SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 22:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahravani pres Bluetooth
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahravani pres Bluetooth  (Zobrazeno 9381 x)
garfield001
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 07. Listopad 2005, 22:27 »

2WhoThe****IsThis: No ja jsem malem dopadl jako ty, ale diky sve pohodlnosti nez jsem se rozhoupal, bylo jasny ze ten firm neni to pravy. Takze sedim se svoji R1L002 a cekam co bude dal.  Smajlík

Øikas prelom listopadu a prosince. No snad to uz konecne vyjde, aÂť muzu vytahnout toho kulicha a uz konecne vyrazit do ulic.  Grin
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 13. Listopad 2005, 00:02 »

Zdar, mam w800i tejden, rovnou sem si s nim koupil i usb bluetooth adapter http://www.1m.cz/detail/3300/aligator-btd-ivt-01-mini-bluetooth-usb-adapter/ je fakt, ze ze zacatku jsem musel potvrzovat, ale nevim jak, ted mi to jede vsemi smery bez odklikavani, jeste jsem to tu ted zkousel a jede to. Kouknu na to, do nastaveni a tak, co jsem to vlastne proved  Shocked a dam vedet.
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 13. Listopad 2005, 13:33 »

Tak koukej hledat:-) Prave jsem "odklikal" 30 souboru a zacina se mi delat puchejr na palci Grin
uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 13. Listopad 2005, 14:07 »

Co sa tyka toho potvrdzovania, tak sa to nejak dalo nastavit pri ovladacoch widcomm (viem su otravne a tazkopadne najma  na win XP sp2). Na tych vstavanych co su vo windowsoch to nejde, ale ak si nainstalujete tie najnovsie od widcomm, tak viem na 100% ze tam sa to nejak dalo zaskrtnut ze to slo iba s jednym potvrdnenim na zaciatku a potom uz to dalsie subory prijalo bez potvrdenia. Bohuzial si uz nepamatam jak som to nastavoval, ale az sa dostanem ku svojmu kompu na koleji muze se mrknuot.

EDIT: aby som to trochu rozviedol, ovladace od widcomm maju uplne odlisnu politiku zabezpecenia ako tie od microsoft. Kazda sluzba sa musi danemu zariadeniu najprv tak nejak povolit, a potom sa da uz aj nastavit, aby dane zariadenie mohlo pouzivat danu sluzbu aj "bez optani, automaticky". Toto vsetko sa nastavuje az po sparovani zariadeni.
« Poslední úprava: 13. Listopad 2005, 14:13 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 13. Listopad 2005, 14:33 »

Diky za tip. Az budu mit chvili cas, taxe v tom zkusim posÂťourat Mrknutí
uložena

Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 13. Listopad 2005, 14:53 »

Tak koukej hledat:-) Prave jsem "odklikal" 30 souboru a zacina se mi delat puchejr na palci Grin

Eece ted jsem tu projel snad vsechny mozny volby, co by mohlo fungovat jsem vyzkousel, ale nic, porad to jede bez potvrzovani  Embarrassed. Je k tomu spesl software Bluesoeil, proste nic  Undecided
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 13. Listopad 2005, 14:56 »

Eece ted jsem tu projel snad vsechny mozny volby, co by mohlo fungovat jsem vyzkousel, ale nic, porad to jede bez potvrzovani  Embarrassed. Je k tomu spesl software Bluesoeil, proste nic  Undecided

BLuesoil je zase este do tretice nieco ine, ale ma to dost blizko ku widcomm Smajlík
uložena

HPM-70 Sluchatka
joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 13. Listopad 2005, 18:28 »

tak ve widcomm driveru je to pravym tl. na ikone BT a "Advanced configuration" v zalozce "Local services"
- File transfer - Properties - odskrtnout "Secure connection"
a totez vedle na zalozce "Client Application"
pak to pri prenaseni souboru do telefonu ani nepipne a nic to nechce (ani jednou)  Mrknutí
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #23 v: 13. Listopad 2005, 20:58 »

tak ve widcomm driveru je to pravym tl. na ikone BT a "Advanced configuration" v zalozce "Local services"
- File transfer - Properties - odskrtnout "Secure connection"
a totez vedle na zalozce "Client Application"
pak to pri prenaseni souboru do telefonu ani nepipne a nic to nechce (ani jednou)  Mrknutí

