SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 09:24

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce  (Zobrazeno 28148 x)
Mara232
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i
Pøíspìvkù: 109

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 27. Øíjen 2011, 18:34 »

to je ¹koda,úane cmar,nemohl by jste to vyzkou¹et?
ulo¾ena
Mara232
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 01. Listopad 2011, 15:23 »

já myslím ¾e po aktualizaci na android 2.3.3 by to mìlo jít,¹ak i x10 light na marketu nejede,ale arc light u¾ jede. Pane Cmar,nechtìlo by se vám to zkusit?
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #17 v: 01. Listopad 2011, 16:23 »

Tohle bohu¾el není a¾ tak o chtìní, neb X10 teï nemám u sebe a mám úùjèeno tolik telefonù, ¾e dal¹í mi teï nikdo nepùjèí Smajlík
ulo¾ena
Mara232
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 07. Listopad 2011, 17:31 »

aha,tak kdyby vám ho nìkdo pùjèil napi¹tì sem pro¹ím jestli by to ¹lo,je to pomìrnì pìkné zaøízení
ulo¾ena
pudl
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 08. Listopad 2011, 14:26 »

nechci jim dìlat reklamu, nicménì, kdo má zájem, tak na 1shop v Praze jej mají 100%nì za 709,-.
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 161

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 08. Listopad 2011, 14:56 »

Dostupnost neznama nebo "na zavolani", stejne jako ve vsech ostatnich obchodech, kde ho maji v ceniku, ale vubec netusi, kdy bude.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue
Pøíspìvkù: 117

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 08. Listopad 2011, 18:57 »

TS Bohemia ho mají skladem za 738,- Kè :

http://interlink.tsbohemia.cz/sony-ericsson-multimedialni-stanice-livedock-dk10_d135947.html

Kdo si ho bude kupovat? právì nad ním pøemý¹lím...
ulo¾ena

A¾ umøu, pohøbìte mì prosím tváøí dolù, aby mi celý svìt mohl políbit prdel. Mrknutí
pudl
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 08. Listopad 2011, 19:20 »

Dostupnost neznama nebo "na zavolani", stejne jako ve vsech ostatnich obchodech, kde ho maji v ceniku, ale vubec netusi, kdy bude.

nikoliv dostupnost neznámá, ale dostupnost je taková, ¾e jsem si ho dneska u nich zakoupil.
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 08. Listopad 2011, 21:30 »

Si asi koupil posledni, protoze jim tam sviti telefon. V Bohemce je skladem pouze na centrale. Ale jo, vypada to, ze uz do CR fakt dorazil. Kdyby nemel ten hnusnej kablik, tak bych si ho koupil.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 08. Listopad 2011, 22:33 »

náhodou ten káblík je dobrá vìc, díky tomu pasuje na více telefonù...  Mrknutí
ulo¾ena

A¾ umøu, pohøbìte mì prosím tváøí dolù, aby mi celý svìt mohl políbit prdel. Mrknutí
Macik68
U¾ivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 09. Listopad 2011, 06:29 »

Tak hlavnì chlapi u¾ pi¹te zku¹enosti. Láká mì nápad udìlat si z tv pomocí bezdrátové my¹i a klávesnice webový prohlí¾eè. :-)
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 09. Listopad 2011, 09:27 »

Zajimalo by me jestli by se k tomu dal pripojit usb hub a do toho fotak a prenosny hdd a jestli by slo zalohovat fotografie.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 09. Listopad 2011, 12:30 »

taky by mì zajímaly zku¹enosti, nìjaký fotky a tak... Cheesy
ulo¾ena

pudl
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 09. Listopad 2011, 18:59 »

první zku¹enosti z LiveDocku:
- designovì i materiálovì slu¹né provedení, jen je takový opticky men¹í;
- má pøipojení k síti (elpr),
- dále bílý krátký kabel k propojení s Arc S, a k nabíjení, které je rychlej¹í ne¾ pøes PC,
- klasický usb vstup,
- lze si nastavit pøes úvodní info nebo poté pøes Správce Livewaru, co se má otevøít pøi pøipojení k LiveDocku, tak jsem si dal hudbu - tøeba,
- vlastním my¹ Microsoft Arc laserová bezdrátová s usb konektùrkem , který zastrèím do usb vstupu v LiveDocku a momentálnì se nìjak sna¾ím v¹e rozpohybovat.
- my¹ka od Microsoftu je skvìlá - reaguje prakticky ihned na v¹e mo¾né - na displeji mobilu je klasická ¹ipeèka, se kterou je mo¾né otevírat zavírat v¹e, na dal¹í funkce u my¹ky si musí èlovìk zvyknout - co dìlá levé kliknutí, co dìlá støedové koleèko, co dìlá pravé kliknutí. Jeliko¾ mám Arc S propojen pøes BT s pc Lenovo Idea All-in-one, tak hraju momentálnì muziku z internetu, v¹e lze ¹ipeèkou docela dobøe ovládat.
- nová zku¹enost - ¹ipeèkou jsem otevøel i zámek telefonu posunutím, stejnì tak ¹ipeèkou a dr¾ením levého klikátka na my¹ce toèím hlavní strany launcheru - pou¾ívám jich víc, ale momentálnì od Go launcher,...........
- docela je to vymakané, asi to brzo omrzí, je to spí¹e frajeøinka......
ulo¾ena
kordo
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písa» nebudem, lebo by sa sem ani nevo¹li :D
Pøíspìvkù: 155

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 15. Prosinec 2011, 09:56 »

no ja som si LiveDock spravil doma sám jediné èo neviem rozbeha» je flash disk nájs» mi ho nájde len neviem sa do neho dosta» Cheesy
(Tak a mám to na prácu s flash diskom som na¹iel jeden program Al Mass Storage je dostupná na markete keï pripojíte nejaký usb kµúè tak si otvoríte ten program dáte mount potom len cez Astro vbehnete karta sd a tam nájdete polo¾ku USB vôjdete do nej a tam nájdete obsah svojeho usb kµúèa) Hnevajú ma v¹ak dve veci nedoká¾em urobi» to aby telefón aj nabíjalo buï mi nabíja telefón alebo mám pripojené zariadenia a externý Hdd tie¾ nedoká¾em rozbeha» ale to mô¾e by» aj tým ¾e Android nedoká¾e pristupova» na NTSF partíciu
alebo aspoò ten program budem skú¹a» ïalej a keï to budem ma» hotové upnem nejaké krátke video na youtube. E¹te problém mô¾e by» v tom ¾e buï si napätie »ahá usb zariadenie alebo telefón premý¹µam to rozdeli» usmeròovacími diódami na + a urèi» tok napätia mo¾no to pomô¾e a zariadenie tým pofrèí aj v móde nabíjania... Keï to budem ma» hotové a pôjde to dám sem schému zapojenia a urèite si s tým poradí aj sebemen¹í amatér v elektrotechnike a u¹etrí tak kopec peòazí...
« Poslední úprava: 16. Prosinec 2011, 07:42 od kordo » ulo¾ena

Nevie¹ opýtaj sa...
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.