SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 08:52

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce
Strana: 1 2 3 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce  (Zobrazeno 28145 x)
Joza
Anonym
« v: 21. Záøí 2011, 09:43 »

Do na¹í redakce dnes bez pøedchozího ohlá¹ení (díky za pøekvápko Ondro) dorazil multimediální dock Sony Ericsson DK10. Abych byl upøímný, prvnì jsem ani poøádnì nevìdìl, co to je... Smajlík U¾ jenom zjistit, ¾e telefon se zde dává nale¾ato mi zabralo dost èasu, poøád mi ne¹lo do hlavy, proè se to pøevrací Smajlík No prostì nováèek ve svìtì Sony Ericssonu. Ve volných chvílích se pokusím vyzkou¹et nìjaké ty funkce, jeliko¾ ale chci dnes natoèit i nìjaká videa stran modelu Arc a Play, tak budu asi odpovídat pomaleji.

ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pøíspìvkù: 775

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 21. Záøí 2011, 09:59 »

Me by zajimalo, jestli se do tohoto hezkeho kousku prislusenstvi da pripojit i flashka a telefon ji i tak vidi-jako externi pamet?

Jinak uz jsem neco videl v tom smyslu, ze k tomu dotycny pripojil klavesnici s mysi a to fungovalo perfektne Mrknutí.

Diky za RE: Smajlík
ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
Macik68
U¾ivatel
Telefon: C702, X8, Arc S
Pøíspìvkù: 109

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 21. Záøí 2011, 11:09 »

No bezva. Uva¾uju o tomhle roz¹íøení. Má nìkdo tuchu, co by za to tak mohli chtít?
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 161

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 21. Záøí 2011, 11:23 »

Video s klavesnici a mysi jsem videl taky, vypadalo to zajimave ac v realu si moc nedovedu predstavit praktickou stranku. Skoda ze ten konektor pusobi jak pest na oko jinak krasne spodni casti.
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 21. Záøí 2011, 11:30 »

U¾ Motorola ukázala, ¾e to jde udìlat s konektorem z boku telefonu i bez otravného kabelu navíc. Za tenhle dock paskvil dávám palec dolu.

ulo¾ena
Srandista
U¾ivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
Pøíspìvkù: 262

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 21. Záøí 2011, 11:41 »

Vzhladom na to, ze SE maju konektor na roznych miestach, je toto rozumnejsie riesenie podla mna... A navyse takto je mozne pouzit jeden dock na x telefonov, pricom ten motorolacky bude asi len na 1 model...
ulo¾ena
hensel
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 43

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 21. Záøí 2011, 18:13 »

já jsem spí¹ zvìdavej na LIVESOUND sluchadla,ale i tohle se mi zamlouvá
ulo¾ena

- minulost
Joza
Anonym
« Odpovìï #7 v: 21. Záøí 2011, 18:20 »

i nìjaká hifi sluchátka mi pøi¹ly...

http://www.youtube.com/watch?v=12r40tjvh9U
« Poslední úprava: 21. Záøí 2011, 18:30 od Jozef Cmar » ulo¾ena
hensel
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 21. Záøí 2011, 21:21 »

a ví¹ i jejich pøibli¾nou cenu? ;-)
ulo¾ena

- minulost
Joza
Anonym
« Odpovìï #9 v: 21. Záøí 2011, 21:54 »

cca 900 kè by mìlo toto pøíslu¹enství stát... Za nìjaký ten konektor a kousek plastu to není málo, ale mo¾nosti jsou obrovské
ulo¾ena
pudl
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 22. Záøí 2011, 17:45 »

tenhle LiveDock okam¾itì koupím. mailem nabídka na [email protected]
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bílá
Pøíspìvkù: 53

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 23. Záøí 2011, 17:50 »

Díky Jo¾kovi jsem si vyzkou¹el LiveDock a pìkný, jen ty money bych za nìj nedal. Ale líbí se mi, ¾e èlovìk nemusí s ka¾dým telefonem kupovat jiný nový dok. Já zkusil jen s USB my¹í propojení, telefon ji rozpoznal, ale bohu¾el u¾ dál se nic nedìlo a prostøedí ne¹lo ovládat jinak ne¾ dotykovì na displeji. Oproti USB redukci je výhodou souèasné dobíjení telefonu a pou¾ívání USB pøíslu¹enství, chtìlo by to vyzkou¹et USB Hub, klávesnici, my¹ a rùzné disky (flash i HDD) pro zji¹tìní co v¹echno utáhne. S trochou ¹tìstí by se z telefonu po pøipojení k TV stal malý multimediální pøehrávaè typu v¹e v jednom :-).
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 23. Záøí 2011, 20:18 »

