SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
14. Prosinec 2024, 18:00

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá  (Zobrazeno 25912 x)
Neuman
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 70

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 14. Prosinec 2011, 12:04 »

A co je to ta Mobile Bravia?? prý to W nemá.(MINI zase má)
Vùbec se v tìch pojmech nevyznám Grin

Stále váhám jestli Mini nebo Walkman Undecided Smajlík

Díky
ulo¾ena
Macik68
U¾ivatel
Telefon: C702, X8, Arc S
Pøíspìvkù: 109

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 14. Prosinec 2011, 12:38 »

No myslím, ¾e mini a live jsou velice podobné telefony. Já bych se rozhodl pocitovì. Nechal bych si pøedvést oba a jeden z nich koupil. Funkce Bravia by mìla poskytnout vìrnìj¹í zobrazení, ale pozor, mìla by fungovat pouze pøi prohlí¾ení obrázkù a videí. Stejnì tak stereo reproduktor v telefonu nebude pro vìt¹inu u¾ivatelù hlavním kritériem. Rozhodoval bych se spí¹ podle celkové kvality displeje (èitelnost na prudkém svìtle) a také bych vzal v úvahu, ¾e na tom mírnì vìt¹ím se bude o chlup lépe psát na qwerty klávesnici na vý¹ku. Nicménì i to je jen otázka cviku, mìl jsem X8, která mìla 3" displej stejnì jako Mini a psaní na vý¹ku jsem zvládal po urèitém zacvièení docela dobøe. Pro nìkoho mù¾e být také kritériem zvlá¹tní tlaèítko pro spou¹tìní pøehrávaèe hudby. Kdysi jsem ho mìl u W810 a pak mi na dal¹ích telefonech chybìlo. Celou touhle radou neradou chci øíci jen, ¾e výbìr telefonu je èistì subjektivní zále¾itost a co ocení jeden, nebude bráno druhými v potaz. Ka¾dopádnì je tøeba vzít v úvahu i cenu, která je tøeba na x-store u modelu Live with walkman o 25% vy¹¹í ne¾ u modelu Mini. A to mi pøijde hodnì, na to jak jsou si ty mobily podobný.
ulo¾ena
Neuman
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 14. Prosinec 2011, 15:39 »

No myslím, ¾e mini a live jsou velice podobné telefony. Já bych se rozhodl pocitovì. Nechal bych si pøedvést oba a jeden z nich koupil. Funkce Bravia by mìla poskytnout vìrnìj¹í zobrazení, ale pozor, mìla by fungovat pouze pøi prohlí¾ení obrázkù a videí. Stejnì tak stereo reproduktor v telefonu nebude pro vìt¹inu u¾ivatelù hlavním kritériem. Rozhodoval bych se spí¹ podle celkové kvality displeje (èitelnost na prudkém svìtle) a také bych vzal v úvahu, ¾e na tom mírnì vìt¹ím se bude o chlup lépe psát na qwerty klávesnici na vý¹ku. Nicménì i to je jen otázka cviku, mìl jsem X8, která mìla 3" displej stejnì jako Mini a psaní na vý¹ku jsem zvládal po urèitém zacvièení docela dobøe. Pro nìkoho mù¾e být také kritériem zvlá¹tní tlaèítko pro spou¹tìní pøehrávaèe hudby. Kdysi jsem ho mìl u W810 a pak mi na dal¹ích telefonech chybìlo. Celou touhle radou neradou chci øíci jen, ¾e výbìr telefonu je èistì subjektivní zále¾itost a co ocení jeden, nebude bráno druhými v potaz. Ka¾dopádnì je tøeba vzít v úvahu i cenu, která je tøeba na x-store u modelu Live with walkman o 25% vy¹¹í ne¾ u modelu Mini. A to mi pøijde hodnì, na to jak jsou si ty mobily podobný.

Díky za radu Mrknutí

Mobil hlavnì pou¾ívám na volání(cca 5h/mìs.,150sms)a obèas fotím v práci,a málokdy si pustím hudbu.Ted v souèasným mobilu mám cca 30 písnièek.Jinak na nic víc mobil nepou¾ívám,ani NET nepotøebuju.

Tak¾e je fajn vìt¹í displej u W  ale zase jak tak ètu zase MINI má lep¹í zbrazení,tak já nevím Cheesy

ulo¾ena
Neuman
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 16. Prosinec 2011, 16:10 »

Ted zji¹»uju ¾e to nemá ukolovník (ukoly) Shocked

Jde to dodateènì nahrát???

Díky.
ulo¾ena
Neuman
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 19. Prosinec 2011, 22:21 »

Máte nìkdo nahranou tu Bravii?? jaký je rozdíl??

