SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 18:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: x10-bootloader unlocked!
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: x10-bootloader unlocked!  (Zobrazeno 8874 x)
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 12. Září 2011, 16:20 »

Vymen X10 za Omnii 7 - asi jedina schudna cesta:)

skor sa vratim spaÂť k Nokii (s WP7 mango)  Cheesy  islo mi o to, ze napr. na HD2 je mozne rozbehaÂť rozne OS a tu na x10 nic ine ako android nie je. znovu Âľutujem predaj mojej HD2  Cry
uložena
OverGo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia X10 Black

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 12. Září 2011, 18:04 »

BL nie je odomknuty dlho a urcite to ma este svoje muchy urcite sa dockame aj portu wp7
uložena
xdomx22
Uzivatel
Telefon: SE X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 15. Září 2011, 09:14 »

no ono to s tim portem wm7 nebude zas takova sranda.. je dost mozny, ze se ho treba vubec nedockame (myslim v nejaky denne pouzitelny verzi), nebo az za dost dlouho, kdy uz vetsina z nas bude mit telefon jinej ;-) ale i tak, proc menit androida 2.3 za wm7?? :-) mozna kdyz uz vam prijde android jako nudnej stereotyp, nebo pak opravdu spis jen tak ze zvedavosti, na zkousku nebo pro machrovani, ze jste dostali wp7 tam, kde je z vyroby android Smajlík osobne bych si ho ale taky rad vyzkousel, ale spis jen na chvili nebo uplne idealne ho mit na dual-boot s androidem, ale android by byl stejne primarni Mrknutí ale nevim no.. kdyz lidi na XDA nejsou schopny udelat skoro ani jednu 100% funkcni ROM na android (vzdycky se najde problemek.. ;-)) tak jak to pak bude vypadat s WM7...
« Poslední úprava: 15. Září 2011, 09:21 od xdomx22 » uložena
Jackito
Uzivatel
Telefon: X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 22. Říjen 2011, 12:12 »

Zdravim, hledal jsem tady na foru co vsechno ziskam, kdyz odemknu bootloader ale bohuzel marne. Mohli byste mi kdyz tak hodit nejaky odkaz kde zjistim co vsechno je potom mozne s telefonem delat? Jake upravy atd. Dik moc.
uložena
xdomx22
Uzivatel
Telefon: SE X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 24. Říjen 2011, 00:19 »

Zdravim, hledal jsem tady na foru co vsechno ziskam, kdyz odemknu bootloader ale bohuzel marne. Mohli byste mi kdyz tak hodit nejaky odkaz kde zjistim co vsechno je potom mozne s telefonem delat? Jake upravy atd. Dik moc.

odemcenej bootloader zatim potrebujou jen nektery ROMky a kernely, ktery diky nemu uz nepotrebujou miniloader.. vetsi vyuziti, jako treba port jinych OS (pr. Windows Mobile 7), nebo aplikace ovladacu na multitouch ci 16 mil. barev atd. zatim neni a myslim, ze uz ani nebude... X10 uz je starej telefon a jeho nejlepsi vyvojari pomalu prechazeji na nove telefony a tudiz x10tce se uz moc venovat nechteji
uložena
Jackito
Uzivatel
Telefon: X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 24. Říjen 2011, 13:10 »

Ok diky za informace ;-) muj posledni kernel od DoomLorda odemceny bootloader nepotreboval a ROMka WB take ne, takze to neresim :-)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: x10-bootloader unlocked!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 15 dotazů.