Multimedialni prehravac je docela dobry napad, ale je skoda, ze vystup pres hdmi je dost nekvalitni. Parkrat jsem si pustil nejake serialy z Arcu a pak jsem to odpiskal a poustim zase z pocitace, je to nesrovnatelny, bohuzel.
ulo¾ena
Mara232
U¾ivatel
Telefon: Nokia 1100 ->SE xperia x10i

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 22. Øíjen 2011, 19:16 »

myslíte ¾e by to ¹lo i na x10???
ulo¾ena
obluda zelená
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8-00
Pøíspìvkù: 253

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #14 v: 26. Øíjen 2011, 23:32 »

Myslím, ¾e spí¹ ne.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Mara232
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 27. Øíjen 2011, 18:34 »

to je ¹koda,úane cmar,nemohl by jste to vyzkou¹et?
ulo¾ena
Mara232
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 01. Listopad 2011, 15:23 »

já myslím ¾e po aktualizaci na android 2.3.3 by to mìlo jít,¹ak i x10 light na marketu nejede,ale arc light u¾ jede. Pane Cmar,nechtìlo by se vám to zkusit?
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #17 v: 01. Listopad 2011, 16:23 »

Tohle bohu¾el není a¾ tak o chtìní, neb X10 teï nemám u sebe a mám úùjèeno tolik telefonù, ¾e dal¹í mi teï nikdo nepùjèí Smajlík
ulo¾ena
Mara232
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 07. Listopad 2011, 17:31 »

aha,tak kdyby vám ho nìkdo pùjèil napi¹tì sem pro¹ím jestli by to ¹lo,je to pomìrnì pìkné zaøízení
ulo¾ena
pudl
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 08. Listopad 2011, 14:26 »

nechci jim dìlat reklamu, nicménì, kdo má zájem, tak na 1shop v Praze jej mají 100%nì za 709,-.
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 08. Listopad 2011, 14:56 »

Dostupnost neznama nebo "na zavolani", stejne jako ve vsech ostatnich obchodech, kde ho maji v ceniku, ale vubec netusi, kdy bude.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue
Pøíspìvkù: 117

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 08. Listopad 2011, 18:57 »

TS Bohemia ho mají skladem za 738,- Kè :

http://interlink.tsbohemia.cz/sony-ericsson-multimedialni-stanice-livedock-dk10_d135947.html

Kdo si ho bude kupovat? právì nad ním pøemý¹lím...
ulo¾ena

A¾ umøu, pohøbìte mì prosím tváøí dolù, aby mi celý svìt mohl políbit prdel. Mrknutí
pudl
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 08. Listopad 2011, 19:20 »

Dostupnost neznama nebo "na zavolani", stejne jako ve vsech ostatnich obchodech, kde ho maji v ceniku, ale vubec netusi, kdy bude.

nikoliv dostupnost neznámá, ale dostupnost je taková, ¾e jsem si ho dneska u nich zakoupil.
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 08. Listopad 2011, 21:30 »

Si asi koupil posledni, protoze jim tam sviti telefon. V Bohemce je skladem pouze na centrale. Ale jo, vypada to, ze uz do CR fakt dorazil. Kdyby nemel ten hnusnej kablik, tak bych si ho koupil.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 08. Listopad 2011, 22:33 »

náhodou ten káblík je dobrá vìc, díky tomu pasuje na více telefonù...  Mrknutí
ulo¾ena

A¾ umøu, pohøbìte mì prosím tváøí dolù, aby mi celý svìt mohl políbit prdel. Mrknutí
Macik68
U¾ivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 09. Listopad 2011, 06:29 »

Tak hlavnì chlapi u¾ pi¹te zku¹enosti. Láká mì nápad udìlat si z tv pomocí bezdrátové my¹i a klávesnice webový prohlí¾eè. :-)
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 09. Listopad 2011, 09:27 »

