00 »
Cus lidi, potreboval bych pomoct, chtel bych SE Z520i, ale jak si ctu ty vase zpravy tak nevim jestli si ho mam koupit, poradte nekdo pls.kdyztak mi napiste jestli bych si nemel koupit nejakej jinej mobil, a kdyz jo tak kterej. Zatim cis a napiste pls....pEtE
ulo¾ena
kendra
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 7
«
Odpovìï #16 v:
20. Prosinec 2005, 08:07 »
Dám ti jednu radu, jdi do nìjakého obchodu s mobily, vy¾ádej si Z520, osahej si ji, zjisti, jestli ti ty mouchy a¾ tak moc vadìj.....a rozhodni se sám. Nic jinýho ti tu asi neporadÃm. Ka¾dýmu se lÃbà nìco jinýho. Já Z520 mám a jsem s nà spokojená i pøes ty mouchy...
ulo¾ena
xPet
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3
«
Odpovìï #17 v:
20. Prosinec 2005, 09:10 »
Ano, je to pøesnì tak, jak øÃká kendra. Jakmile jsem se zbavil Z520, ¹el jsem do obchodu, abych si ujasnil, zda-li chci Samsung Z500 a nebo Motorolu MPx220. Celkovì vÃtìzil Samsung, takøka ve v¹ech smìrech (papÃrovì) + i to, ¾e je to jednoduchý, rychlý telefon. Ov¹em, ten pocit byl velice nepøÃjemný, kdy¾ jsem jej dr¾el v ruce. Skoro jsem mìl strach, ¾e mi vypadne - pøevrátà se pøes displej z ruky. Motorola má asi 15x vÃc much ne¾ Z520, ale ¹el jsem do nÃ. U¾ jen proto, ¾e se Z520 po tøech dnech nebylo co zkoumat. S MPx to vypadá tak na 2 mìsÃce a vÃc. Ka¾dému prostì vyhovuje nìco úplnì jiného.
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 14
«
Odpovìï #18 v:
20. Prosinec 2005, 21:32 »
DÃky za pøÃspìvky. Uèinila jsem dle va¹à rady a za¹la do obchùdku, koukla, zkusila a asi jà propadla
Jedna vìc mi ale opravdu vadÃ, a to ty diody, které blikajà dosti nefunkènì. MyslÃte, ¾e je mo¾né, zmìnit tento neduh novým firmem? Mám tÃm na mysli, aby diody zùstaly blikat a¾ do pøeètenà si zprávy, èi vzánà na vìdomà zme¹kaného hovoru.
ulo¾ena
JiøÃk_1.
Anonym
«
Odpovìï #19 v:
24. Prosinec 2005, 11:01 »
ZdravÃm, SE (pùvodnì jen E) pou¾Ãvám u¾ hodnì dlouho (asi 15 let), popravdì jem do nich fanda a soukromì jsem nikdy nemìl jiný tlf, slu¾ebnì ano a tak mohu porovnávat a mnì osobnì SE vyhovujÃ. Nìkteré vìci prostì k SE patøà a èlovìk si u¾ na to zvykl, to je tøeba právì ta nemo¾nost pøiøazovat zvuky skupinám, to prostì SE neumÃ. Kalendáø je stejný ve v¹ech SE a plnì vyhovuje, jsem zvyklý na synchronizaci s PC a Utloukem a v¹e je OK. Dost mì pøekvapuje to zde uvedené trvalé blikánà diod, asi zále¾à na nastavenÃ, mnì to v¾dy zabliká a dá pokoj, nemám s tÃm problém. To jak plave vrchnà dÃl je zvlá¹tnÃ, ale neøekl bych, ¾e je to ¹patný kloub, pouze umo¾òuje tento pohy ale nenà volný. A co mnì vadà ? to jsou malá pÃsmìna na venkovnÃm dsp, a taky pøekvapivì to, ¾e tlf nemá ¾ádnou venkovnà diodu, která by blikala kdy¾ je tlf v provozu - co¾ je teda poøád, proto¾e to je prvnà tlf, který má takovou baterku, ¾e ho vùbec nevypÃnám.
