SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 22:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejhezci SE?
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejhezci SE?  (Zobrazeno 13050 x)
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« v: 06. Únor 2012, 17:21 »

Ano, leta pane SE uz jsou vlastne za nami, spolecnost se pretransformovala a nasledne byla kompletne zkoupena Sony. Muzeme si tedy konecne polozit otazku - jaky SE, se vam za dobu existence spolecnosti nejvic libil, a ted mam na mysli celkovy design? Jen se ptam, jednou jsem se setkal s nazorem, ze nejhezci SE je S700i coz moc nechapu, ale taky nazor zejo Smajlík

Za sebe hlasuju jednoznacne pro T630 - kdyz byla nova, byl jsem jeste malej druhacek nebo co presne Cheesy A uz tehda sem ji chtel... Mam ji zaopatrenou a sice nemam baterii a stav taky nic extra, ale mam ji na stole jako "tezitko" a nemuzu se na ni vynakoukat. Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 06. Únor 2012, 21:07 »

designove super udelanych kousku bylo hodne,ale nejvic se mi libi K770

nebo v tehle barve
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 06. Únor 2012, 21:42 »

Suhlasim s Tebou, aj mne sa paci k770 a tie fotky, na nu sa nechytaju ziadne ine telefony :-) a v tej bielej (kremovej) ...
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Únor 2012, 22:50 »

Suhlasim s Tebou, aj mne sa paci k770 a tie fotky, na nu sa nechytaju ziadne ine telefony :-) a v tej bielej (kremovej) ...

Joo ten je taky prekrasnej... Brousim si na nej furt zuby, jednou si ho poridim do sbirky... To me treba stve, ze K660i uz nesezenu Smajlík Hale je pravda, ze K770i foti stejne jako K800i? Prej ma stejnou optiku...
uložena

HPM-65 forever !!!
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 07. Únor 2012, 19:09 »

Hodim sem foto urobene xperiou active.
« Poslední úprava: 07. Únor 2012, 19:14 od roxetak » uložena

Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 07. Únor 2012, 19:52 »

Je videt, ze se mobil za zivot uz neco natelefonoval Cheesy Ale ty tlacitka, ty SE fakt nedomyslel, nevidel jsem snad jedinej pouzivanej kousek, co by na nich mel po celym povrchu barvu Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 07. Únor 2012, 20:56 »

Ja som ju zohnal uz pouzivanu. Takze je v takom stave, v akom som ju zohnal Mrknutí. Mas pravdu. Setrenie nakladov na materialy sa prejavi. A este zavisi aj na pouzivani a spravani majitela k telefonu. Avsak ozeliem tie male nedostatky krasy. Foti fakt super. Mozem sem hodit najvydarenejsiu fotku (makro)?
uložena

M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 08. Únor 2012, 01:58 »

kdyz uz..to muzu i ja,jestli ji najdu
a nenajdu,v plnym rozliseni uz ji nemam.
fotek jsem mel plno ale windows me zradil a nemohl jsem s tim nic delat,obsah HDD byl kompletne pryc..par mi jich nastesti zustalo na blogu co jsem kdysi zkousel nahravat fotky z telefonu na blogger.nejlepsi je http://3.bp.blogspot.com/_riQSF65KeV8/SrAAjkRSx6I/AAAAAAAAAAY/YcMl5PkQyD0/s1600/image-upload-51-762145.jpg
ty klavesy se osoupaly hodne lehce.lip je na tom C901,ktera je jasne nastupce,jenze nebyla oblibena,coz je skoda.pritom to uz je nejlepsi platforma ze vsech,k tomu nejlepsi konstrukce..
« Poslední úprava: 08. Únor 2012, 02:32 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 08. Únor 2012, 17:56 »

Jo panove, pamatuju jak jsme slintali nad fotkama z K770i, kdyz byla nova. Mimo xenon to byla konecne K800i, co se vesla do kapsy Smajlík Jooo tolik sem ji chtel, ale tata mi ji nekoupil, az k vanocum C902 no a to byl horor, samy restarty, padani FW, pomaly az hamba a ja nevim co jeste Smajlík

Fotka docela dobra, ale bud velka komprese, nebo mobil v horsim svetle dost nezaostril, pripada mi to hrozne jakoby rozmazany... Ale to je dost o nahode kolikrat... Smajlík

C901... Muj primarni telefon. Koupil jsem ho v Kvetnu jako nahradu za Elm a rozhodne nelituju. V mym "mobilnim parku" je to jasnej tahoun Cheesy Dneska ve skole sem se nudil, tak sem vzal kruzitko a hezky nipal takovy ty hnedy spiny, ten mobil vypada skoro jako novej Smajlík Ale co jsem nepochopil - kdyz si venku udelam dve fotky z C901 a C905, tak C901 foti mnohem lip, pac C905 ma nechutne vyblity barvy, a casto i na manualni bilou! Docela podfuk na zakazniky, co si koupili novej mobil za tehda tak 10000,- a kdo si koupil mensi a kompaktnejsi C901, az na prakticky nefunkcni wifi a gps jedine vydelal Cheesy
uložena