Zajimalo by me jestli by se k tomu dal pripojit usb hub a do toho fotak a prenosny hdd a jestli by slo zalohovat fotografie.
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 09. Listopad 2011, 12:30 »

taky by mì zajímaly zku¹enosti, nìjaký fotky a tak... Cheesy
ulo¾ena

pudl
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 09. Listopad 2011, 18:59 »

první zku¹enosti z LiveDocku:
- designovì i materiálovì slu¹né provedení, jen je takový opticky men¹í;
- má pøipojení k síti (elpr),
- dále bílý krátký kabel k propojení s Arc S, a k nabíjení, které je rychlej¹í ne¾ pøes PC,
- klasický usb vstup,
- lze si nastavit pøes úvodní info nebo poté pøes Správce Livewaru, co se má otevøít pøi pøipojení k LiveDocku, tak jsem si dal hudbu - tøeba,
- vlastním my¹ Microsoft Arc laserová bezdrátová s usb konektùrkem , který zastrèím do usb vstupu v LiveDocku a momentálnì se nìjak sna¾ím v¹e rozpohybovat.
- my¹ka od Microsoftu je skvìlá - reaguje prakticky ihned na v¹e mo¾né - na displeji mobilu je klasická ¹ipeèka, se kterou je mo¾né otevírat zavírat v¹e, na dal¹í funkce u my¹ky si musí èlovìk zvyknout - co dìlá levé kliknutí, co dìlá støedové koleèko, co dìlá pravé kliknutí. Jeliko¾ mám Arc S propojen pøes BT s pc Lenovo Idea All-in-one, tak hraju momentálnì muziku z internetu, v¹e lze ¹ipeèkou docela dobøe ovládat.
- nová zku¹enost - ¹ipeèkou jsem otevøel i zámek telefonu posunutím, stejnì tak ¹ipeèkou a dr¾ením levého klikátka na my¹ce toèím hlavní strany launcheru - pou¾ívám jich víc, ale momentálnì od Go launcher,...........
- docela je to vymakané, asi to brzo omrzí, je to spí¹e frajeøinka......
ulo¾ena
kordo
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písa» nebudem, lebo by sa sem ani nevo¹li :D
Pøíspìvkù: 155

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 15. Prosinec 2011, 09:56 »

no ja som si LiveDock spravil doma sám jediné èo neviem rozbeha» je flash disk nájs» mi ho nájde len neviem sa do neho dosta» Cheesy
(Tak a mám to na prácu s flash diskom som na¹iel jeden program Al Mass Storage je dostupná na markete keï pripojíte nejaký usb kµúè tak si otvoríte ten program dáte mount potom len cez Astro vbehnete karta sd a tam nájdete polo¾ku USB vôjdete do nej a tam nájdete obsah svojeho usb kµúèa) Hnevajú ma v¹ak dve veci nedoká¾em urobi» to aby telefón aj nabíjalo buï mi nabíja telefón alebo mám pripojené zariadenia a externý Hdd tie¾ nedoká¾em rozbeha» ale to mô¾e by» aj tým ¾e Android nedoká¾e pristupova» na NTSF partíciu
alebo aspoò ten program budem skú¹a» ïalej a keï to budem ma» hotové upnem nejaké krátke video na youtube. E¹te problém mô¾e by» v tom ¾e buï si napätie »ahá usb zariadenie alebo telefón premý¹µam to rozdeli» usmeròovacími diódami na + a urèi» tok napätia mo¾no to pomô¾e a zariadenie tým pofrèí aj v móde nabíjania... Keï to budem ma» hotové a pôjde to dám sem schému zapojenia a urèite si s tým poradí aj sebemen¹í amatér v elektrotechnike a u¹etrí tak kopec peòazí...
« Poslední úprava: 16. Prosinec 2011, 07:42 od kordo » ulo¾ena

Nevie¹ opýtaj sa...
Technicek
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro
Pøíspìvkù: 27

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 03. Leden 2012, 23:02 »

Nezkouseli jste nekdo k tomu propojit gamepad a hrat na TV nebo jen hrat s gamepadem?
« Poslední úprava: 03. Leden 2012, 23:41 od Technicek » ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #31 v: 03. Leden 2012, 23:24 »

sisaxis controller (na PS3) funguje pres bluetooth,ale musis mit stejnojmennou aplikaci a predem to nastavit,instrukce jsou asi na marketu
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Technicek
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia X10 mini pro
Pøíspìvkù: 27

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 03. Leden 2012, 23:37 »

Me slo spis o to jestli je to dobry a jestli to funguje...
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #33 v: 04. Leden 2012, 00:00 »

funguje asi na vsech androiech, http://www.youtube.com/watch?v=bGulIF85SnM
a jestli je to dobry si musis rict sam,jestli chces hrat treba FPS hry tak to dobry je,ale spis je taky dobry mit vetsi displej
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #34 v: 04. Leden 2012, 12:27 »