Myslim ze teraz si hodne ludom dost pomohol, najma tym, co maju problem s R1N035 bugom Smajlík

Zostava uz len zaprait hodne stastia pri migracii na iny ovladac Smajlík
uložena

HPM-70 Sluchatka
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 14. Listopad 2005, 00:52 »

Tak ted jsem rozchodil drivery od Widcommu. Pokud Quick Connect - File Transfer, opravdu uz to potvrzeni nechce. MyPhoneExplorer ho presto porad pozaduje. Vic me ted ale mrzi, ze mi prestala fungovat synchronizace s Outlookem:-( Pres kabel jede normalne, ale pres BT se nepripoji. Synchronizace primo pres widcomm (Quick Connect - PIM Synchnization) mi udelala peknou paseku v kalendari:-( Nevite jak zprovoznit s temahle ovladacema tu od SE?
uložena

joejog
Uzivatel
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 14. Listopad 2005, 06:50 »

pokud to udelas jak jsem o kousek vys popisoval ,tak ani v MPE to vyzadovat nebude  Roll Eyes
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 14. Listopad 2005, 08:33 »

Porad nic... Zaskrtnuti jsem zrusil na obou zalozkach a MPE potvrzeni porad vyzaduje:-(
uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 14. Listopad 2005, 09:19 »

Tak ted jsem rozchodil drivery od Widcommu. Pokud Quick Connect - File Transfer, opravdu uz to potvrzeni nechce. MyPhoneExplorer ho presto porad pozaduje. Vic me ted ale mrzi, ze mi prestala fungovat synchronizace s Outlookem:-( Pres kabel jede normalne, ale pres BT se nepripoji. Synchronizace primo pres widcomm (Quick Connect - PIM Synchnization) mi udelala peknou paseku v kalendari:-( Nevite jak zprovoznit s temahle ovladacema tu od SE?

To je prave to co som myslel pod tym pojmom ze ovladace widcomm su "trosku" tazkopadne. Ono sa skustocne treba trochu pohrat s tymy nastaveniami, urcite to nejak ide. Inak, ja pouzivam sychronizaci s FMA. To znamena ze synchronizuji telefon z FMA a pak synchronizuji outlook s FMA . Cili, nikdy nesynchronizuji primo telefon s outlookem. Takhle mi to slape bez problemu. (pouzivam FMA 2.1.2.2b ktere jede relativne bez problemu a bugu)
uložena

HPM-70 Sluchatka
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 14. Listopad 2005, 10:11 »

Tak uz mi to funguje, ale musim po spusteni MPE dat nejdriv napriklad nacist seznam cisel z telefonu. Potom uz si muzu vytvaret slozky, kopirovat a mazat... jak chci a bez potvrzeni. Pokud ale nejdriv nestahnu kontakty, potvrzuju porad... divny, ale funguje. Ted jeste kdybych rozchodil tu synchronizaci, protoze FMA mi nejak mi porad nejak blbne:-(
uložena

w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 14. Listopad 2005, 10:20 »

Tak uz mi to funguje, ale musim po spusteni MPE dat nejdriv napriklad nacist seznam cisel z telefonu. Potom uz si muzu vytvaret slozky, kopirovat a mazat... jak chci a bez potvrzeni. Pokud ale nejdriv nestahnu kontakty, potvrzuju porad... divny, ale funguje. Ted jeste kdybych rozchodil tu synchronizaci, protoze FMA mi nejak mi porad nejak blbne:-(

No, preto som napisal ze treba mat verziu 2.1.2.2b ... stiahnes tu beta3 co ma fma na svojej stranke, a nechs ju aktualizciou opatchovat rovno na najnovsiu verziu (2.1.2.2b) a ta by mala fungovat relativne bez problemov.
uložena

HPM-70 Sluchatka
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahravani pres Bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 15 dotazů.