SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
07. Z 2024, 13:20

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142465 pspvk v 10007 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá
Strana: [1] 2 3 4  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá  (Zobrazeno 25518 x)
Joza
Anonym
« v: 05. jen 2011, 10:33 »

Do redakce dorazila nová stylovka, Sony Ericsson Live with Walkman. Vypadá krásnì, nejprve chci ale zjistit, jestli pùjde z Mini udìlat právì Live Walkman podobnì jako jde z Arcu udìlat arc S Smajlk
uloena
321654
Anonym
« Odpov #1 v: 06. jen 2011, 21:06 »

zajímá, pøehrávaè Smajlk pujde vytahnout ?Smajlk
uloena
Joza
Anonym
« Odpov #2 v: 07. jen 2011, 09:39 »

Walkman pøehrávaè moc nového nepøiná¹í, ale soubory u¾ mám vyta¾ené a brzy je sem nahodím. Bez rootu ale nepoèítejte s tím, ¾e byste je nìjak vyu¾ili... Smajlk Jinak moje dojmy - telefon je velmi krásný, vypadá hodnì atraktivnì a dobøe se s ním pracuje. Stereoreproduktory jsou fajn, mrzí mì ale absence Mobile bravia... Displej pøi pøímém srovnání s Mini a Mini Pro výraznì ztrácí. Telefon je ji¾ skladem v setosu na hlavním skladu, prodej by tedy v pondìlí mìl zaèít, cena 4990 korun.

uloena
Pupu
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: X10 black
Pspvk: 535

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 07. jen 2011, 09:54 »

Ta Bravia tam urcite pujde pridat stejne jako je k dispozici pro X10,ne ?. Co me spise mrzi je nejake podtrzeni toho, ze je to walkman. Stereo repro je sice fajn (spise nutnost), ale chtelo by to v zakladu bud hodne slusny sluchatka (sla by nahoru cena a navic vetsina lidi ma stejne svoje) anebo aspon velka pametova karta, at je videt, ze se da telefon nacpat hudbou az k presknuti. O nejake online sluzbe pro stahovani urciteho objemu mp3 zdarma ani nemluvim.
uloena
Joza
Anonym
« Odpov #4 v: 07. jen 2011, 09:57 »

Karta je 2GB, sluchátka obyèejné a nìjaké ty online kanály pro hudbu zde jsou, ale nejdou dostupné u nás no... No stran druhou pøi cenì 5000 kè tì¾ko èekat více...

uloena
ferryx
U¾ivatel
Telefon: Se C510
Pspvk: 14

Zobrazit profil
« Odpov #5 v: 17. jen 2011, 20:54 »

ahoj, podøídil jsem si tento super telefon, ale jedna vìc mi nejde na rozum v¹ude pí¹ou ¾e má 512mb ram ale android hlásíjen 320mb , je to mùj první android tak¾e mo¾ná sem nìco pøehlédl, dík za vysvìtlení.
uloena

(bez telefonu) -> Ericsson A1018 -> (spousta telefonu...) -> SE K750 -> C510 ;-)
janboy
U¾ivatel
Telefon: live with walkman
Pspvk: 2

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 19. jen 2011, 07:59 »

Dobrý deò, veµmi sa mi tento telefon páèi, ale chcem sa opýta», ako je to s rozlí¹ením displeja. Zdá sa mi nízke. Nie je obraz na displeji "kockatý"? Huh A e¹te ako je to s výdr¾ou baterky?  Huh Uvítal by som nejaké osobné skúsenosti, prípadne detailné fotografie na ktorých by to bolo jasne vidie». Zatial som na nete na ¾iadne nenarazil. Undecided Ïakujem.
uloena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pspvk: 430

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 23. jen 2011, 09:35 »

chcem sa opitat ci sa neda pridat do live walkmanu bravia engine ...?  Smajlk mam zaujem o tento telefon len mi tam chyyba
uloena
321654
Anonym
« Odpov #8 v: 23. jen 2011, 10:19 »

mì spí¹ zajímá jestli nejde z walkmanu vytáhnout ten xLoud Smajlk
uloena
comfy
U¾ivatel
Telefon: w660i
Pspvk: 1

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 23. jen 2011, 10:21 »

Dobrý den, chtìl bych se zeptat, jestli plánujete napsat vìt¹í recenzi tohoto mobilu, nebo jestli o nìjaké nevíte. Jestli ne, tak jak na vás mobil pùsobil a jaké jsou jeho zápory...?
uloena
Joza
Anonym
« Odpov #10 v: 23. jen 2011, 10:24 »

REcenze vyjde pøí¹tí týden, tìch recenzí bude vícero, nìjak se mi to tady poskládalo a nestihl jsem to døíve. Bravia mo¾ná dodat pùjde, kdy¾ jsem ale vidìl displeje na¾ivo proti ostatním telefonùm, nemyslím ¾e by jen SW udìlal takový rozdíl. Jinak s telefonem jsem spokojen, ale pokud bych si mìl vybrat, asi bych ¹el do XPERIA Mini.
uloena
zaji06
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #11 v: 24. jen 2011, 17:14 »

ako tak pozeram ten display je vaè¹i a rozlisenie je ako na mini .... neni ten obraz trochu kockaty ?
a live asi nedostane aktualizaciu na 4.0 ze?
« Posledn prava: 24. jen 2011, 19:16 od zaji06 » uloena
janboy
U¾ivatel
Telefon: live with walkman
Pspvk: 2

Zobrazit profil
« Odpov #12 v: 28. jen 2011, 22:55 »

®e vraj "ptejte se co vás zajímá"
Zabudli doda» "Odpovíme jen na to, co zajíma nás"
 Undecided Undecided Undecided Undecided
uloena
Joza
Anonym
« Odpov #13 v: 29. jen 2011, 17:21 »

Prioritou nyní bylo aktualizovat FW na v¹ech telefonech, bohu¾el se toho se¹lo moc...

- rozli¹ení displeje je naprosto v pohodì, hor¹í je to ale se samotnou kvalitou obrazu
- z vnitøní pamìgi telefonu zabírá èást samotný operaèní systém
- baterie je prakticky u v¹ech Androidù stejná - pøi aktivním pou¾ívání zvládne telefon den, maximálnì kousek druhého dne, ale tou¾ je riziko
- bravia engine pùjde dodat, ale nemyslím si, ¾e by se tím obraz zásadnì zlep¹il
- recenze bude pøí¹tí týden (spolu s recenemi Pro, Active a Ray)
- aktualizace na 4.0 podle mého není u tohoto telefonu nìjak moc nutná, telefon ¹lape u¾ nyní dobøe, díky podobnosti s ostatními telefony ale není nereálná
uloena
zaji06
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #14 v: 31. jen 2011, 17:52 »

tak od dnes som ¹tastnym maitelom tochto telefonu Smajlk
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2 3 4  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Sony Ericsson Live Walkman v redakci - ptejte se co vás zajímá
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.009 sekund, 18 dotaz.