Pøeji pøÃjemné pro¾ità Vánoc a v¹e NEJ do roku 2006
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
«
Odpovìï #20 v:
25. Prosinec 2005, 17:20 »
Já na své Z520i nemam ani jednu mouchu vsechno je ok vsechno drzà :-D...jen co mi vadi tak se nato psatne shanej hry a motivy
...bohuzel jsou jenom placene
ulo¾ena
Terran
Anonym
«
Odpovìï #21 v:
26. Prosinec 2005, 10:08 »
to xPet:
Hele newim, co by si chtìl po telefonu za tudle cenu s touhle výbavou
V tédle kategorii nese¾ene¹ vybavenìj¹à telefon. A ka¾dej normálnà èlovìk pokud nemá bordel ve svym seznamu. najde koho kledá
BTW pokud ti vadà to blikánà led, tak se to dá vypnout...staèà si jen projÃt menu. Ale zrovna tohle je vìc která mì fakt chytla u¾ jen proto, ¾e ji nenajde¹ na ¾ádnym tuctovym telefonu
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpovìï #22 v:
26. Prosinec 2005, 11:13 »
No tak se to tady tak trochu rozdìlilo na dva tábory. Jeden, který vÃtá blikánà led pøi hovoru a pøÃchodu SMS a druzÃ, kteøà tento fakt propagujÃ. Já osobnì beru blikánà diod pøi pøÃchodu SMS i jako upozornìnà na hovor, ale myslÃm si, ¾e bych je vÃc vyu¾ila jako oznámenà o ztraceném volánà nebo SMS. Jako abych na prvnà pohled vìdìla, ¾e jsem nìco pro¹vihla
NevÃte, jestli by tento ne¹várek bylo mo¾né odstranit novým firmem? DÃk
ulo¾ena
uursik
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 68
«
Odpovìï #23 v:
27. Prosinec 2005, 13:18 »
No tak mne diody tolik nerozèilujÃ, já mám mobil v práci klasicky v ¹uplÃky, a kolikrát ho tam zapomenu i pøes noc. Na obchùzku si ho sebou neberu, tak¾e diody kdy¾ blikajÃ, tak ani nevidÃm.
ulo¾ena
fireice
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 425
«
Odpovìï #24 v:
27. Prosinec 2005, 16:14 »
To upozoròovánà zme¹kanýho hovoru nebo sms by nebylo ¹patný.Esli by to vyøe¹il jinej FW?-Ano ¹lo by to.Otázkou je zda se s tÃm vývojáøi budou vùbec zabejvat.Myslim si ¾e ne.Já bych tuhle funkci rozhodnì uvÃtal
Kolega to má na Siemensu asi ME45 nebo tak nìjak , a nenà to vùbec ¹patná funkce. Jinak Z520 je supr foun
«
Poslední úprava: 29. Prosinec 2005, 21:26 od fireice
»
ulo¾ena
SEManiak Fire
kubikula
U¾ivatel
«
Odpovìï #25 v:
29. Prosinec 2005, 20:04 »
to fireice: DÃk za pøÃspìvek. Ségra právì vlastnà Siemens ME45 a tam jen tak zlehka problikávajà diodky ji¾ pøi vý¹e zmiòovaném stavu. Tak¾e dÃky tomu vÃm, ¾e to lze a hlavnì ¾e je to pro mì docela praktická funkce. Ka¾dou chvilku mi le¾à telefon nìkde na stole a je tak mo¾no hned na prvnà "pokuk" vidìt, jestli nìkdo psal nebo volal. Nemusà pak èlovìk poøád lu¹tit na displeji. Ale asi má¹ pravdu, ¾e se tÃm moc zabývat nebudou. Bohu¾el
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
«
Odpovìï #26 v:
12. Leden 2006, 20:33 »
Mno nevÃm jak vam ale me se uz 3x sekl a vypl :
ulo¾ena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpovìï #27 v:
13. Leden 2006, 21:53 »
Fakt???To mi ani neøÃkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastnÃm Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatÃm jsem si jiný ne¾ z520i neoblÃbila z poslednÃch recenzà vÃc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.
ulo¾ena
xhoodx
Anonym
«
Odpovìï #28 v:
14. Leden 2006, 11:46 »
U¾ivatel: kubikula 13. Leden 2006, 21:53
Fakt???To mi ani neøÃkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastnÃm Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatÃm jsem si jiný ne¾ z520i neoblÃbila z poslednÃch recenzà vÃc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.
stalo se mi to jenom pri posilani souboru pres BT ... jinak je vsechno ok....a doporucuji ti si ho koupit
ulo¾ena
uursik
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 68
«
Odpovìï #29 v:
14. Leden 2006, 19:21 »
tak to chce nìjakou kontrolu, mnì se je¹tì nezasekl, a pøes BT mi kluk posÃlá ka¾dou chvÃli nìco
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz
ulo¾ena
Strana:
1
[
2
]
3
4
5
V¹e
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Telefony øady Z
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Mouchy na Z520i
« pøedchozí
dal¹í »
Skoèit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s nÃm spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatnà telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> OstatnÃ
===> PøÃslu¹enstvÃ
===> NastavenÃ
===> PøipojenÃ
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilnà tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹enà problémù
===> NastavenÃ, pøipojenÃ
===> OstatnÃ
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatnà modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
OstatnÃ
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilnà telefony
=> Programy pro stolnà Pc
=> PøÃslu¹enstvÃ
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 17 dotazù.