Nebudu zakládat nové téma. Nìjak jsem nepochopil rozdíl mezi USBtoGo a USB hostem - je to stejné? Pokud ano, tak pøipojené USB zaøízení musí mít svoje napájení, ¾e jo.
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #35 v: 04. Leden 2012, 12:55 »

napajeni se zda vyzaduje usb host..u usb to go se napaji primo ze zarizeni kam je ta dana vec zapojena,viz videa na youtube s arcem atd.treba u symbianovejch nokii to prej slo taky,ale muselo bejt pridavny napajeni-takze tam slo zrejme o usb host,mozna to ale rikam blbe,ale google mi pod usb host najde spoustu kabelu ktery maji odbocku na napajeni
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #36 v: 04. Leden 2012, 13:19 »

Doma mám USB Host kabel od Nokie N8, tak a¾ tam budu, tak zkusim. Pokud se malý vìci (USB fle¹ka, èteèka karet) napájí z telefonu, byla by to pecka. U USB Host se musí v¾dy napájet externì.
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #37 v: 04. Leden 2012, 14:57 »

nepujde,musel bys udelat urcity upravy,na arcu se to dela myslim ze pridas modyly ke kernelu,je to na XDA,nekam jsem daval odkaz nebo koukni na XDA
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #38 v: 04. Leden 2012, 15:17 »

Myslí¹ asi totok. Jakmile bude kabel k dispozici, zkusím i na Miníky - mµeo by to fachat. po aplikaci teda pojede fle¹ka bez externího napájení? Cheesy

Ikdy¾ teï koukám, ¾e týpek od nás u¾ USB-OTG zapracoval do kernelu, tak udivíme.
« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 15:20 od HUdasp » ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 04. Leden 2012, 15:55 »

na live walkman ¾iadne take upravy niesu a usb otg ide ( teda aspon na tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=1EVC7cP86Nk )
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #40 v: 04. Leden 2012, 16:03 »

Tam to nìjak bylo, ¾e nìkteré Xperie to maj a nìkteré nikoliv, ne? Vono asi stejnak èasem to budou podporovat v¹echny. Teï je to èíslování FW takové rozfrcané. Výrobce stejnì na to prdí, proto¾e bude zmrzlina.
Ka¾dopádnì je milé, ¾e tuto funkci, kterou ka¾dej na XDA se sna¾í pøidat do svého kernelu, SE dává od výroby. Èasy se fakt mìní a proè by za dne¹ní situace nemohl bejt SE král Androidù (a jak jsme se tomu smáli).
ulo¾ena
Croog
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Pro
Pøíspìvkù: 12

Zobrazit profil
« Odpovìï #41 v: 05. Leden 2012, 14:59 »

Mì je divná jiná vìc. Opravdu na xperiích s originální ROM nelze rozbìhat propojení s Bluetooth my¹í? Zkou¹el jsem propojení s Dell BT my¹í a po spárování se ¾ádná ¹ipka neobjevila. Pøijde mi to divné, kdy¾ ta ROM evidentnì ovládání my¹í kvùli tomu LiveDocku podporuje...
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #42 v: 05. Leden 2012, 21:43 »

v tom tematu na XDA -uz tu daval odkaz HUdasp,tak to spociva v tom ze se pridavaji moduly.a ne ani pro bluetooth mys,ale pro USB mys.zadna androidi ROM by nejakou sipku ovladanou mysi nemela podporovat v zakladu,neni to windows.no a nevim jestli mys vubec bezi na bluetooth frekvencich ktery by se daly spojit s mobilem,to je dalsi otazka..
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #43 v: 06. Leden 2012, 10:18 »

HID Android umí a zobrazení kurzoru taky. Opìt je to vìcí ROM a jejích standartních souèástí. Na Bladu s upraveným kernelem a CM7 jsem pomocí Bluetooth my¹í my¹oval - jde to.
ulo¾ena
johnkazaa
U¾ivatel
Telefon: XPERIA, p910i

Zobrazit profil
« Odpovìï #44 v: 26. Únor 2012, 14:55 »

Nevíte nìkdo jak vyøe¹it to, ¾e kdy¾ místo nabíjeèky, která vede do LIVEDOCKU tam dám USB kabel a pøipojím ho k PC, tak nefunguje ani nabíjení ani pøipojení s PC? Je toti¾ docela otravný mít vedle PC LIVEDOCK a jeste pripojovat telefon zvlast pres usb kdyz se chci dostat k jeho obsahu.

Diky
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Livedock DK10 dorazil do redakce
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.014 sekund, 17 dotazù.