HPM-65 forever !!!
M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 08. Únor 2012, 19:51 »

to je prave jedna z fotek co byly nelepsi,jenze v plnum rozliseni ji uz nemam,zaostrena byla suprove,byla to jedina fotka co jsem tisknul na tiskarne na fotopapir,dokonce pres pict bridge pres usb..C905 je taky dobra,nemam moc fotek s originalnim driverem,pouzivam uz dlouho drivery od witchkinga,je am moznost nastavit manualne uplne vsechno,jenom to nekdy nejde zrealizovat najednou..manualni focus,iso,doba expozice,barvy,bilakontrast,sytost barev..a se stativem se daji delat super fotky i v noci,kdyz pouziju elf pro HDR tak mi foti automaticky predem nastaveny pocet expozic tak jak to ma u HDR byt (vzdy od -2.0 po +2.0).prijde mi ze nejlepsi fotky delaji vzdycky na makro,fotky krajiny nejsou nikdy tak ostry.
uložena

Dulezite clanky
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 08. Únor 2012, 22:41 »

Tak to potvrzuje moji domnenku, ze asi velka komprese na webu Smajlík
Jinak... P2B sem nikdy nepouzil, dokonce se vsadim, ze 90% uzivatelu A200 o tom nikdy neslysela a tiskli zpusobem, ze natahli fota do pc a z pc do printeru... Kdyz se vlastne ohlidneme zpet, tak pri blizsim zkoumani toho A200 umela dost, ale nijak se to uz nedostalo k zakaznikovi... Hlavne, ze na idnesu vycitali hovada, ze sms editor neodpociva znaky celou dobu, profici...  Lips sealed
Co se tyce driveru - nemohl by jsi mi zaslat originalni z C905? Ja si tam nahral nejakej Cyber-shot xperience 7.5 nebo neco tak, tak kdybych upravoval Smajlík

K fotkam - nastaveni bily na automatiku telefon absolutne nezvlada, fotky jsou vybledly silene, a ani na manual to neni zazrak... To C901, ta ma barvy hezci nez sestrin (i kdyz levnej) kompakt Smajlík Ale nerikej mi, ze se s C901 da fotit v noci? Nechces udelat navod? Cheesy Co se tyce HDR, nejak jsi se dostal pres me znalosti, jdu googlit Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Únor 2012, 00:10 »

Tak a nasiel som, nie je to ta, ktoru som myslel ale je super :-)
« Poslední úprava: 09. Únor 2012, 00:20 od roxetak » uložena

roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 09. Únor 2012, 00:22 »

Tak a tu je :-)
uložena

M.Eermak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 09. Únor 2012, 00:53 »

uff,je toho moc..
pictbridge jsem u C905 nepouzil ani jednou,ale pouzil jsem to u K770 (A100)..
extrahovanej FS z C905 z topse.ru jsem mel,ale ted uz tam neni a nemam ho ani ja.mozna ho jeste najdu a dam vedet.. ten co pises je nejlepsi,ale musis si k nemu upravit jazykovej soubor co pouzivas.ten editor je treba tady http://www.box.com/s/c0oy8bxcmo95ndfn3gfa
hodilo by se aby to umelo stahovat cely slozky,ale to ja neresim,delal jsem to hlavne pro sebe jako zalohu a nahrava se to lehce..nahral jsem to tak jak to mam v PC.
o foceni s C901 jsem nemluvil,nikdy jsem ji ani nemel v ruce..jedina moje nocni fotka na stativu je http://www.panoramio.com/photo/44961800
pouzitim HDR se da ziskat neco jako http://www.panoramio.com/photo/52911067 nebo http://www.panoramio.com/photo/50399201 ale tech fotek co se takhle povedly mam docela malo,hlavne to chce cas na porizovani a aby okolo nechodilo moc lidi,nebo nejezdily auta.protoze ty HDR fotky pozdeji davas jednu pres druhou tak ve vysledku budes mit duchy.u foÂťaku co foti do RAW formatu to je fuk,protoze z RAWu si jednotlive expozice vytvoris v PC.z JPEG ne,da se delat neco podobnyho,jako ze si vytvoris z jednoho JPEGu vic tim ze je zesvetlis nebo ztmavis a pak das dohromady,ale to neni pravy HDR.
« Poslední úprava: 09. Únor 2012, 01:01 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 09. Únor 2012, 07:58 »

roxetak - Jo, to vubec nejsou spatny fotky... Uz jenom proto, ze to fotil uz tak "starej" telefon. Cyber-shot fotil snad vzycky dobre - az na C510, kterou ma babicka. To je opravdu katastrofa Cheesy

Martin - No jednou to sedi, neni to funkce co by clovek nutne potreboval Smajlík Ale takhle bejvalo v A200 hafo podobnejch utilitek, a kolikrat o nich nejakej uzivatel slysel (pokad by o ne mel eventualne i zajem)?
Jo ten CS xperience je docela dobrej, jen mne nejak uplne nevyhovuje ta slozitost, ktera je na mobilu pomerne dost spatne zapamatovatelna... Ale i na default to foti o neco lip
S tou C901 sorry, nejak sem ti uplne predtim asi nerozumel.
Jinak jasny, uz rozumim o co jde, prokladani fotek. Predpokladam, ze bez stativu je to prakticky teda nepouzitelny, leda by si clovek vyhral a orezaval prebytecny okraje, co na jednotlivejch fotkach vzniknou pohyby ruky, ze?
uložena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejhezci SE?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.