SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Červenec 2024, 15:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142457 příspěvků v 9999 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ikona baterie v procentech
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ikona baterie v procentech  (Zobrazeno 5326 x)
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« v: 19. Prosinec 2011, 08:56 »

Nevi nekdo jak mam udelat aby se mi zobrazovala ikona batzerie v procentech?Stahl jsem si ji z tohohle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1381470 tematu vytahl jen tu baterii a nahral do sveho frameworku.Nicmene mi to skace jen po 5 kdyz mam 88,89,90,91,92 mam nahore 90 a proste jen po 5?
uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Prosinec 2011, 12:55 »

sprav to cez out kitchen a uèite to pojde Smajlík http://uot.dakra.lt/kitchen/
uložena
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 19. Prosinec 2011, 13:41 »

Clovece ja to v tom neumim a ta baterie tam stejne neni.Ja si neumim poradit s tim upload file.
uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Prosinec 2011, 14:00 »

vybereš si aky štyl baterky chces použit ale musiš prepnut na SCB with %
kedsi vybereš èo chceš musiš ist do upload file a v riadku Select your rom from kitchen's list, or upload your own files musiš zvolit upload system files a nahrat tam ten tvoj framework
potom ti vygeneruje kod podla ktoreho si potom stiahneš tvoj subor v podzložke pickup
uložena
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 19. Prosinec 2011, 14:05 »

Ale kdyz kliknu na upload files tak se nic nedeje to je ten problem.
uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Prosinec 2011, 14:14 »

musi to ist
uložena
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Prosinec 2011, 14:18 »

Jasne delam to uplne presne jaks to popsal ale po kliknuti na select file zadne okno nevyskoci.Chapu dobre ze mam sustemui a framework umistit na plochu abych to mohl nahrat ne?Co kdybych ti poslal mejlem svuj SystumUi.apk a Framework-res.apk a skusil jsi to ukuchtit ty jen tu baterii treba tu prvni nahore v procentech ja si to pak prehazu.
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 14:25 od bubakkaja » uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 19. Prosinec 2011, 14:44 »

no možme to skusit .. ale roèej to uploadni na megaupload alebo niekde ... staèi framework
a skus este nainstalovat toto cez cwm ... bude tam novy lock screen nova baterka v % a restart http://www.multiupload.com/G4AF1SE39Q
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 14:47 od zaji06 » uložena
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 19. Prosinec 2011, 14:50 »

Mas to v mejlu ja prave chci jen tu baterii nic jineho.
A navic ja nemuzu pouzit tvoje ty mas mdpi a ja hdpi mam vetsi rozliseni displeje mam raye.
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 14:55 od bubakkaja » uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 19. Prosinec 2011, 14:54 »

chceš inštalovat cez cwm alebo cez root explorer
uložena
bubakkaja
Uživatel
***
Příspěvků: 228



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Prosinec 2011, 14:56 »

Staci Root explorer ale muzu i cwm.
Mam to radeji pres root explorer pres cwm se mi to vesinou cele zhrouti
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 14:57 od bubakkaja » uložena
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 19. Prosinec 2011, 17:16 »

sorry dlho mi to trvalo ale tu to je ... http://www.multiupload.com/JIE6J3PJV2
ak ta možem o nieèo poprosit aj ja napiš PM nech to neriešim tu Smajlík
uložena
Phoenix
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia™ X8
Příspěvků: 508



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Prosinec 2011, 21:11 »

zdravím no vaše diskuze mÏ pøimÏla si udÏlat totež nicmÊnÏ mam pår zasadních problÊmu po jejích sdÏlení si budete myslet že jsem blåzen, system jak vytvoøit resp upravit framework.apk chapu ale první problÊm je v tom že nevím jak vytahnout ten svuj s telefonu, za druhÊ pokud už soubor vygeneruje stranka jak to mam vytvoøit abych to instaloval z root exploreru??
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
zaji06
Uživatel
***
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Příspěvků: 430



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 19. Prosinec 2011, 21:43 »

prideš na system/framework /framework -res.apk kopirovat a presunieš ho  do SD karty
 .. ked ti program vygeneruje rar subor otvoris ho cez winrar a vitiahnes s tade ten framework hodiš ho na kartu
potom cez root eplorer SD card / kopirovat framework / do systemu tam ho treba polozit -paste nastavit prava a AZ potom ho nakopirovat (move)  do system/framework
prava -permision na **
                              *
                              *
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a Ăşpravy s nĂ­m spojenĂŠ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ikona baterie v procentech
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 18 dotazů.