Díky moc Mrknutí
ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #35 v: 20. Prosinec 2011, 06:10 »

ja mam rozdiel skoro  ziadny .. mozno o 1% lepsi kontrast
ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 20. Prosinec 2011, 13:50 »

neviete niekdo preèo sa mi do SMS zmesti iba par pismeniek? hned ma prepina na sms 2 Sad ani v nastaveniach niè neni
ulo¾ena
K@rlos
U¾ivatel
Telefon: SE C901, SE T650i, SE Xperia Ray
Pøíspìvkù: 21

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 29. Prosinec 2011, 14:28 »

Nìkde jsem èetl, ¾e tento telefon má podporu USB host (USB on the go), mù¾ete to nìkdo prosím vyzkou¹et? Jde mi o pøipojení flash disku pøes redukci, nikoliv pøes Dock. Pokud to opravdu funguje, nedalo by se to z telefonu nìjakým zpùsobem vytáhnout a nahrát to i do ostatních Xperií ?  Smajlík Pùjde zøejmì jen o nìjaké ovladaèe USB...
ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 29. Prosinec 2011, 17:09 »

sice to nemam ako skusit ale v nastaveniach je nieèo ze mo¾nosti pripojenia / a ¾e re¾im pripojenia USB a tam je re¾im prenosu medii - neviem èi je to ono ... po zapnuti vyskoèi dal¹ia podzlo¾ka - spojte telefon s inymi zariadeniami pomocou kabla USB  
EDIT- na¹iel som toto http://www.youtube.com/watch?v=1EVC7cP86Nk&feature=related
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2011, 18:05 od zaji06 » ulo¾ena
Neuman
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 03. Leden 2012, 13:00 »

Tak tento telefon mám od vánoc a zatím spokojenost.
A¾ na tu výdr¾ baterie Undecided  (hodnì volám)V tomhle je to velký krok zpìt.existuje øe¹ení?? silnìj¹í baterie??Nebo se vrátit k obyè.mobilu?? Grin
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #40 v: 16. Leden 2012, 21:04 »

Mat telefon urceny na telefonovanie, uplne "jednouchy", bez nejakych modernych ficur. Hlavne s extra dlhou vydrzou baterie Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Grin Grin Grin Grin Mrknutí
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
tepo
U¾ivatel
Telefon: wt19i
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #41 v: 16. Leden 2012, 23:48 »

no, toto ma zaujimahttp://forum.semania.cz/index.php/topic,29026.0.html
ulo¾ena
Btihin
U¾ivatel
Telefon: SE live with walkman wt19i black + 8GB
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 18. Leden 2012, 14:24 »

Ahoj, jsem èertvým vlastníkem LWW a po pár dnesch mám jeden problém. Kdy¾ vypnu zvuky nebo zapnu re¾im vibrace, pøestane fungovat zvuk klaves, vyberu a zvuk odemknuti obrazovky. Co¾ je v poøádku, jen¾e pøi opìtovnem zapnuti zvukù, ji¾ zvuk kláves, vyberu ani zvuk odemknuti nefunguje ostatni zvuky jdou. Nane¹el jsem ¾ádné nastavení. Jediné co pomohlo bylo obnovení standardního nastavení. Ovsem po vypnuti zvukù se zavada vrati.

Chtìlbych Vás po¾ádat o pomoc s timto problémem. Jsem cerstvy majitel Androida. A nevim jak to chodi kdy¾ nastane podobna chyba. Muzu Vam sem poslat seznam nainstalovanych aplikací nebo v¹e co budete potrebovat.

Pøedem dìkuji za jakoukoliv pomoc.
Mìjte se zatím
ulo¾ena
oglop
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 10. Duben 2012, 08:40 »

Ahojte srovnavam tenhle telefon s htc wildfire S a momentálnì mì zajímají formáty souborù co to je schopno pøe¾výkat a taky jak funguje to GPS nikdy jsem chytre fon nemìl.. známej mi øíkal, ¾e na tom thc mu to gps funguje i kdy¾ neni pøipojenej na net (akorat mu to nezobrazuje mapu ale pry tam jde stahnout nejaka aplikaèka)
ale víc mì zajímá co to umí pøehrát
na netu jsem èetl, ¾e to neumí divX ani Xdiv nìkde dokonce ¾e ani obyèejný formáty zvuku jako wma, waw a podobnì (ale to pochybuju ¾e je pravda)
u htc jsem se nic takového nedoèetl.

díky za odpovìd
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #44 v: 10. Duben 2012, 20:07 »

gps funguje normalne. Pracovat s nim dokazu len aplikacie. stahovania dat z netu sa bat nemusis. Pokial si zablokujes Agps. Inak vsak k vyuzivaniu smartov ci androidov aj tak potrebujes datovy balik. a co sa tyka podporovanych audio, ci video suborov, tak cez google play, teda byvaly Google market si doinstalujes mnozstvo aplikacii, playerov, ktore budu podporovat co len chces.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.