SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Září 2023, 22:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)  (Zobrazeno 43117 x)
tomci
Uživatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 14. Listopad 2011, 15:11 »

Mám odemknutý bootloader dle návodu http://forum.semania.cz/index.php/topic,28470.0.html, root dle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28698.0.html.
Chci udělat recovery dle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28489.0.html. Nebude vadit, že už root mám? Nepopere se to v mobilu nějak? Díky.
uložena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
kordo
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písať nebudem, lebo by sa sem ani nevošli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 16. Listopad 2011, 13:21 »

No Jozef a teraz by ma zaujímalo ako sa dostanem do toho xrecovery menu dlhšie som tu nebol  už som zas sony ericsson mám Neo všetko som urobil, trošku som sa zamotal pri inštalácii ovládačov a musel som to nainštalovať inak ako je to popísané lebo cez CMD mi tie ovládače nenainštalovalo ale potom už všetko frčalo ako malo aspoň dúfam. Inak som z Nea veľmi milo prekvapený mal som HTC Desire S HW podobný ale čo sa týka váhy uf som nevedel či ho vlastne držím v rukách. Už sa zas budem plne venovať tomuto fóru Smajlík Takže už som na to prišiel je to ako u X10 teraz ma zaujíma či romky sa dajú nahrávať cez to xrecovery menu a či náhodou neexistuje nejaká ronka založená na HTC Sense dosť som si na to zvykol hehe
« Poslední úprava: 16. Listopad 2011, 13:31 od kordo » uložena

Nevieš opýtaj sa...
Joza
Anonym
« Odpověď #107 v: 16. Listopad 2011, 16:42 »

Do Recovery menu se dostanete opakovaným stiskem tlačítka zpět po startu telefonu a zobrazení loga SE Smajlík
uložena
tomci
Uživatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 16. Listopad 2011, 23:30 »

Nevím, co dělám špatně. Už 2x jsem umrtvil Neo a stále nejsem schopen udělat root a recovery dle návodu. Postupuju bod za bodem, soubor jsem stáhnul (InteksKernelV12.zip), přejmenoval na boot.img, udělal vše, co se má a při zapnutí jen zavibruje, ale nerozjede se... Budu vděčný za radu.

Edit: InteksKernelV12.zip jsem rozbalil, obsah boot.img nakopíroval do složky a vše dokončil. Úvodní obrazovka se změnila, ale po recovery a SU v menu ani památky.
« Poslední úprava: 16. Listopad 2011, 23:49 od tomci » uložena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
v6ak
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 17. Listopad 2011, 14:41 »

Mohl bych poprosit o odkaz na XDA? Nemohu to tam najít. Rád bych se podíval/zeptal na nějaké technické detaily...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
filip.kosut
Uživatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 18. Prosinec 2011, 14:17 »

Zdravím, mám docela nečekaný problém, sk17i, u telefonu proveden root-uspesne, odemknuty bootloader-uspesne, nasledne jsem instaloval kernel a po tomto kroku nejede domovke tlacitko a nenajede pam. karta, to vsechno jsem delal kvuli instalaci nove romky, rikal jsem si zpravi se tto novou romkou, kdyz ji ale vyberu v boot menu a potvrdim vyskoci chyba MD5 nismatch! muzete mi prosim pomoct? Embarrassed
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #111 v: 18. Prosinec 2011, 15:35 »

MD5 mismash = špatně stažená na 95 procent, kterou jsi stahoval?
uložena
filip.kosut
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #112 v: 18. Prosinec 2011, 15:42 »

tuhle http://forum.semania.cz/index.php/topic,28723.0.html s facebookem

edit: vlastně bez facebooku
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2011, 15:44 od filip.kosut » uložena
filip.kosut
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 18. Prosinec 2011, 18:50 »

nějaký tip? Undecided

edit: je nazev te slozky 2011 atd. rozhodujici?
« Poslední úprava: 19. Prosinec 2011, 01:20 od filip.kosut » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Root a Recovery menu pro modely Arc, Mini, Mini Pro, Neo,Play, Ray (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.