SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 01:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni adresar kontaktu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nefunkcni adresar kontaktu  (Zobrazeno 2848 x)
Karl9
Uzivatel
Telefon: SE W705

Zobrazit profil
« v: 20. Květen 2014, 05:54 »

Dobry den,

mam Sony Ericsson Xperia Arc S.

Asi dva dny zpet se mi pri jakemkoli pokusu o zobrazeni podrobnosti o kontaktech (nebo pokusu o "kliknuti na nej" a moznosti mu zavolat) vyskocila chybova hlaska

"Aplikace nekonecne zobrazeni (proces com.sonyericsson.infiniteview) byla neocekavane ukoncena. Zkuste to znovu."

Pokusil jsem se na google najit nejake reseni. V poradne Sony Ericsson psali, aÂť si kontakty zlohuji na sim kartu a nasledne pres spravu aplikaci veskere kontakty vymazu

viz. http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-arc-Xperia-arc-S/Can-t-open-my-contacts-com-sonyericsson-infiniteview-problem/td-p/90236

To jsem teda zkusil, ale pri pokusu kontakty opet zkopirovat do adresare, nebo si jakekoli tel. cislo ulozit opet vyskoci chybova hlaska.. tentokrate

"Aplikace kontakty (proces com.sonyericsson.android.socialphonebook) byla neocekavane ukoncena. Zkuste to znovu."

Neuvedomuju si, ze bych v poslednich dnech intaloval nejakou aplikaci, nebo aktualizaci.

Mate s timto nekdo nejakou zkusenost, co by se dalo udelat, aby adresar kontaktu zase fungoval?

Predem diky za odpovedi
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nefunkcni adresar kontaktu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.